Σε αυτή την ομάδα προτείνω να λέγονται απόψεις για τους θανατοφλαγους,το βολντεμορτ κτλ
Αλλά να γίνονται και μάχες τριών ειδών
α)προπόνηση
β)επίδηξη
γ)κανονική μάχη
θα υπάρχουν τα μέλη του dumbledore's army και οι θεατες....φυσικα θα γινονται και αιτήσεις για νεές συμετοχές...
απο αυτο επιτυγχάνεται να μπορουν να κάνουν προπόνηση τα παιδιά από διαφορετικόυς κοιτώνες
να ακούγονται γνώμεςγια τα στυλ μάχης απο όλους
και φυσικά θα γινονται challenges...Πχ.προκαλω το ταδε απο αυτον α' κοιτωνα να κανει μαχη μαζιμ ου που ειμαι απο τον γ' κοιτωνα....
Αν σας αρέσει αυτή η πρόταση σας προτείνω να αρχίσει το dumbledore's army με 6 μέλη...θα χαρώ να είμαι ένα απο αυτά...και κατι άλλο..
προτείνω αν δημιουρηθεί όλο αυτο να δημιουργηθει και ένα δωμάτιο που θα μπορούν να μπαινουν μόνο τα μέλη του dumbledore's army ώστε να
γίνεται μυστικά η απόφαση αν θα δεχονται καινούργια μέλη να λεγονται ενδεχόμενες αλλαγές κτλ....
και κάτι τελευταίο...αυτοί που θα ελιναι στο dumbledore's army να έχουν και ένα extra icon δίπλα από εκεί που δηλώνεται ο κοιτώνας κάθε μέλους....
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ dumbledore's army ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΛΗ
Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα μου....
Ευχαριστώ πάρα πολύ exteeler