νταντά...
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
νταντά...
λαθος κανεις.εγω ποθ τον ξερω ετσι και χειροτερα ειναι γενικα.χαχαaiswp0s έγραψε:Έλα ρε sev μια χαρά είσαι εσύ... η "φορεσιά" του admin πιστεύω σου επιβάλει τη σοβαρότητα αλλά πιστεύω είσαι πολύ εντάξει και η kissi δεν έλεγε εσένα...
tasos13 έγραψε:λαθος κανεις.εγω ποθ τον ξερω ετσι και χειροτερα ειναι γενικα.χαχαaiswp0s έγραψε:Έλα ρε sev μια χαρά είσαι εσύ... η "φορεσιά" του admin πιστεύω σου επιβάλει τη σοβαρότητα αλλά πιστεύω είσαι πολύ εντάξει και η kissi δεν έλεγε εσένα...
tasos13 έγραψε:λαθος κανεις.εγω ποθ τον ξερω ετσι και χειροτερα ειναι γενικα.χαχαaiswp0s έγραψε:Έλα ρε sev μια χαρά είσαι εσύ... η "φορεσιά" του admin πιστεύω σου επιβάλει τη σοβαρότητα αλλά πιστεύω είσαι πολύ εντάξει και η kissi δεν έλεγε εσένα...
ευχαριστώ μπαμπά...Sev έγραψε:Μπράβο αγόρι μου...
τα λες επειδη δεν τον ξερεις.οχι πλακα κανω.ειναι και γαμω τα παιδια.aiswp0s έγραψε:Μην τους ακούς.. Ζήτω ο Sev!!
ευχαριστώ μπαμπά...
pancy_parkison έγραψε:***iz@*** +φωνω!!!! και εγω σαμανθα λέω!
πολυ ελεεινη παντως η τανιουλα!!!δεν ελεγε τπτ!!μονο αυτο το σημειο σε τρομαζε λιγο, κατα τ αλλα....***iz@*** έγραψε:pancy_parkison έγραψε:***iz@*** +φωνω!!!! και εγω σαμανθα λέω!
ασε ρε συ.εγω ειχα μεγαλο προβλημα με αυτη την ταινια...δε μπορουσα να κοιμηθω για καμια εβδομαδα...σκεφτομουν συνεχεια τη σκηνη που βγαινει απο την τηλεοραση ή αυτη που δειχνει το παραμορφωμενο προσωπο του πρωταγωνιστη και δεν εκλεινα ματι.
Δικιο δεν εχω?Narcissa έγραψε:τον Witch king να μου λέει
-μην κάνεις spam και μην γράφεις μ@.......!!!
Πλακίτσα....... :lol!:
Ευτυχως....
ε αφηστε το γλυψιμο θα γλιστησει κανεις!!!!!Narcissa έγραψε: