Εγώ περίμενα (και ευχόμουν) να πέσει ακόμα πιο κάτω
Δεν μου άρεσε απο την αρχή.
Βασικά η πρώτη τριάδα τα σπασε,τι να λέμε τώρα..;
:P
Οχι ρε συ! Οχι πιο κατω! Ηταν πολυ καλος ο Σακης μας! Εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο καθε αλλη φορα.Novaenir έγραψε:
Οντως Λιζάκι των αδικήσανε θα μπορούσε να χε πέσει και πιο κάτω...αλλά τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη!!
Πάντως θα συμφωνήσω ότι το τραγούδι της Ισλανδίας ήταν επίσης πολύ ωραίο όπως και της Νορβηγίας ήταν καταπληκτικό!!!
Βασικά αν εξερεσει κανεις την Νορβηγια που ειχε εχαστει στην κορυφη με τοσους ποντους που πηρε αν προσεχε κανεις οι υπολοιπες χωρες ήταν πραγματικα πολυ κοντα στους πόντους...
Πες τα! Πες τα! Σαν κ*λογρια ηταν! Τι σαν; Ειναι κ*λογρια! Την σιχαινομαι!FoNikos21 έγραψε:Όχι... τρίτο βγήκε το Αζερμπαϊτζάν...
Η Τουρκάλα, πάντως, αγνώριστη! Τον τελευταίο μήνα μόνο θα έτρωγε φαίνεται... :P :P :P
Πόσα περισσότερα;;; :P :P :PNovaenir έγραψε:Απο οτι εμαθα στον ημιτελικο ηταν πιο προκλητικη αυτη ισχυει???
Εννοω φαινοταν περισσοτερα πρεγματα :P
Novaenir έγραψε:Απο οτι εμαθα στον ημιτελικο ηταν πιο προκλητικη αυτη ισχυει???
Όχι... η Γερμανίδα... :P :P :PLizakiii έγραψε:Novaenir έγραψε:Απο οτι εμαθα στον ημιτελικο ηταν πιο προκλητικη αυτη ισχυει???
Η Χαντισε;
Narcissa έγραψε:I m in looooove with a fairytaaaaaaaaaaale even though it huuuuuurts, and I dont caaaaare If I lose my miiiind....
δε θυμαμαι τι λεει παρακατω πολυ μ αρεσε...
Narcissa έγραψε:I m in looooove with a fairytaaaaaaaaaaale even though it huuuuuurts, and I dont caaaaare If I lose my miiiind....
δε θυμαμαι τι λεει παρακατω πολυ μ αρεσε...