Α και ότι σήμερα ξέθαψα μια σελίδα που έχει πάνω της τον ίδιο μου τον εαυτό...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Novaenir στις Σαβ Δεκ 13, 2008 2:09 pm, 1 φορά
Rose Black έγραψε:Αχ, συγχαρητήρια....Παιδιά, εμένα γιατί δεν με στείλανε εξετάσεις; 6 χρόνια πιάνο?
@RtVaVa έγραψε:Rose Black έγραψε:Αχ, συγχαρητήρια....Παιδιά, εμένα γιατί δεν με στείλανε εξετάσεις; 6 χρόνια πιάνο?
Πας σε ωδείο ή κάνεις ιδιαίτερα?
Nathaniel έγραψε:Novaenir έγραψε:Θέλω να εξομολογηθώ οτι αυτό το μικρό πράγμα που λέγεται καρδιά χτυπάει τρελά γρήγορα σήμερα....τι μου συμβαίνει??? :hmm:
Το ίδιο θέλω κι εγώ αλλά τις τελευταίες 5-6 μέρες...
Maniana έγραψε:Εχω να εξομολογη8ω οτι το πρωι εκλαιγα λογω ενος ονειρου
aiswp0s έγραψε:Maniana έγραψε:Εχω να εξομολογη8ω οτι το πρωι εκλαιγα λογω ενος ονειρου
heh... μου θυμισες κατι παλιο τωρα...
Βαρετο ακουγεται! Καλο κουραγιο my friend....Rose Black έγραψε:Εσυ θα ξεφ'υγεις....Ενω εγώ που μένω σε χωριό, θα πάω στο λύκειο με ακριβώς τυος ίδιους συμμαθητές, στο κτήριο που συστεγάζονται γυμνάσιο λύκειο! ! !
Αρα, καμία διαφορά!
ermionaki έγραψε:Βαρετο ακουγεται! Καλο κουραγιο my friend....Rose Black έγραψε:Εσυ θα ξεφ'υγεις....Ενω εγώ που μένω σε χωριό, θα πάω στο λύκειο με ακριβώς τυος ίδιους συμμαθητές, στο κτήριο που συστεγάζονται γυμνάσιο λύκειο! ! !
Αρα, καμία διαφορά!
Narcissa έγραψε:Can you die from Happiness?
Narcissa έγραψε:....Can you die of Happiness?
@RtVaVa έγραψε:Narcissa έγραψε:....Can you die of Happiness?
Κάτι μου θυμίζει αυτό Μαράκι μου....
Θέλω να εξομολογηθώ ότι έχω κολλήσει σήμερα με το ΠΟΚΕΜΟΝ στο Game boy του αδερφού μου... (Ειρήνη, απο κάποιον τα κολλάω αυτά...πάντα )