Περα απο την πλακα δεν ξερω τι θα γινοταν...εχω καταφερει να αποβαλω τους περισσοτερους φοβους που ειχα μικρος...και τωρα δεν ξερω τι φοβαμαι περισσοτερο..
Μαλλον το να χασω οσους αγαπω..
Αλα αν δεν δω ενα μπογκαρτ δεν μπορω να σας πω με σιγουρια...
ms_padfoot!!! έγραψε:RemousLoupin έγραψε:
Εγω θα εβλεπα μαλλον τον εαυτο μου μεσα σ'εναν τεραστιο φουρνο να καιγομαι αργα κ βασανιστικα ...
Φρικτο πραγμα ο αργος κ βασανιστικος θανατος ...
καλα κ εσυ φουρνο βρηκες......?????Τι θα ελεγες να εισαι αλυσοδεμενος σε μια σπυλια γεματη λυκους......Η ιδιοκτητρια των λυκων αυτων σε εχει δηλητηριασει με ενα πλ ισχυρο δηλητηριο....πονας αλλα ο πονος δεν υποχωρει...ολο και δυναμωνει....νιωθεις τα κοκαλα σου να σπανε κ ενα αορατο παγομενο βελος να διαπερνα την καρδια σου......το οξυγονο ολο και στερευει απο τα πνευμονια σου.....Αυτη μακρια σε κοιτα κ χαμογελα επιβλεποντας τον αργο βασανιστικο θανατο σου...οι λυκοι απο κατω περιμενουν τον σορο σου να τον κατασπαραξουν μολις ερθει η ωρα..εσυ νιωθεις πως πεθαινεις κ πονας αλλα δεν μπορεις να δωσεις τελος σε αυτο το μαρτυριο...νιωθεις πως ξεψυχας κ πως ενα ενα τα κομματια της ψυχης σου σε αφηνουν οπως τα φυλλα εγκαταλειπουν τα ψυχρα γερασμενα κλαρια ενος δεντρου το χειμωνα....
τι λες???Ποιο μαρτυρικος κ ειδηλιακος θα ελεγα.... :P
Συμφωνώ 100% Αρκεί οι τσίχλες να είναι αντικαπνιστικές!!! :kaloe: :kaloe: :kaloe:AliceCullen έγραψε:Τσιγάρα.. θα έπαιρνε τη μορφή πολλών αναμένων τσιγάρων.. και μόνο που το σκέφτομαι πνίγομαι.. δεν ξέρω όμως σε τι θα το μετέτρεπα.. ίσως σε τσίχλες, ξέρω κι εγώ?