Και φυσικά έχουν και τους κατάλληλους βοηθούς. Τους πολυλατρεμένους δημοσιογράφους και τα λατρεμένα κανάλια. Ειδικοί στο να πανικοβάλλουν τον κόσμο.
+30
The Grey Lady
aekaras
Isabella Ermioni Cullen
Hecate
Morgan le Fay
Mary Jane
jennifer
EL.J girl
Seven
Berenice
Anastasia Black
BaGGoS
anthian9
SiMoS
AliceCullen
Merlin the Great
katerina
Cassandra Black
`TakeR
FLEUR258
Rea
Bellatrix Lestrange
Fleur Delacour
December Princess
FoNikos21
Wanderer
Tom Marvolo Riddle
Narcissa
Christy
Madame Maxime
34 απαντήσεις
Η γριπη των χοιρων
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Η γριπη των χοιρων
Και εμένα ένας παλιός καθηγητής μου που είναι βιολόγος και τώρα εργάζεται σε φαρμακοβιομηχανία αυτό μας έλεγε εχτές. Ότι μάλλον όλο αυτό είναι στημένο για να κινηθεί η αγορά των φαρμάκων.
Και φυσικά έχουν και τους κατάλληλους βοηθούς. Τους πολυλατρεμένους δημοσιογράφους και τα λατρεμένα κανάλια. Ειδικοί στο να πανικοβάλλουν τον κόσμο.
jennifer- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 41
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°77
σιγα μην κανουμε μαθημα μεχρι Ιουλιο.....κανενας δασκαλος δεν προκειται να κατσει να κανει μαθημα μεχρι Ιουλιο ..δεν νομιζω να καιγεται κανενας να βγαλει την υλη
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°78
Δεν αποφασίζουν οι καθηγητές όμως
Statler
Seven- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°79
jennifer έγραψε:δεν νομιζω να καιγεται κανενας να βγαλει την υλη
Κανεις δεν καίγεται..Όμως όλοι οι καθηγητες χέζονται
'' I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy.''
Mary Jane- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3128
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°80
Έλεος !!
Γρίπη τον πτηνών, γρίπη των χοίρων, γρίπη, γρίπη, γρίπη, εμβόλια, μετρητά στις φαρμακοβιομηχανίες και υστερία στον υπόλοιπο κόσμο...
Ουάου, φαίνεται πως βρήκαν το τέλειο κόλπο για να ησυχάσουν από κάθε είδους απόπειρα για συνειδητοποίηση της σκληρής πραγματικότητας!
Είναι ο τέλειος συνδυασμός κονόμας και αποπροσανατολισμού του "πλήθους" και αυτό φαίνεται από το πόσσες φορές το εφάρμοσαν μέχρι σήμερα!
Συγχαρητήρια μάγκες βρήκατε το μαγικό φίλτρο. Μόνο που δεν υπολογίσατε στην αποτυχία του προηγούμενου, της γρίπης των πτηνών, η οποία συνεχίζει να υπάρχει παρόλες τις "ειδικές" και φυσικά κερδοφόρες θεραπείες. Για αυτό φυσικά ήρθε να την διαδεχθεί η νέα version, η γρίπη των χοίρων...
Όσο για τα σχολεία, θεωρώ πως είναι κάλυψη, για να δει ο κόσμος ότι κάνουν κ κάτι άλλο εκτός από το να τους πουλάνε τα εμβόλια τους...
Γρίπη τον πτηνών, γρίπη των χοίρων, γρίπη, γρίπη, γρίπη, εμβόλια, μετρητά στις φαρμακοβιομηχανίες και υστερία στον υπόλοιπο κόσμο...
Ουάου, φαίνεται πως βρήκαν το τέλειο κόλπο για να ησυχάσουν από κάθε είδους απόπειρα για συνειδητοποίηση της σκληρής πραγματικότητας!
Είναι ο τέλειος συνδυασμός κονόμας και αποπροσανατολισμού του "πλήθους" και αυτό φαίνεται από το πόσσες φορές το εφάρμοσαν μέχρι σήμερα!
