Χαρι Ποτερ έγραψε:Λοιπον παω μια βολτουλα στη θαλασσα και που ξερεις μπορει να ριξω και μια βουτια
χεχεχε :P
τα λεμε γειαααα :geia: :geia: :geia:
Κανε βουτια και για εμενα !! Εγω θα μεινω να δω τι αλλο θα γραψει ο Σιμος !!!
Χαρι Ποτερ έγραψε:Λοιπον παω μια βολτουλα στη θαλασσα και που ξερεις μπορει να ριξω και μια βουτια
χεχεχε :P
τα λεμε γειαααα :geia: :geia: :geia:
ελα τωρα.... παραδεξου το!!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:ποιος σου ειπε οτι ειμαι ξερολουκουμο? εγω σου λεω πως με κοιτας....Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:το βλεπω εγω στο ματι σου ρεα πως με βλεπεις σαν "ξερολουκουμο!"
Δεν εισαι ο τυπος μου ! Δεν μου αρεσουν τα ξερολουκουμα !! :P
ξερω, ξερω σε ελκυω αλλα ... λυπαμαι... δε μπορω να σου κατσω.. εχω δωσει μια υποσχεση...
- Σπόιλερ:
περνα αυριο! ισως γινει κατι! :P
Δεν πας καλα !!!
SiMoS έγραψε:ελα τωρα.... παραδεξου το!!!!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:ποιος σου ειπε οτι ειμαι ξερολουκουμο? εγω σου λεω πως με κοιτας....Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:το βλεπω εγω στο ματι σου ρεα πως με βλεπεις σαν "ξερολουκουμο!"
Δεν εισαι ο τυπος μου ! Δεν μου αρεσουν τα ξερολουκουμα !! :P
ξερω, ξερω σε ελκυω αλλα ... λυπαμαι... δε μπορω να σου κατσω.. εχω δωσει μια υποσχεση...
- Σπόιλερ:
περνα αυριο! ισως γινει κατι! :P
Δεν πας καλα !!!
καλες βουτιες~!
SiMoS έγραψε:αυτο που κανει ΜΠΑΜ απο μακρια....
εγω? τιποτα...Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:αυτο που κανει ΜΠΑΜ απο μακρια....
Τι εχεις παρει??
SiMoS έγραψε:εγω? τιποτα...Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:αυτο που κανει ΜΠΑΜ απο μακρια....
Τι εχεις παρει??
μα, καλη μου, παραδεξου οτι με θελεις! γι αυτο μου πας κοντρα!
ειδες???Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:εγω? τιποτα...Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:αυτο που κανει ΜΠΑΜ απο μακρια....
Τι εχεις παρει??
Ναι !! με καταλαβες !!! ε ρε που εμπλεξα !!???
καλα το κοβω... και το επομενο ποστ θα ειχε τοση πλακα... :SRea13 έγραψε:πλακα μου κανεις???
SiMoS έγραψε:καλα το κοβω... και το επομενο ποστ θα ειχε τοση πλακα... :SRea13 έγραψε:πλακα μου κανεις???
SiMoS έγραψε:ειδες???Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:εγω? τιποτα...Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:αυτο που κανει ΜΠΑΜ απο μακρια....
Τι εχεις παρει??
Ναι !! με καταλαβες !!! ε ρε που εμπλεξα !!???
ωπα... ωπααα... ρεεε ! μη με στριμωχνεις στη γωνια!!! μη με βιασεις σε παρακαλω!
αστα να πανε....Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:καλα το κοβω... και το επομενο ποστ θα ειχε τοση πλακα... :SRea13 έγραψε:πλακα μου κανεις???
σε πειραξε η ζεστη ???
SiMoS έγραψε:αστα να πανε....Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:καλα το κοβω... και το επομενο ποστ θα ειχε τοση πλακα... :SRea13 έγραψε:πλακα μου κανεις???
σε πειραξε η ζεστη ???
ειπα να γελασουμε λιγο αλλα αφου δε συμβιβαζεσε...
SiMoS έγραψε:γεια σου ερμιονη!!!
καιρο εχω να σε δω...