Τόμυ εσένα θα σε κανονίσω μετά, που πας να χαλάσεις το γάμο μου... Cool
εεε;Όχιιι!Ο δικός σου γάμος να γίνει,η Ελένη να προσέχει!
Τόμυ εσένα θα σε κανονίσω μετά, που πας να χαλάσεις το γάμο μου... Cool
ρε τομ, αντε στην jate... αμαν πια..Tom Marvolo Riddle έγραψε:Τόμυ εσένα θα σε κανονίσω μετά, που πας να χαλάσεις το γάμο μου... Cool
βλεπω οτι προσπαθεις να μου χαλασεις τη σχεση... :@: :@: :@:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Σιμο,δε θυμάμαι να μίλησα σε/για σένα στο τελευταίο μου ποστ.
Τώρα κανονικά εγώ δεν πρέπει να σε δω πριν τον γάμο, σωστά;
SiMoS έγραψε:ρε τομ, αντε στην jate... αμαν πια..Tom Marvolo Riddle έγραψε:Τόμυ εσένα θα σε κανονίσω μετά, που πας να χαλάσεις το γάμο μου... Cool
τι αλλο θα ελεγες?Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μαρία,εγώ είμαι με την jate,την πρώτη αληθινή ελεύθερη σχέση στο φόρουμ :P
Σιμο:no comments
σωστα....Wanderer έγραψε:Αααα οχι εμεις δε παντευομαστε. Μονο σχεση, ετσι Σιμο?
SiMoS έγραψε:τι αλλο θα ελεγες?Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μαρία,εγώ είμαι με την jate,την πρώτη αληθινή ελεύθερη σχέση στο φόρουμ :P
Mary Jane έγραψε:Αχά!!!
Τόμυ - jate???
Δεν το ήξερα αυτό!!
Εντάξει λοιπόν τι γκρινιάζεις τότε??
φανηκε αυτο τομ...Tom Marvolo Riddle έγραψε:SiMoS έγραψε:τι αλλο θα ελεγες?Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μαρία,εγώ είμαι με την jate,την πρώτη αληθινή ελεύθερη σχέση στο φόρουμ :P
Το να μην μπω στον κόπο να απαντήσω είναι αρκετό.
Θα μπορούσα όμως να πω πως δεν με απασχολεί η σχέση σου.Αυτά.
αυτο λεω κι εγω...Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ναι φυσικά.Μέσω νετ πολλά φαίνονται.
αφηστε να γινει λιγο flame...Mary Jane έγραψε:Η αλήθεια είναι πως έμεινα για λίγο εκτός και προφανώς έχασα πολλά!!
Ναι γιατί δεν κάνουμε ομαδικό γάμο????
Σίμο και Τομ, βρε παιδιά μην τσακώνεστε!!