Συγχαρητήρια μάγκες βρήκατε το μαγικό φίλτρο. Μόνο που δεν υπολογίσατε στην αποτυχία του προηγούμενου, της γρίπης των πτηνών, η οποία συνεχίζει να υπάρχει παρόλες τις "ειδικές" και φυσικά κερδοφόρες θεραπείες. Για αυτό φυσικά ήρθε να την διαδεχθεί η νέα version, η γρίπη των χοίρων...
Όσο για τα σχολεία, θεωρώ πως είναι κάλυψη, για να δει ο κόσμος ότι κάνουν κ κάτι άλλο εκτός από το να τους πουλάνε τα εμβόλια τους...
Nα μ' αγαπάς... Όσο μπορείς να μ' αγαπάς...
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°81
ρε αεις... πιτευετε πραγματικα πως δεν θα ανοιξουν τα σχολεια τον σεπτεμβρη, αλλα τον οκτωβρη?
μου ακουγεται υπερβολικο...
ισως επειδη δεν εχω αρρωστησει σχεδον ποτε...
μου ακουγεται υπερβολικο...
ισως επειδη δεν εχω αρρωστησει σχεδον ποτε...
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°82
Όντως είναι υπερβολικό κι όμως ακούγεται πως θα γίνει.
Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση.. μήπως μαζευτήκαμε πολλοί και βρήκαν τρόπο να μας ελαττώσουν?? Λέω εγώ τώρα!
Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση.. μήπως μαζευτήκαμε πολλοί και βρήκαν τρόπο να μας ελαττώσουν?? Λέω εγώ τώρα!
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°83
EL.J girl έγραψε:Όντως είναι υπερβολικό κι όμως ακούγεται πως θα γίνει.
Έγραψες φίλεεεεε!!!!!
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°84
ειμαστε ενα πραμα, σαν την βλεννοροια...
φυτρωνουμε παντου!
καλα ομως ρε συ... την εκπαιδευση μας δεν την σκεφτονται?
2α λυκ θα παμε, 3η, καποιοι απο μας...
φυτρωνουμε παντου!
καλα ομως ρε συ... την εκπαιδευση μας δεν την σκεφτονται?
2α λυκ θα παμε, 3η, καποιοι απο μας...
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Seven- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°85
Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μια κουνουπιέρα.
Οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γιʼαυτό.
Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 25 σέντς.
Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γιʼ αυτό.
Ιλαρά, πνευμονία, ασθένειες θεραπεύσιμες με φτηνά εμβόλια είναι υπεύθυνες για το θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα.
Είναι κάποια χρόνια που εμφανίστηκε η γνωστή πια γρίπη των πουλερικών.
Παγκοσμίως οι δημοσιογράφοι μας πλημμύρισαν με πληροφορίες, πανικό, σήματα κινδύνου.
Επιδημία, η πιο επικίνδυνη απʼ όλες, μια πανδημία!!!
Μιλάγανε μόνο για την τρομακτική αυτή ασθένεια των πουλερικών.
Και βέβαια, η γρίπη των πουλερικών προκάλεσε το θάνατο μόλις 250 ατόμων παγκοσμίως. 250 θάνατοι σε 10 χρόνια, δηλαδή αναλογικά 25 θάνατοι το χρόνο.
Η κοινή γρίπη σκοτώνει μισό εκατομμύριο ανθρώπων το χρόνο παγκοσμίως.
Μισό εκατομμύριο έναντι 25.
Για ένα λεπτό. Τότε γιατί τόση φασαρία με τη γρίπη των πουλερικών;
Γιατί πίσω από αυτά τα κοτόπουλα υπήρχε ένας «κόκορας», ένας κόκορας με μεγάλο λειρί.
Η διεθνής φαρμακευτική Roche με το πασίγνωστο Tamiflú της πούλησε εκατομμύρια δόσεων στις Ασιατικές χώρες.
Ακόμα και αν το Tamiflú έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα, η Βρετανική Κυβέρνηση αγόρασε 14 εκατομμύρια δόσεις για την πρόληψη του πληθυσμού της.
Με την γρίπη των πτηνών, η Roche και η Relenza, οι δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με αντιγριππικά, κέρδισαν χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια.
Πρώτα με τα πουλερικά και τώρα με τα χοιρινά.
