tom marvolo riddle έγραψε:Merlin The Great έγραψε:Λυσσαξες Κουκλιτσα μου...!!
Μέρλιν..Στη Φλερ μιλούσα..Πολύ προσωπικά τον έχεις πάρει τον ρόλο της κουκλίτσας.
Ισα ρε...απαντησες στην Φλερ...οχι σε τα μας!!! ισαααα
tom marvolo riddle έγραψε:Merlin The Great έγραψε:Λυσσαξες Κουκλιτσα μου...!!
Μέρλιν..Στη Φλερ μιλούσα..Πολύ προσωπικά τον έχεις πάρει τον ρόλο της κουκλίτσας.
Merlin The Great έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:Merlin The Great έγραψε:Λυσσαξες Κουκλιτσα μου...!!
Ισα ρε...απαντησες στην Φλερ...οχι σε τα μας!!! ισαααα
Fleur Delacour έγραψε:Λευτέρη να σε ρωτήσω κάτι, στις δοκιμασίες που βάζεις στα παιδιά κερδίζουν κάτι, τους απειλείς :P , ή το δέχονται έτσι για τον χαβαλέ;
tom marvolo riddle έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Λευτέρη να σε ρωτήσω κάτι, στις δοκιμασίες που βάζεις στα παιδιά κερδίζουν κάτι, τους απειλείς :P , ή το δέχονται έτσι για τον χαβαλέ;
Δεν βάζω μόνο εγώ,αλλά το σκεφτόμουν.Όποιος φέρει εις πέρας την αποστολή,να κερδίζει κάτι :nasty:
- Σπόιλερ:
Μια σφαίρα στον κρόταφο
Fleur Delacour έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Λευτέρη να σε ρωτήσω κάτι, στις δοκιμασίες που βάζεις στα παιδιά κερδίζουν κάτι, τους απειλείς :P , ή το δέχονται έτσι για τον χαβαλέ;
Δεν βάζω μόνο εγώ,αλλά το σκεφτόμουν.Όποιος φέρει εις πέρας την αποστολή,να κερδίζει κάτι :nasty:
- Σπόιλερ:
Μια σφαίρα στον κρόταφο
Στο Γκρίφιντορ είπαμε ότι σε στείλαμε εμείς για να το κλείσεις; :P
Fleur Delacour έγραψε: Ωραία, θα μας φέρνεις ψωμί ζυμωτό, τυρί και λουκάνικα χωριάτικα. Πείνασα τώρα