.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+25
Romilda Vane
anthian9
FLEUR258
Nathaniel
Leonie Vernier
Hrw Black Snape
@RtVaVa
Phineas Nigellus Black
Morgan le Fay
Dominique Weasley
lefter4
naftis
Andromeda Black
Merlin Longstaff
Panagiotis Satanas
takinio
just reaper
hedwig21
Rea
Hecate
Necro-Chriss
Cassandra Black
multi
Narcissa
FoNikos21
29 απαντήσεις

Eργάζεστε;

Nathaniel
    Nathaniel
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 7252
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.

Eργάζεστε; - Σελίδα 2 Empty Απ: Eργάζεστε;

Δημοσίευση από Nathaniel Τρι Απρ 15, 2014 9:01 pm

Δούλευα 12ωρα σαν φοιτητής κατα περιόδους Ρέα. Όλα έχουν να κάνουν με την σχολή, το ωράριο, τα μαθήματα και το πρόγραμμα στη δουλειά.

"We don't read and write poetry because it's cute.
    We read and write poetry because we are members of the human race.

And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.

To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
    Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
    That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.

What will your verse be?"
    Dead Poets' Society
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Τετ Απρ 16, 2014 6:24 pm

Iσχύει^
    Εγώ ας πούμε είχα πάει κάπου που με θέλανε ΣΚ.
    Με είχανε πάρει όμως και από αλλού που θέλανε 6ωρο κάθε μέρα και ήτανε και πολύ μακριά(από την σχολή μου εννοώ) και δν ήμουν πρόθυμη να μην πηγαίνω στα μαθηματά μου οπότε το ακύρωσα. Razz 

Eργάζεστε; - Σελίδα 2 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Τρι Απρ 22, 2014 9:57 pm

Κάποιος άλλος; Razz

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τετ Απρ 23, 2014 2:38 am

Χρειάζομαι μια δουλειά για να στηρίξω τους γονείς μου οικονομικά... Και καλό θα μου έκανε σαν εμπειρία γενικότερα. Στο α' εξάμηνο το έψαξα αρκετά το θέμα, αλλά ούτε τα ωράρια με πολυβόλευαν, ούτε με πήραν πουθενά...
    Στο β' εξάμηνο κατέληξα όταν αν θέλω παρόμοιους βαθμούς με το α', δεν μπορώ να δουλεύω παράλληλα, θα 'μαι κομμάτια. Οπότε καλοκαιρινή εργασία it is...

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τετ Απρ 23, 2014 12:27 pm

υπάρχει πάντα η καλή χρυσή διανομή φυλλαδίων Razz

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τετ Απρ 23, 2014 10:55 pm

οχι οτι το προτεινω, αλλα για τους εργαζομενους φοιτητες το ν+2 δεν ισχυει, γινεται ν+ν. Δηλαδη το  οριο φοιτητσης που εχει η καθε σχολη στο διπλασιο. Αλλά μιλάμε για κανονική/μονιμη, πατροπαράδοτη εργασια με ενσημα και τα σχετικα. :p
    http://www.eimaifoititis.gr/arthra/panepisthmia-tei/foithtes-ergazomenoi-kai-aiwnioi-posh-diarkeia-mporei-na-exei-h-foithsh-toys

νομιζω η καλοκαιρινη εργασια και οι διανομες φυλαδίων/ προώθηση προϊόντων ειναι οι πιο βολικες λυσεις. Για full time, καθημερινη εργασια εκτος του οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει, ειναι δυσκολο και να βολευουν οι ωρες... αναγκαστικα δε θα μπορει να ειναι πρωϊνο ωραριο, λογω σχολης οποτε θα ειναι ειτε απογευμα ειτε βραδυ και το προβλημα ειναι οτι δυστυχως δεν ειμαστε βαμπιρια και καποτε πρεπει να κοιμομαστε. :/ :p Εκτος αν ειναι κατι οπως αυτο που ειπε η Μαρια, μονο Σαββατοκυριακα ή λιγες μερες την εβδομαδα , part time κτλ.

Το θεμα ειναι οτι στα φυλλαδια ειναι ισα ισα για να βγαινει το χαρτζιλικι, δεν δινουν και πολλα. Το πολυ πολυ να καλυπτονται τα μικροεξοδα, οι καφεδες κτλ δηλαδη. Βεβαια και αυτο ειναι μια καποια  βοηθεια, αλλά αν θελει κανεις να συνεισφερει στα μεγαλυτερα εξοδα (οπως νοικι κτλ), δεν νομιζω να τον καλυπτουν οι διανομες φυλλαδιων.

