Mary Jane έγραψε:Για τα ιαπωνικά??
οχι !
- Σπόιλερ:
- για την κολωνα του σπιτιου μου!!!
Mary Jane έγραψε:Για τα ιαπωνικά??
φυσικα... αφου δεν τα εμαθες? οτι πιανω στα χερια μου, μου το ζητανε οι εταιριες για να το βγαλουν στο εμποριο... ειμαι φιρμα σου λεω!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:λεει πολλαRea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τι λεγαμε?Rea13 έγραψε:Σιμο κατι λεγαμε!!
drunk δεν λεει τπτ !!!
κοιτα...., αφου ειναι για εσενα λεει πολλα !! Mary Jane διαβασε αυτα που λεγαμε χτες στο common room!!
SiMoS έγραψε:φυσικα... αφου δεν τα εμαθες? οτι πιανω στα χερια μου, μου το ζητανε οι εταιριες για να το βγαλουν στο εμποριο... ειμαι φιρμα σου λεω!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:λεει πολλαRea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τι λεγαμε?Rea13 έγραψε:Σιμο κατι λεγαμε!!
drunk δεν λεει τπτ !!!
κοιτα...., αφου ειναι για εσενα λεει πολλα !! Mary Jane διαβασε αυτα που λεγαμε χτες στο common room!!
τοτε ασε τον τρελο στην τρελα του!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:φυσικα... αφου δεν τα εμαθες? οτι πιανω στα χερια μου, μου το ζητανε οι εταιριες για να το βγαλουν στο εμποριο... ειμαι φιρμα σου λεω!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:λεει πολλαRea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τι λεγαμε?Rea13 έγραψε:Σιμο κατι λεγαμε!!
drunk δεν λεει τπτ !!!
τρελος εισαι!! οχι φιρμα!!!
SiMoS έγραψε:τοτε ασε τον τρελο στην τρελα του!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:φυσικα... αφου δεν τα εμαθες? οτι πιανω στα χερια μου, μου το ζητανε οι εταιριες για να το βγαλουν στο εμποριο... ειμαι φιρμα σου λεω!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:λεει πολλαRea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τι λεγαμε?Rea13 έγραψε:Σιμο κατι λεγαμε!!
drunk δεν λεει τπτ !!!
τι να πω τωρα?Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τοτε ασε τον τρελο στην τρελα του!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:φυσικα... αφου δεν τα εμαθες? οτι πιανω στα χερια μου, μου το ζητανε οι εταιριες για να το βγαλουν στο εμποριο... ειμαι φιρμα σου λεω!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:λεει πολλαRea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τι λεγαμε?Rea13 έγραψε:Σιμο κατι λεγαμε!!
drunk δεν λεει τπτ !!!
ΟΧΙ !!! αφου εχει πλακα !!!
SiMoS έγραψε:τι να πω τωρα?Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τοτε ασε τον τρελο στην τρελα του!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:φυσικα... αφου δεν τα εμαθες? οτι πιανω στα χερια μου, μου το ζητανε οι εταιριες για να το βγαλουν στο εμποριο... ειμαι φιρμα σου λεω!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:λεει πολλαRea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τι λεγαμε?Rea13 έγραψε:Σιμο κατι λεγαμε!!
drunk δεν λεει τπτ !!!
SiMoS έγραψε:τι να πω τωρα?Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τοτε ασε τον τρελο στην τρελα του!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:φυσικα... αφου δεν τα εμαθες? οτι πιανω στα χερια μου, μου το ζητανε οι εταιριες για να το βγαλουν στο εμποριο... ειμαι φιρμα σου λεω!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:λεει πολλαRea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:τι λεγαμε?Rea13 έγραψε:Σιμο κατι λεγαμε!!
drunk δεν λεει τπτ !!!
ειπα να σου κανω τη χαρη... αφου θα μου κανεις κρεπες...Rea13 έγραψε:πως κι ετσι?? :P
Narcissa έγραψε:Lily παλι δε μου μιλας;
τι μου κανετε εσεις οι γυναικες...Lily Evans έγραψε:Narcissa έγραψε:Lily παλι δε μου μιλας;
οπα δεν σε ειδα τι κανεις??
ολα καλα??
εε σιμο τι ακριβως να δω
SiMoS έγραψε:τι μου κανετε εσεις οι γυναικες...Lily Evans έγραψε:Narcissa έγραψε:Lily παλι δε μου μιλας;
ολα καλα??
εε σιμο τι ακριβως να δω
απο εδω και περα θα δειτε τι θα σας κανω κι εγω....Lily Evans έγραψε:SiMoS έγραψε:τι μου κανετε εσεις οι γυναικες...Lily Evans έγραψε:Narcissa έγραψε:Lily παλι δε μου μιλας;
ολα καλα??
εε σιμο τι ακριβως να δω
οχι μονο τι ΣΟΥ κανουμε αλλα τι κανουμε γενικοτερα!!!!
ναρκισα τι νεα?
ειναι που με βλεπουν σαν ξερολουκουμο!Narcissa έγραψε:Σε φαγανε; :P Ειναι που εισαι kawaii.
Διαβασμα.... :P εσυ;