+23
Mysterious Wizard
Elohim Meth
Safira
Sylvie Lovegood
Isabella Black
BilkonGR
Merlin the Great
Vindictus Viridian
Merlin Longstaff
no0bakoZ
Berenice
Tom Marvolo Riddle
FLEUR258
Lilith
Nathaniel
Hecate
Master Lumos
FoNikos21
Madame Maxime
sweetie
EL.J girl
Narcissa
Cassandra Black
27 απαντήσεις
Incubi & Succubi
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Incubi & Succubi
λοιπον δεν ειμαι σε θεση να πιστεψω τιποτα απο ολα αυτα....δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν υπαχουν γιατι δεν εχουμε δει αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι κ για το οτι υπαρχουν για τον ιδιο λογο στις πρωτες σελιδες αναφερθηκε η λεξη μορα...παλια το εξηγουσαν ως πνευμα αλλα αποδικνυεται πως ειναι κατι ψυχολογικο που ολοι το εχουν παθει...δεν ειμαι σε θεση να πιστεψω σε αγγελους γιατι δεν πιστευω καν στον θεο και κατα την γνωμη μου οσοι πιστευετε στον θεο δεν πρεπει να πιστευετε σε αυτα γιατι τοσο παντοδυναμος που υποτιθεται ειναι θα τα ειχε εξαφανισει δεν θα τα αφηνε να κανουν ανωμαλιες.....τωρα οσο αναφορα την λιλιθ αυτο με τους πρωτοπλαστους δεν το πιστευω με τιποτα....αλλα δεν ξερω και περαιτερω για αυτο το θεμα...αν και εχει αναφερθει σε πολλα εργα και βιβλια ...αλλου ως κοριτσακι αλλου ως τερας αλλου ως γρια αλλου ως πανεμορφη γυναικα.τωρα για τα πλασματα που κανουν ανωμαλιες και παραλυουν τον αντιπαλο δεν εχω ξαναακουσει και δεν μπορω να παρω θεση.....ελπιζω να καλυψα ολα τα πλασματα τα οποια προαναφερθηκαν
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°52
Όσοι πιστεύουν στο Θεό πρέπει να πιστεύουν και στη ύπαρξη όλων αυτών των δυνάμεων, καθώς σε κάθε μα κάθε θρησκεία δεν υπάρχει μόνο ο Θεός αλλά δυνάμεις, πνεύματα τόσο καλά όσο και κακά που κινούνται γύρω μας.
Statler
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°53
slytherin.kal έγραψε:λοιπον δεν ειμαι σε θεση να πιστεψω τιποτα απο ολα αυτα....δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν υπαχουν γιατι δεν εχουμε δει αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι κ για το οτι υπαρχουν για τον ιδιο λογο στις πρωτες σελιδες αναφερθηκε η λεξη μορα...παλια το εξηγουσαν ως πνευμα αλλα αποδικνυεται πως ειναι κατι ψυχολογικο που ολοι το εχουν παθει...δεν ειμαι σε θεση να πιστεψω σε αγγελους γιατι δεν πιστευω καν στον θεο και κατα την γνωμη μου οσοι πιστευετε στον θεο δεν πρεπει να πιστευετε σε αυτα γιατι τοσο παντοδυναμος που υποτιθεται ειναι θα τα ειχε εξαφανισει δεν θα τα αφηνε να κανουν ανωμαλιες.....τωρα οσο αναφορα την λιλιθ αυτο με τους πρωτοπλαστους δεν το πιστευω με τιποτα....αλλα δεν ξερω και περαιτερω για αυτο το θεμα...αν και εχει αναφερθει σε πολλα εργα και βιβλια ...αλλου ως κοριτσακι αλλου ως τερας αλλου ως γρια αλλου ως πανεμορφη γυναικα.τωρα για τα πλασματα που κανουν ανωμαλιες και παραλυουν τον αντιπαλο δεν εχω ξαναακουσει και δεν μπορω να παρω θεση.....ελπιζω να καλυψα ολα τα πλασματα τα οποια προαναφερθηκαν
Μας έχεις πει 100 φορές οτι δεν πιστεύεις!