Ναι, τώρα ξεκίνησε η ψύχωση της γρίπης των χοίρων. Και όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου μιλάνε μόνο γιʼαυτό.
Πια δεν λένε τίποτα για την οικονομική κρίση ούτε τους βασανισμένους στο Guantánamo.
Μόνο για τη γρίπη των χοίρων.
Και διερωτώμαι: αν πίσω από τα πτηνά υπήρχε ένας «κόκορας», πίσω από τα γουρουνάκια να μην υπάρχει ένα «μεγάλο γουρούνι»;
Ας δούμε τι λέει ένας υπεύθυνος των εργαστηρίων της Roche.
ROCHE: Εμάς μας απασχολεί πολύ αυτή η πανδημία, τόσος πόνος, γιʼ αυτό δίνουμε στην αγορά το θαυματουργό Tamiflú.
- Και πόσο πωλείται το «θαυματουργό» Tamiflú;
- Λοιπόν, είναι 50 δολάρια το κουτί.
- 50 δολάρια το κουτί με τις κάψουλες;
- Πρέπει να καταλάβετε κυρία ότι τα θαύματα πληρώνονται ακριβά.
- Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτές οι εταιρείες βγάζουν μεγάλα κέρδη από τον δικό μας πόνο.
Η εταιρεία Gilead Sciences της Β. Αμερικής έχει την πατέντα του Tamiflú.
Ο κύριος μέτοχος αυτής της εταιρείας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσωπικότητα της αριστερής πολιτικής, τον Donald Rumsfeld, γραμματέα αμύνης του George Bush, υπεύθυνο για τον πόλεμο κατά του Ιράκ.
Οι μέτοχοι των φαρμακευτικών Roche και Relenza τρίβουν τα χέρια τους, είναι ευτυχείς με τις πωλήσεις τους, που για άλλη μια φορά φέρουν εκατομμύρια, του αμφίβολου Tamiflú. Η πραγματική πανδημία είναι η απληστία, τα τεράστια κέρδη αυτών των ιδιοτελών της υγείας.
Δεν αρνούμαστε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει η κάθε χώρα.
Αλλά αν η γρίπη των χοιρινών είναι μια φοβερή πανδημία απʼ ό,τι λένε τα μέσα ενημέρωσης, εάν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον απασχολεί τόσο πολύ αυτή η ασθένεια, γιατί δεν τη δηλώνει ως παγκόσμιο πρόβλημα της δημόσιας υγείας και να δώσει εντολή να παρασκευασθούν γενικά φάρμακα για την αντιμετώπισή της; Να απορρίψει τις πατέντες της Roche και της Relenza και να κάνει διανομή δωρεάν γενικών φαρμάκων σε όλες τις χώρες και ειδικά στις πιο φτωχές. Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση.
Οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γιʼαυτό.
Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 25 σέντς.
Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γιʼ αυτό.
Ιλαρά, πνευμονία, ασθένειες θεραπεύσιμες με φτηνά εμβόλια είναι υπεύθυνες για το θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα.
Είναι κάποια χρόνια που εμφανίστηκε η γνωστή πια γρίπη των πουλερικών.
Παγκοσμίως οι δημοσιογράφοι μας πλημμύρισαν με πληροφορίες, πανικό, σήματα κινδύνου.
Επιδημία, η πιο επικίνδυνη απʼ όλες, μια πανδημία!!!
Μιλάγανε μόνο για την τρομακτική αυτή ασθένεια των πουλερικών.
Και βέβαια, η γρίπη των πουλερικών προκάλεσε το θάνατο μόλις 250 ατόμων παγκοσμίως. 250 θάνατοι σε 10 χρόνια, δηλαδή αναλογικά 25 θάνατοι το χρόνο.
Η κοινή γρίπη σκοτώνει μισό εκατομμύριο ανθρώπων το χρόνο παγκοσμίως.
Μισό εκατομμύριο έναντι 25.
Για ένα λεπτό. Τότε γιατί τόση φασαρία με τη γρίπη των πουλερικών;
Γιατί πίσω από αυτά τα κοτόπουλα υπήρχε ένας «κόκορας», ένας κόκορας με μεγάλο λειρί.
