Οσο για τις ταινιες: Αχ αυτα τα κοντινα πλανα του κολιν φερθ και η σκηνη στη λιμνη.Λατρεια
+25
Cassiopeia Black
Anguis Demorte
Romilda Vane
Milady D' Hiver
Vesper
Laura Mandley
BeatlesAndMarauders
One Winged Angel
Aurora Black
Mirabelle Salvatore
Dominique Weasley
didaki
Sir Brutus
Rowena Ravenclaw
ΑΦΡΟ
December Princess
Bellatrix Lestrange
Hecate
dark witch
Berenice
AliceCullen
Cassandra Black
Madame Maxime
Fleur Delacour
Rea
29 απαντήσεις
Jane Austen
ΑΦΡΟ- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Jane Austen
Το καλυτερο βιβλιο της ειναι το Περηφανεια και Προκαταληψη πραγματικα ξεπερναει κατα πολυ τα λλα.Ενδιαφερον ηταν καιτο λογικη και ευαισθησια,αν και λιγο αποτομο το τελος.Αθλιο το Μανσφηλντ παρκ,τι εκνευριστικος χαρακτηρας,καλυτερα να εμενε μαγκουφα!
Οσο για τις ταινιες: Αχ αυτα τα κοντινα πλανα του κολιν φερθ και η σκηνη στη λιμνη.Λατρεια
Matthew Bourne's Swan Lake
Rowena Ravenclaw- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 6959
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μμμ..μαλιστα
- Δημοσίευση Ν°27
Αγαπημένο Pride and Prejudice! Λατρεύω την Elizabeth. Απλά αυτή η γυναίκα είναι το ειδωλό μου! Επίσης λατρεύω την Εleanor Dashwood. Έχει πολύ σθένος! H Marianne είναι για ξύλο. Είχε τον Christofer που έλιωνε και αυτή ήθελε τον womanizer......
H Emma καλούλα τρώγεται.. To Northanger Abbey πήνα να αρχίσω αλλά βαρέθηκα.
H Emma καλούλα τρώγεται.. To Northanger Abbey πήνα να αρχίσω αλλά βαρέθηκα.
- <3:
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°28
Βασικα το Αββαειο του Νορθανγκερ ή οπως λεγεται, εχει μια κλασικη ομορφη ιστορια οπου βλεπουμε πως μια κοπελα απο τα παραμυθια προσγειωνεται στην πραγματικοτητα.
Η Εμμα ειναι το μεγαλυτερο ψωνιο για το οποιο εχω διαβασει.
Η Εμμα ειναι το μεγαλυτερο ψωνιο για το οποιο εχω διαβασει.
C. Addicts for the win.
Sir Brutus- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 687
Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Φάε μια Αβάντα!!!
- Δημοσίευση Ν°29
περηφανεια και προκαταληψη...... χωρις λογια... βασικα ολα τα βιβλια απο τζειν οστεν ειναι καλα... αλλα το περηφανει και προκαταληψη ειναι το καλυτερο ...
didaki- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 4236
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011
Magical Identity
Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più
- Δημοσίευση Ν°30
εμείς κάναμε στα αγγλικά το Sense and Sensability και το είδαμε και σε ταινία στο σχολείο!!!
απλά φοβερή συγγραφέας, τόσο όμορφη πλοκή, τόσο ρομαντική, τόσο προσεγμένη, απλά την αγαπώ!
απλά φοβερή συγγραφέας, τόσο όμορφη πλοκή, τόσο ρομαντική, τόσο προσεγμένη, απλά την αγαπώ!
- Durmstrang:
Dominique Weasley- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 803
Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I'm dreaming of a white Christmas!!
- Δημοσίευση Ν°31
Έχω διαβάσει το Περηφάνια και Προκατάληψη και το Λογική κι ευαισθησία και μου άρεσαν πολύ και τα δύο!
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°32
ginnie έγραψε:Έχω διαβάσει το Περηφάνια και Προκατάληψη και το Λογική κι ευαισθησία και μου άρεσαν πολύ και τα δύο!
Τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ, με ιδιαίτερη αδυναμία στο πρώτο...θα ήθελα να διαβάσω και την Εμμα !
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Aurora Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2011
Magical Identity
Today's thought: Η Μαγεία είναι δύναμη
- Δημοσίευση Ν°33
Το μόνο που έχω διαβάσει είναι το "περηφάνεια κ προκατάληψη" και ήταν φανταστικό, η Ελίζαμπεθ έχει μια προσωπικότητα που σε μαγνητίζει , σκιαγράφηση των χαρακτήρων πολύ καλή και γενικότερα η πλοκή είναι πολύ ενφιαφέρουσα... Το προτείνω άνετα!
One Winged Angel- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°34
Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία της και είναι από τα αγαπημένα μου, έχει πραγματικά την ικανότητα να σου μεταφέρει τα συναισθήματα των ηρώων...Από τα αγαπημένα μου, Pride and Prejudice!
When Fire and Ice collide...
BeatlesAndMarauders- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 122
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°35
Λατρευω το Μανσφιλντ Παρκ αλλα η Περηφανια και η Προκαταληψη ειναι η αγαπημενη μου!
"Why do you live?"
"Because I have something worth living for."
Laura Mandley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 4034
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°36
Από Austen έχω διαβάσει το Περηφάνια και Προκατάληψη,την Έμμα και την Πειθώ και κάποια στιγμή θα διαβάσω και τα υπόλοιπα.Είναι πραγματικά φοβερή συγγραφέας.Από τις καλύτερες της εποχής της και της ρομαντικής λογοτεχνίας γενικά.Έχει μια καθαρή ματιά και περιγράφει την εποχή της με χιούμορ,ειρωνεία και ευαισθησία.Περιττό να πω πως είναι από τους αγαπημένους μου.Στο αγαπημένο βιβλίο δε θα πρωτοτυπήσω.Περηφάνια και Προκατάληψη.