προσωπικα, επειδη οι ωρες στη σχολη μου δεν βολευουν για κατι αλλο,σκεφτομαι να συνδυασω διανομη φυλλαδιων για τωρα και καλοκαιρινη εργασια μετα την εξεταστικη.

ghgh
    hhg
    hy
    Eργάζεστε; - Σελίδα 2 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    FLEUR258
    FLEUR258

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Πεμ Απρ 24, 2014 4:15 pm

^Αχά ισχύει.
    Αν θες πιο πολλά λεφτά για νικοι ή εστω για να βοηθάς στο σπίτι ή που θα γίνεσαι κομμάτια ή που θα χάνεις τα μαθήματα σου.
    Και εγώ σκέφτομαι να ξανά δουλέψω στην προώθηση καλοκαίρι,αν και θα ήθελα και κάτι άλλο αλλα που να βρεθεί...
    Αχα αυτό με το ν+ν μου το είπε και μια φίλη μου  Razz 

Eργάζεστε; - Σελίδα 2 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Απρ 30, 2014 2:00 am

Δούλευα σε μια εταιρία οικογενειακή και έκανα μια τυπική εργασία αλλά επειδή ήταν πολύ meh δουλεύω δυστυχώς για τώρα μονο θερινούς μήνες(Μαιο-max τελη Σεπτεμβρη) γκαρσον. Για κάποιον που ρώτησε επείδη το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος είμασταν στο ίδιο μαγάζι έκανε αυτό 08:00-15:00 οτι προλαβαινε απο σχολη και 17:00-01:00 δουλεία . Πρωινό μεσσημεριανό στην εστία της σχολής  hoho 
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τετ Απρ 30, 2014 11:52 am

όχι ΑΚΟΜΑ Razz τελείωσε η παναγία των παρισίων κ τώρα περιμένω απαντήσεις+ακροάσεις από κάτι ταινίες μικρού+μεγάλου μήκους και ένα παιδικό Razz

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Σαβ Οκτ 12, 2019 5:03 pm

Είχα δοκιμάσει πιο παλιά ιδιαίτερα. Κράτησε ένα 2μηνο μέχρι που εγκατέλειψα το παιδάκι και νομίζω μου έμεινα ψυχικό τραύμα, χάλια ήταν. Μετά δοκίμασα θελοντικά σε κοινωνικο φροντιστήριο που ήταν ελαφρώς καλύτερο αλλά επειδή ηταν εθελοντικό, μεχ νομίζω δεν υπήρχε ο απαραίτητος σεβασμός. Τι νομίζω δηλαδή, ξεκάθαρα γραμμένη με είχαν, υπήρχαν φορές που πήγαινα περίμενα και δεν εμφανιζόντουσαν καν οι μαθήτριες. Τα μαθήματα σταμάτησαν πριν την λήξη της χρονιάς γιατί τελικά απλά το αποφάσισαν και οι τρεις μαθήτριες μου πως δεν ήθελαν. Η μια είπε πως πιέζεται η γλυκούλα και με σχολείο και κοινωνικό φροντιστήριο της πέσανε πολλά Laughing facepalm . Η άλλη αποφάσισε να κάνε 10% και η τρίτη δεν θυμάμαι νομίζω έπιασε δουλειά και δεν της έβγαινε (ήταν απόφοιτη). Έκανα ιστορία κατεύθυνσης.
    Φέτος ξεκίνησα ξεναγήσεις και έχω χαρεί πάρα πολύ γιατί είναι λιγότερες ώρες και καλύτερα λεφτά από ιδιαίτερα(20 ευρώ ανά δίωρη ξενάγηση). Αυτό είναι το θετικό. Το αρνητικό είναι πως φυσικά δεν παίρνω ούτε καν κοντά στα όσα θα έπαιρνε μια διπλωματούχος ξεναγός και πως το ωράριο δεν είναικαθόλου στάνταρ. Πληρώνομαι με την ξενάγηση και δεν είναι σίγουρο πόσες θα έχω τη βδομάδα ή ποιές μέρες. Το άλλο αρνητικό είναι πως για έναν ανεξήγητο για εμένα λόγο ο υπεύθυνος/εργοδότης θέλει να κάνουμε ξεναγήσεις σε παιδάκια και να ναι εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρόλο που ούτε λεφτά δίνει το εκπαιδευτικό ούτε είναι καλά τα παιδάκια ούτε καν ενδιαφέρονται για την ξενάγηση. Θα έχουμε μια στο τόσο και τουρίστες. Άσε που με τα παιδάκια πρέπει να βγάζω το πίρσινγκ στο χείλος κάθε φορά. Ελπίζω απλά κάποια στιγμή να βρω κάτι με καλύτερα λεφτά και περισσότερους τουρίστες παρά παιδάκια, αλλά έχω περιορισμένες επιλογές λόγω μαλακίας με επαγγελματικά δικαιώματα ξεναγών κτλ. Το μεταπτυχιακό δεν πολλές ώρες παρακολούθηση, φέτος έχω 1 φορά τη βδομάδα μόνο οπότε μπορώ να έχω ελεύθερο το πρωινό για ξεναγήσεις και μετά να πηγαίνω για δι΄βασμα κάπου (έχουμε περισσότερο διάβασμα/έρευνα μιας και έχω ένα μάθημα και διπλωματική). Κανονικά βέβαια με θέλανε να πηγαίνω και σε άλλα 1-2 μαθήματα να τα παρακολουθώ έτσι, αλλά νομίζω θα δείξουν μια α κατανόηση.