Η διεθνής φαρμακευτική Roche με το πασίγνωστο Tamiflú της πούλησε εκατομμύρια δόσεων στις Ασιατικές χώρες.
Ακόμα και αν το Tamiflú έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα, η Βρετανική Κυβέρνηση αγόρασε 14 εκατομμύρια δόσεις για την πρόληψη του πληθυσμού της.
Με την γρίπη των πτηνών, η Roche και η Relenza, οι δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με αντιγριππικά, κέρδισαν χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια.
Πρώτα με τα πουλερικά και τώρα με τα χοιρινά.
Ναι, τώρα ξεκίνησε η ψύχωση της γρίπης των χοίρων. Και όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου μιλάνε μόνο γιʼαυτό.
Πια δεν λένε τίποτα για την οικονομική κρίση ούτε τους βασανισμένους στο Guantánamo.
Μόνο για τη γρίπη των χοίρων.
Και διερωτώμαι: αν πίσω από τα πτηνά υπήρχε ένας «κόκορας», πίσω από τα γουρουνάκια να μην υπάρχει ένα «μεγάλο γουρούνι»;
Ας δούμε τι λέει ένας υπεύθυνος των εργαστηρίων της Roche.
ROCHE: Εμάς μας απασχολεί πολύ αυτή η πανδημία, τόσος πόνος, γιʼ αυτό δίνουμε στην αγορά το θαυματουργό Tamiflú.
- Και πόσο πωλείται το «θαυματουργό» Tamiflú;
- Λοιπόν, είναι 50 δολάρια το κουτί.
- 50 δολάρια το κουτί με τις κάψουλες;
- Πρέπει να καταλάβετε κυρία ότι τα θαύματα πληρώνονται ακριβά.
- Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτές οι εταιρείες βγάζουν μεγάλα κέρδη από τον δικό μας πόνο.
Η εταιρεία Gilead Sciences της Β. Αμερικής έχει την πατέντα του Tamiflú.
Ο κύριος μέτοχος αυτής της εταιρείας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσωπικότητα της αριστερής πολιτικής, τον Donald Rumsfeld, γραμματέα αμύνης του George Bush, υπεύθυνο για τον πόλεμο κατά του Ιράκ.
Οι μέτοχοι των φαρμακευτικών Roche και Relenza τρίβουν τα χέρια τους, είναι ευτυχείς με τις πωλήσεις τους, που για άλλη μια φορά φέρουν εκατομμύρια, του αμφίβολου Tamiflú. Η πραγματική πανδημία είναι η απληστία, τα τεράστια κέρδη αυτών των ιδιοτελών της υγείας.
Δεν αρνούμαστε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει η κάθε χώρα.
Αλλά αν η γρίπη των χοιρινών είναι μια φοβερή πανδημία απʼ ό,τι λένε τα μέσα ενημέρωσης, εάν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον απασχολεί τόσο πολύ αυτή η ασθένεια, γιατί δεν τη δηλώνει ως παγκόσμιο πρόβλημα της δημόσιας υγείας και να δώσει εντολή να παρασκευασθούν γενικά φάρμακα για την αντιμετώπισή της; Να απορρίψει τις πατέντες της Roche και της Relenza και να κάνει διανομή δωρεάν γενικών φαρμάκων σε όλες τις χώρες και ειδικά στις πιο φτωχές. Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση.
'' I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy.''
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°86
Ο Donald Rumsfeld δεν είναι προσωπικότητα της αριστερής πολιτικής.Νεοφιλελεύθερος είναι,και άλλωστε το ίδιο το κείμενο λέει πως είναι υπουργός του Μπους.
Statler
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°87
κοιταχτε, δε θα το πιασουμε τωρα απο πολιτικης πλευρας, αν και εχει σχεση... θα πλατειασουμε...
παιδια, ο father μου ειναι φυσικοθεραπευτης και απο αυτα που μου ειπε, εχω να σας πω ενα πραμα...
η γριπη αυτη ειναι απατη μεγαλη για να βγαλουν λεφτα κλπ κλπ
και οπως ειπε ο σεβεν, αν ειχε φτασει σε κατασταση πανδημιας, ειναι στη νομοθεσια μεσα, τα φαρμακα να διανεμονται, οχι να πωλουνται...