Ελεος! Το εμπεδώσαμε.
Επισης ...απο τη μια λες οτι δεν πιστευεις..απο την αλλη οτι δεν ξέρεις.
Εισαι μικρος/η για να φτάσεις με σιγουρια στο οποιοδήποτε συμπέρασμα. Και για να φτάσεις κάπου (και πάλι χωρις σιγουρια) πρέπει να μελετήσεις.
Εχεις διαβάσει θρησκευτικά κειμενα; Επιστημονικές μελέτες; Θεολογικές;
Αν και για να πιστέψεις δεν φτάνουν τα γεγονότα. Χρειάζεται και η εσωτερικη ουσιαστική αποδοχή του Δημιουργου.
ΠΩς λέμε με τη μια ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°54
ναι εχω διαβασει και θρησκεθτικα κειμενα και επιστημονικες μελετες και θεολογικες για να καταληξω σε καποιο συμπερασμα...ισως οχι μεγαλο αριθμο αυτων αλλα εχω διαβασει αρκετες....
και επισης ναι λεω οτι δεν πιστευω αλλα λεω και οτι δεν μπορουμε για τιποτα να ειμαστε σιγουροι....αν καποιος απο εσας ειναι σιγουρος για το τι υπαρχει εκει εξω....αλλο τι πιστευει μεσα του...αν εχει αποδειξεις γιατι εγω γι αυτο λεω δεν ξερω επειδη δεν εχουμε αποδειξεις.....οποιος εχει αποδειξεις ας τις διαδωσει....και σορρυ αν εγινα βαρος μπορουσατε να μου στειλετε ενα pm να σταματησω
και επισης ναι λεω οτι δεν πιστευω αλλα λεω και οτι δεν μπορουμε για τιποτα να ειμαστε σιγουροι....αν καποιος απο εσας ειναι σιγουρος για το τι υπαρχει εκει εξω....αλλο τι πιστευει μεσα του...αν εχει αποδειξεις γιατι εγω γι αυτο λεω δεν ξερω επειδη δεν εχουμε αποδειξεις.....οποιος εχει αποδειξεις ας τις διαδωσει....και σορρυ αν εγινα βαρος μπορουσατε να μου στειλετε ενα pm να σταματησω
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°55
Δεν υπάρχει λογος να σταματήσεις. Για αυτο δεν στειλαμε πμ.
---
Τωρα...
Υπάρχουν αποδείξεις στην αγάπη;
---
Τωρα...
Υπάρχουν αποδείξεις στην αγάπη;
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°56
iισως ναι ισως οχι.....εξαρταται......ισως αυτο που φαινεται ως αποδειξη στην πραγματικοτητα να εχει γινει για αλλον σκοπο....απ την αλλη ναι υπαρχουν αποδειξεις στην αγαπη οι οποιες ομως μπορει να μην οδηγησουν παντα στον καλο δρομο....δειχνοντας σου την αγαπη του καποιος μπορει να σε οδηγησει στο κακο
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°57
Ακριβως!
Οπως και στην αγαπη ετσι και στην πιστη δεν μπορείς να εχει αποδειξεις πάντα.
Τελοσπαντων εδω σπαμμαρουμε!
Οπως και στην αγαπη ετσι και στην πιστη δεν μπορείς να εχει αποδειξεις πάντα.
Τελοσπαντων εδω σπαμμαρουμε!
Waldorf
- House of Westeros:
Nathaniel- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7252
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The mirror will always gaze right back at you no matter the darkness of your room.
- Δημοσίευση Ν°58
Είναι πολύ αστείο, οι άνθρωποι να δίνουν ιδιότητες και ονομασίες στους αγγέλους.
Τα incubι και τα succubi, δεν εμφανίζονται ένα βράδυ που το θύμα τους έχει ορέξεις για να το αποπλανήσουν.
Αυτά είναι... Χολυγουντ
Απλά είναι δύο ονομασίες που εκφράζουν τη θέληση των δαιμονίων να μας ρίξουν προς την ακολασία.
Αυτό είναι όλο.
Το πως το ξέρω; Δεν έχω διαβάσει επιστημονικές μελέτες. Δεν έχω διαβάσει θεολογικές μελέτες.
