Έχω το μυστικό μου όπλο
το emoticon μου! :P
Νικολέτα,μέχρι το απόγευμα,6-9 ώρες κρατάνε οι δοκιμασίες .&-
Θες να σου δειξω την δηλωση του Χιου;Narcissa έγραψε:Ο Ρομπ με τον Θεο τον Τζακμαν; ευχομαι μονο να παιξει σαν κομπαρσος ή ακόμα καλύτερα το πτώμα. του πάει κιόλας. Παλιοτελετάμπις
Ειναι ενδοκοιτωνιακο τοπικ. Ξερω σε ποιους να ζητω δοκιμασιες.Fleur Delacour έγραψε:Γιατί βρε Λίζα πας γυρεύοντας να σου βάλει καμιά δοκιμασία η Ναρκίσσα να γράψεις στην υπογραφή σου κάτι του στυλ: I HATE PATTINSON. HE IS DISGUSTING με μεγάλα φωτεινά γράμματα
Οι κριτικοι που ειδαν το Little Ashes ειπαν οτι ειναι εξαιρετικος και ειναι πολυ καλο που μπορει να αλλαζει τοσο ανετα προφορα...tom marvolo riddle έγραψε:Φυσικό,συνάδελφοι είναι,και ο Πάττινσον έχει αρκετά μεγάλη επιρροή στο καστ.
Πως δεν το σκεφτήκαμε εμείς να βάλουμε τον Ναθάνιελ να βάλει την υπογραφή που έχεις τώρα Τομ;tom marvolo riddle έγραψε:Φυσικό,συνάδελφοι είναι,και ο Πάττινσον έχει αρκετά μεγάλη επιρροή στο καστ.
Ναι αλλα ειναι υπεροχη!tom marvolo riddle έγραψε:Μόνο που σε 3 ώρες δεν θα την έχω πλέον :P Δοκιμασία
Μπραβο κοπελια!jate έγραψε:No way honey!Ειπαμε μια μερα.-Δεν φτανει που υποχωρησα οσο αναφορα το σποιλερ..