παιδια, ο father μου ειναι φυσικοθεραπευτης και απο αυτα που μου ειπε, εχω να σας πω ενα πραμα...
και οπως ειπε ο σεβεν, αν ειχε φτασει σε κατασταση πανδημιας, ειναι στη νομοθεσια μεσα, τα φαρμακα να διανεμονται, οχι να πωλουνται...
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°88
^εξακτλι
ειναι καθαρα οικονομικος ο λογος. τα φαρμακα που δινουν σε αυτους που εχουν προσβληθει ειναι αυτα που κατασκευαστηκαν οταν εγινε το μπαμ με τη γριπη των πτηνων. πως ειναι δυνατον να ταιριαζουν απολυτα με την καινουρια γριπη?
ειναι καθαρα οικονομικος ο λογος. τα φαρμακα που δινουν σε αυτους που εχουν προσβληθει ειναι αυτα που κατασκευαστηκαν οταν εγινε το μπαμ με τη γριπη των πτηνων. πως ειναι δυνατον να ταιριαζουν απολυτα με την καινουρια γριπη?
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°89
Connie Xandria Riddle έγραψε:κοιταχτε, δε θα το πιασουμε τωρα απο πολιτικης πλευρας, αν και εχει σχεση... θα πλατειασουμε...
Hecate έγραψε:^εξακτλι
Διαφωνώ.Δεν είναι μόνο οικονομικός,είναι και κοινωνικός και πολιτικός.
Στην περίπτωση που η Αμερική πχ βγει από την κρίση χάρη στην κυβέρνηση Ομπάμα,θα σταθεροποιήσει κατά κάποιον τρόπο μία συνεχόμενη κυβέρνηση των δημοκρατικών-ακόμα και αν την έξοδο την πέτυχε με βρώμικα μέσα.Αν όμως δεν τα καταφέρει,φαντάζεστε το μένος της αντιπολίτευσης;
Κόνι,φυσικά.Μία απλή γρίπη είναι.Εγώ έχω αποφασίσει-βάσει των δικαιωμάτων του ασθενή- να μην κάνω το εμβόλιο.Δεν δέχομαι το κράτος να σπαταλήσει 50 ευρώ για κάτι που δεν χρειάζομαι,και που στην τελική μπορεί να με βλάψει.
Γιατί έχει δίκιο η Εκάτη,είναι απίθανο να ταιριάζει απόλυτα.Εκτός αν η γρίπη των χοίρων είναι πανομοιότυπη με αυτή των πουλερικών,τότε πάσο.
Statler
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°90
Μα ο οικονομικός τομέας συνεπάγεται τον πολιτικό και τον οικονομικό!
Η οικονομία δεν είναι κάτι ξεχωριστό, δημιούργημα του ανθρώπου είναι.
Τώρα όσο για τα εμβόλια, κι εγώ πιστεύω πως είναι τελείως άχρηστα, δεν έχουν τίποτα καινούργιο να προσφέρουν στον άνθρωπο, όπως και πολλά άλλα "υποχρεωτικά" που κατά καιρούς προτείνονται.
Ο μπαμπάς μου, καθώς και πολλοί άλλοι γιατροί που ξέρω είναι κατά του εμβολίου αυτού.
Η οικονομία δεν είναι κάτι ξεχωριστό, δημιούργημα του ανθρώπου είναι.
Τώρα όσο για τα εμβόλια, κι εγώ πιστεύω πως είναι τελείως άχρηστα, δεν έχουν τίποτα καινούργιο να προσφέρουν στον άνθρωπο, όπως και πολλά άλλα "υποχρεωτικά" που κατά καιρούς προτείνονται.
Ο μπαμπάς μου, καθώς και πολλοί άλλοι γιατροί που ξέρω είναι κατά του εμβολίου αυτού.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°91
Συγχαρητήρια στον μπαμπά σουΟ μπαμπάς μου, καθώς και πολλοί άλλοι γιατροί που ξέρω είναι κατά του εμβολίου αυτού.