Έχω διαβάσει όμως κάθε απόκρυφο βιβλίο του ιουδαϊσμού που υπάρχει.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι αυτά τα βιβλία μιλούν με παραβολές...
Τα incubι και τα succubi, δεν εμφανίζονται ένα βράδυ που το θύμα τους έχει ορέξεις για να το αποπλανήσουν.
Αυτά είναι... Χολυγουντ
Απλά είναι δύο ονομασίες που εκφράζουν τη θέληση των δαιμονίων να μας ρίξουν προς την ακολασία.
Αυτό είναι όλο.
Το πως το ξέρω; Δεν έχω διαβάσει επιστημονικές μελέτες. Δεν έχω διαβάσει θεολογικές μελέτες.
Έχω διαβάσει όμως κάθε απόκρυφο βιβλίο του ιουδαϊσμού που υπάρχει.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι αυτά τα βιβλία μιλούν με παραβολές...
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.
And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.
To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.
What will your verse be?"
Dead Poets' Society
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°59
Α και σλύθεριν.καλ, νομίζω πως όποιος έχει μυαλό δεν θα μιλήσει για όποιες αποδείξεις έχει. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°60
ωραια αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι τα βαζεις μαζί μου...την αποψη μου ειπα οπως ολοι
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°61
Δεν τα βάζω μαζί σου. Απλά δεν συμφωνώ με όσα λες και κυρίως με τον τρόπο που τα αποδεικνύεις(?). Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το πω, σε φόρουμ για συζήτηση είμαστε.
Statler
BilkonGR- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°62
eπιτίθονται ενόσο κοιμάται το θύμα τους και ποτέ όταν είναι ξύπνιο. Κατά την διάρκεια της επίθεσης. σπάνια ξυπνά το θύμα, μιας και έχουν την ικανότητα να τον/την παραλύουν και να τον/την ρίχνουν σε βαθύ λήθαργο. Κατά την διάρκεια αυτού του λήθαργου, το θύμα έχει την εντύπωση ότι συνουσιάζεται είτε με κάποιο πρόσωπο που ποθεί είτε με κάποιο άλλο φανταστικό πρόσωπο. Την επόμενη ημέρα θα το θυμάται σαν ένα πολύ εντυπωσιακό όνειρο, μιας και είναι τόσο ζωντανό και τόσο ρεαλιστικό, που επέρχεται ο οργασμός. Είναι όμως το incubus ή succubus που συνουσιάζεται με το θύμα του και τρέφεται από την ζωτική του ενέργεια που απελευθερώνει, σε σημείο που κυριολεκτικά το απομυζεί.
Μου εχει συμβει αυτο,σε ονειρο
Isabella Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 2368
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Captain,Captain Jack Sparrow
- Δημοσίευση Ν°63
Ναι στην Χαραυγή το αναφέρει η Μπέλλα όταν ψάχνει τι ακριβώς κυοφορεί
Ωστόσο ασπάζομαι τη θεωρία που έχει εκφράσει και η Meyer δια στόματος Bella ότι αυτοί οι μύθοι βγήκαν για να καλύψουν την απιστία
Ωστόσο ασπάζομαι τη θεωρία που έχει εκφράσει και η Meyer δια στόματος Bella ότι αυτοί οι μύθοι βγήκαν για να καλύψουν την απιστία
Mr. Darcy: Do you talk, as a rule, while dancing?
Elizabeth Bennet: No... No, I prefer to be unsociable and taciturn... Makes it all so much more enjoyable, don't you think?
Proud to be a Gryffindor.
Proud to be in love with Sirius Black till the day I die!
- Padfoot's memories of old good days:
- Snape: 10 points from Gryffindor.
Sirius: Yeah, right...
Snape: I'm serious, Black.
Sirius: Υou wish you were!