Eργάζεστε; - Σελίδα 2 Untitl10
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Δευ Οκτ 14, 2019 5:11 am

όχι αυτές τις μέρες γιατί καθόλου δε θέλω, αλλά πρέπει, γαμώτο, πρέπει facepalm

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Πεμ Απρ 02, 2020 8:51 am

Λοιπόν, δεν έχω συζητήσει καθόλου τη φοιτητική μου ζωή εδώ μέσα. Και είναι το πρώτο τοπικ που πρέπει να απαντηθεί κατεμε.
    Μετά από μια δύσκολη φάση στη ζωή μου, χρειαζόμουν κάποια έξτρα έσοδα και έπιασα δουλειά νύχτα σε ένα μπαρ, ως DJ, και στη συνέχεια ως σερβιτόρος έτσι ώστε να έχω ένα τίμιο μινιατικο. Πρόσφατα με πήραν στα H&M, αλλά λόγω ιού δεν πρόλαβα να ξεκινήσω. Αν ήμουν σε άλλο έτος ίσως να.μην την πάλευα με τα μάθημα, αυτό που με κατέστρεψε ήταν η πρακτική. Γιατί είναι σε δημόσια υπηρεσία 7:30 το πρωί κι εγώ έφτανα σπίτι στις πέντε.
    Αυτό που με χαλάει τώρα είναι η πτυχιακή. Και γενικά με έχει ρίξει παρά πολύ που δεν εχω πάρει πτυχίο, γιατί τα έχω κάνει όλα μέχρι τέλους και έχω καθυστερήσει μόνο αυτό κι είναι κρίμα.
    Μετά τον ιό, αναγκαστικά, θα πάω και θα παίζω μουσική και σε κάποια άλλα μαγαζιά για να μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Θα με πάει... Ξέρετε.

Eργάζεστε; - Σελίδα 2 Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    Evie Frye
    Evie Frye
    Administrator
    Head of D.M.L.E.
    Administrator Head of D.M.L.E.

Αριθμός μηνυμάτων : 5580
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015

Magical Identity
    Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.

Δημοσίευση από Evie Frye Κυρ Ιουν 28, 2020 6:56 pm

Μεταφέρθηκε από το στέκι των φοιτητών στο εργαζομένων.

Eργάζεστε; - Σελίδα 2 Wixyzk10

Stuff and Thangs:
    Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17703
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Σαβ Ιουλ 04, 2020 2:04 pm

Εγώ έχω να πω ότι με το που ξεκίνησα σχολή ξεκίνησα να ψάχνω και για δουλειές. Και για άτομο που κλείνει φέτος τα 21 έχω περάσει από αρκετές :P. Ωστόσο τώρα δεν εργάζομαι καθώς παραιτήθηκα λίγο πριν τον κορονοϊό γιατί δεν έβγαινε η σχολή καθόλου και δεν μου έδινε περιθώριο να διαβάσω.
    Έχω εργαστεί ως ομάδαρχισσα, έχω κάνει promotion παράλληλα, έχω δουλέψει ως σερβιτόρα - μπουφέ, έχω κάνει ιδιαίτερα και έχω δουλέψει και σε Φωτογραφείο. Στα περισσότερα έφυγα λόγω της εκμετάλλευσης που έτρωγα από τα αφεντικά και τη κακή συμπεριφορά τους. Γενικά έχω ανάγκη τα λεφτά και θέλω να δουλέψω για να μην επιβαρύνω κανέναν και κυρίως να τα δώσω σε ταξίδια αλλά η σχολή δεν μου το επιτρέπει γιατί είναι πολύ απαιτητική και την έβαλα σε προτεραιότητα. Θέλω από Σεπτέμβρη να κοιτάξω για inditex αφού ξέρω ότι εκεί τουλάχιστον θα είναι πιο σοβαροί από τους βλακες που πήγα και έμπλεξα giveup

Εδιτ : επίσης σε όλα αυτά εκτός του σέρβις οι μισθοί ήταν ελάχιστοι, στο σέρβις δεν ήμουν ασφαλισμένη οπότε μου ήταν δύσκολο και γενικά δεν έβγαινα καθόλου οικονομικά, απλά είχα μια μικρή διευκόλυνση. Αλλά μάνα μου τι να τα κάνω 250 με 300 το μήνα;;;

Eργάζεστε; - Σελίδα 2 Rsz-web-photo-editor

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:39 am