κοινωνικό εννοείς :PΜα ο οικονομικός τομέας συνεπάγεται τον πολιτικό και τονοικονομικό!
Statler
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°92
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Συγχαρητήρια στον μπαμπά σουΟ μπαμπάς μου, καθώς και πολλοί άλλοι γιατροί που ξέρω είναι κατά του εμβολίου αυτού.
κοινωνικό εννοείς :PΜα ο οικονομικός τομέας συνεπάγεται τον πολιτικό και τονοικονομικό!
Ευχαριστώ!
:doh: ναι κοινωνικό εννοούσα....
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°93
λοιπον, τομμυ εκπλησσομαι μαζι σου.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Connie Xandria Riddle έγραψε:κοιταχτε, δε θα το πιασουμε τωρα απο πολιτικης πλευρας, αν και εχει σχεση... θα πλατειασουμε...
και οπως ειπε ο σεβεν, αν ειχε φτασει σε κατασταση πανδημιας, ειναι στη νομοθεσια μεσα, τα φαρμακα να διανεμονται, οχι να πωλουνται...Hecate έγραψε:^εξακτλι
Διαφωνώ.Δεν είναι μόνο οικονομικός,είναι και κοινωνικός και πολιτικός.
Στην περίπτωση που η Αμερική πχ βγει από την κρίση χάρη στην κυβέρνηση Ομπάμα,θα σταθεροποιήσει κατά κάποιον τρόπο μία συνεχόμενη κυβέρνηση των δημοκρατικών-ακόμα και αν την έξοδο την πέτυχε με βρώμικα μέσα.Αν όμως δεν τα καταφέρει,φαντάζεστε το μένος της αντιπολίτευσης;
Κόνι,φυσικά.Μία απλή γρίπη είναι.Εγώ έχω αποφασίσει-βάσει των δικαιωμάτων του ασθενή- να μην κάνω το εμβόλιο.Δεν δέχομαι το κράτος να σπαταλήσει 50 ευρώ για κάτι που δεν χρειάζομαι,και που στην τελική μπορεί να με βλάψει.
Γιατί έχει δίκιο η Εκάτη,είναι απίθανο να ταιριάζει απόλυτα.Εκτός αν η γρίπη των χοίρων είναι πανομοιότυπη με αυτή των πουλερικών,τότε πάσο.
σε θεωρω υπερβολικα ανοιχτομυαλο σε αυτο το ποστ σου αλλα μου το χαλας που συμφωνεις με την εκατη για την ομοιοτητα της γριπης. ειναι και αυτο μια πιθανοτητα, δε διαφωνω με την εκατη, αλλα εκει που αποθεωσες το ποστ σου, πηγες και το κατεβασες στο επιπεδο των συνηθισμενων ανθρωπων... εμας δλδ
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°94
Connie Xandria Riddle έγραψε:λοιπον, τομμυ εκπλησσομαι μαζι σου.
σε θεωρω υπερβολικα ανοιχτομυαλο σε αυτο το ποστ σου αλλα μου το χαλας που συμφωνεις με την εκατη για την ομοιοτητα της γριπης. ειναι και αυτο μια πιθανοτητα, δε διαφωνω με την εκατη, αλλα εκει που αποθεωσες το ποστ σου, πηγες και το κατεβασες στο επιπεδο των συνηθισμενων ανθρωπων... εμας δλδ
Βασικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Και ιδιαίτερα το σημείο των συνηθισμένων ανθρώπων...
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°95
απλα ενιωσα οτι ηταν ενα θεικο ποστ και μετα ειπε κατι συνηθισμενο, δεν ειχα σκοπο να μας υποβιβασω δλδ, ετσι μου εδωσε αυτη την εντυπωση, οχι τπτ αλλο
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°96
Συγνώμη αλλά αυτό δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Τόμμυ το θεϊκό μυαλό σου σκέφτηκε κάτι τόσο κοινό? Ντροπή!!! Έξω από τον Όλυμπο ατάλαντε Θεέ!
Και τώρα ον τόπικ!!!