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°64
BilkonGR έγραψε:eπιτίθονται ενόσο κοιμάται το θύμα τους και ποτέ όταν είναι ξύπνιο. Κατά την διάρκεια της επίθεσης. σπάνια ξυπνά το θύμα, μιας και έχουν την ικανότητα να τον/την παραλύουν και να τον/την ρίχνουν σε βαθύ λήθαργο. Κατά την διάρκεια αυτού του λήθαργου, το θύμα έχει την εντύπωση ότι συνουσιάζεται είτε με κάποιο πρόσωπο που ποθεί είτε με κάποιο άλλο φανταστικό πρόσωπο. Την επόμενη ημέρα θα το θυμάται σαν ένα πολύ εντυπωσιακό όνειρο, μιας και είναι τόσο ζωντανό και τόσο ρεαλιστικό, που επέρχεται ο οργασμός. Είναι όμως το incubus ή succubus που συνουσιάζεται με το θύμα του και τρέφεται από την ζωτική του ενέργεια που απελευθερώνει, σε σημείο που κυριολεκτικά το απομυζεί.
Μου εχει συμβει αυτο,σε ονειρο
Μoi ausi!!!
Έφαγε την ζωτική μου ενέργεια!
Αν δεν ήταν ήδη νεκρό θα το σκότωνα!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Safira- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6682
Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω,
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°65
λιπον εγω οταν κιμαμε βλεπο πολι ζοντανα ονειρα πολοι ζοντανα και καλα και κακα
- ♥❤♥:
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°66
Thanks που τα πόσταρες εδώ...Ενδιαφέροντες πληροφορίες για κάποιον που ενδιαφέρεται...
- Puri:
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°67
Πριν από λίγες μέρες μόνο συζητούσα με μια φίλη μου γι' αυτά.
Ένιγουέι, νομίζω πως τα Incubi δεν είναι διαφορετικές υπάρξεις από τα Succubi. Απλά τα πρώτα είναι αρσενικά και τα δεύτερα θυληκά. Απ' ότι ξέρω βέβαια τα Incubi είναι πολύ περισσότερα από τα Succubi και οι αναλογίες πάνε κάπως 5/1 και πως επίσης τρέφονται από την ενέργεια που απελευθερώνουν οι θνητοί κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους πράξης, Επίσης, μερικές φορές, αν το σεξ είναι έντονο ή αν το Incubi/Succubi θέλει να σκοτώσει, οι θνητοί στο τέλος πεθαίνουν.
Ένιγουέι, νομίζω πως τα Incubi δεν είναι διαφορετικές υπάρξεις από τα Succubi. Απλά τα πρώτα είναι αρσενικά και τα δεύτερα θυληκά. Απ' ότι ξέρω βέβαια τα Incubi είναι πολύ περισσότερα από τα Succubi και οι αναλογίες πάνε κάπως 5/1 και πως επίσης τρέφονται από την ενέργεια που απελευθερώνουν οι θνητοί κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους πράξης, Επίσης, μερικές φορές, αν το σεξ είναι έντονο ή αν το Incubi/Succubi θέλει να σκοτώσει, οι θνητοί στο τέλος πεθαίνουν.
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°68
Μου θυμίζει το βιβλίο Vampire and Succubus (ή Succubus Blues). Εγώ δε πιστεύω σ'αυτού του είδους τα υπερφυσικά, αν και ως ιστορία και μύθος μ'αρέσουν. Το ότι ένα δαίμονας χάρη στη σεξουαλική επαφή του με έναν άνθρωπο μπορεί να επιβιώνει είναι αρκετά περίεργο κι ευφάνταστο, αλλά όχι και αληθινό.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°69
Nearly Headless Nick έγραψε:Μου Succubus Blues
Το χεις διαβάσει; Είναι καλό; Γιατί απ' ότι ξέρω είναι απ' την ίδια συγγραφέα του VA.
Nicolas Flamel- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2135
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Δύο πραγματά είναι άπειρα,το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου.Αν και για το πρώτο έχω τις επιφυλάξεις μου.
- Δημοσίευση Ν°70
Ενδιαφερουσες πληροφοριες.Πως ομως οι δαιμονες ερχονται σε ερωτικη επαφη με τους θνητους στον υπνο τους?Δηλαδη ειναι μοο ενα αισθημα η' τα κανουν ολα?
Slytherin Fiction Team
- Σπόιλερ:
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°71
Όχι.Σε αυτά δεν πιστεύω.
Slytherin Fiction Team
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°72