Κι εγώ συμφωνώ πως οι δυο γρύπες ταιριάζουν πολύ, και θα συμφωνήσω με αρκετούς εδώ σχετικά με το οικονομικό θέμα. Δεν είναι δυνατόν πάνω στην παγκόσμια οικονομική κρίση να πλακώνουν 2 θανάσιμοι-για τον άνθρωπο- ιοί!!
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°97
πλακα πλακα γουρουνια πεθανανε απο τον ιο? :P
αυτο που ηθελα να πω εγω ειναι οτι ειναι παραξενο το οτι μετα την "ληξη συναγερμου" για την γριπη των πτηνων κατασκευαστηκαν φαρμακα εναντιον της τα οποια χρησημοποιουνται τωρα για την αντιμετωπιση μιας αλλης γριπης και μαλιστα με πολυ μεγαλη επιτυχια (λιγα ειναι τα περιστατικα ανθρωπων που δεν παρουσιασαν βελτιωση με το φαρμακο αυτο). τωρα ψαχνουν/φτιαχνουν φαρμακα για την γριπη των χοιρων οποτε εμενα τιποτα δεν με καθησυχαζει οτι καποια στιγμη στο μελλον δεν θα ηπαρξει μια γριπη των βακαλαων στην οποια θα χρησιμοποιηθουν τα καινουρια φαρμακα. μυριζει στημενο?
αυτο που ηθελα να πω εγω ειναι οτι ειναι παραξενο το οτι μετα την "ληξη συναγερμου" για την γριπη των πτηνων κατασκευαστηκαν φαρμακα εναντιον της τα οποια χρησημοποιουνται τωρα για την αντιμετωπιση μιας αλλης γριπης και μαλιστα με πολυ μεγαλη επιτυχια (λιγα ειναι τα περιστατικα ανθρωπων που δεν παρουσιασαν βελτιωση με το φαρμακο αυτο). τωρα ψαχνουν/φτιαχνουν φαρμακα για την γριπη των χοιρων οποτε εμενα τιποτα δεν με καθησυχαζει οτι καποια στιγμη στο μελλον δεν θα ηπαρξει μια γριπη των βακαλαων στην οποια θα χρησιμοποιηθουν τα καινουρια φαρμακα. μυριζει στημενο?
- Σπόιλερ:
- τομι, τσακισου κατεβα απ' τον ολυμπο :P
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°98
Connie Xandria Riddle έγραψε:
λοιπον, τομμυ εκπλησσομαι μαζι σου.
Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση,αλλά αφού συμφωνώ να μην το πω;Και δεν είναι περισσότερο θεϊκό από τα άλλα
Και ποιος θα τελειώσει το σφουγγάρισμα;EL.J girl έγραψε:
Συγνώμη αλλά αυτό δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Τόμμυ το θεϊκό μυαλό σου σκέφτηκε κάτι τόσο κοινό? Ντροπή!!! Έξω από τον Όλυμπο ατάλαντε Θεέ!
EL.J. girl έγραψε:
Και τώρα ον τόπικ!!!
Κι εγώ συμφωνώ πως οι δυο γρύπες ταιριάζουν πολύ, και θα συμφωνήσω με αρκετούς εδώ σχετικά με το οικονομικό θέμα. Δεν είναι δυνατόν πάνω στην παγκόσμια οικονομική κρίση να πλακώνουν 2 θανάσιμοι-για τον άνθρωπο- ιοί!!
Κι εσύ τι σκας; Θεά είσαι κι εσύ!
Είπαμε,έχω δουλειές! Είχαμε πάρτυ εδώ το βράδυ,και ο Δίας ξεσάλωσε :PHecate έγραψε:πλακα πλακα γουρουνια πεθανανε απο τον ιο? :P
- Σπόιλερ:
τομι, τσακισου κατεβα απ' τον ολυμπο :P
Πάντως ναι,μυριζει.
Θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε ένα ομαδικό μποϊκοτάζ
Statler
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°99
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Πάντως ναι,μυριζει.
Θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε ένα ομαδικό μποϊκοτάζ
Γουστάρω!!
Εγώ είμαι μέσα!
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°100
και γω, αλλα αρκει να μην ειναι μερα, η εστω να ναι βροχερη... εχουμε και τα μυστικα μας να προστατεψουμε...
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...