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Vesper- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2141
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity
Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
- Δημοσίευση Ν°37
Νομίζω ότι είναι μια γενική αποδοχή ότι το Pride and Prejudice είναι η καλύτερη στιγμή της Jane Austen. Χωρίς να λέω ότι τα άλλα δεν είναι καλά,η Emma είναι επίσης πολύ ωραία δουλειά,νομίζω ότι οι χαρακτήρες του Pride and Prejudice παγιώθηκαν τόσο πολύ και κατάφεραν να ξεκορμίσουν από την συγγραφέα και το βιβλίο.Δηλαδή δεν λέμε ο κ.Darsy Jane Austen λέμε ο κ.Darsy.
Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια συγγραφέα και το έργο της.Και για αυτό ίσως το Pride and Prejudice είναι και το πιο αποδεκτά διαδεδομένο.
Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια συγγραφέα και το έργο της.Και για αυτό ίσως το Pride and Prejudice είναι και το πιο αποδεκτά διαδεδομένο.
- do you really wanna know?:
- https://www.youtube.com/watch?v=RzuXZfKg2YM
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°38
Επειδη εχω διαβασει μονο το Περηφανια και Προκαταληψη θα θελα να μου πειτε αν ειναι ολα της τα βιβλια γραμμενα με αυτον τον τροπο. Συμπικνωμενα-περιγραφικα. Μηπως αυτος ο τροπος γραφης ανηκε σε εκεινη την περιοδο;
Επισης ειδα το Becoming Jane και απο οτι λεει το Περηφανια και Προκαταληψη ειναι εν μερη εμπνευσμενο απο την δικη της αληθινη ιστορια.
Επισης ειδα το Becoming Jane και απο οτι λεει το Περηφανια και Προκαταληψη ειναι εν μερη εμπνευσμενο απο την δικη της αληθινη ιστορια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°39
Εχω διαβασει το "Λογικη και Ευαισθησια". Νομιζω δεν ειναι του ειδους μου τοσο ρομαντικα βιβλια, γενικα η εποχη, ο τροπος ζωης και σκεψης που περιέγραφε, οι καπως υπερβολικες αντιδρασεις των ηρωϊδων, δεν με τραβηξαν.
Βεβαια, διαβαζεται αρκετα ευχαριστα, δεν σε κουραζει καθολου ο τροπος γραφης του.
Βεβαια, διαβαζεται αρκετα ευχαριστα, δεν σε κουραζει καθολου ο τροπος γραφης του.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°40
εμενα μου αρεσε η διαφορετικοτητα. μπορει να ειναι φανταστικοι χαρακτηρες αλλα υπαρχουν στοιχεια πολιτισμοι. μου αρεσει ο τροπος που γνωριζουμε την κοινωνια μεσα απο γεγονοτα και περιστασεις αντι για μια αναγνωση στην βικιπαιδεια πχ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Anguis Demorte- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2547
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2013
Magical Identity
Today's thought: Exterminate!
- Δημοσίευση Ν°41
Διαβάζω τώρα το Pride and Prejudice, αλλα είναι λιγο δύσκολο στα Αγγλικά. Παρ'ολα αυτά, το βρίσκω υπέροχο...
- Loyalities:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°42
^Eίναι κλασσική λογοτεχνία, οπότε λογικό.
Είναι όντως, καλό.
Είναι όντως, καλό.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
το διαβασα ολο την περασμενη βδομαδα. Βασικα για να ειμαι ειλικρινης... το ακουσα ενω το διαβαζα! Δανειστηκα το audiobook απο την βιβλιοθηκη, βρηκα και το pdf (που ειναι πολυ ευκολο) και το ακουγα πηγαινοντας τα πρωινα στη σχολη. ειναι νομιζω πολυ καλος τροπος. με βοηθησε σε καποιες λεξεις που κολλουσα. με την προφορα αλλα και με το νοημα αν με δυσκολευε.
και τωρα θελω να κανω το ιδιο και με το emma.
επισης, ηθελα να πω πως πριν λιγο καιρο μας ειχε δωσει η καθηγητρια μας ενα κομματι να διαβασουμε και επρεπε να σημειωσουμε αγνωστες λεξεις, ειδος κειμενου και διαφορα τετοια. και γω να εχω κολλησει και να προσπαθω να καταλαβω τι μου θυμιζει. μου θυμιζε το περηφανια και προκαταληψη. αναγνωρισα τον τροπο γραφης-εκφρασης της jane austen. και τελικα με μια γρηγορη αναζητηση στο google, το κομματι που μας εδωσε ηταν η εισαγωγη-προλογος του βιβλιου της northanger abbey.
και τωρα θελω να κανω το ιδιο και με το emma.
επισης, ηθελα να πω πως πριν λιγο καιρο μας ειχε δωσει η καθηγητρια μας ενα κομματι να διαβασουμε και επρεπε να σημειωσουμε αγνωστες λεξεις, ειδος κειμενου και διαφορα τετοια. και γω να εχω κολλησει και να προσπαθω να καταλαβω τι μου θυμιζει. μου θυμιζε το περηφανια και προκαταληψη. αναγνωρισα τον τροπο γραφης-εκφρασης της jane austen. και τελικα με μια γρηγορη αναζητηση στο google, το κομματι που μας εδωσε ηταν η εισαγωγη-προλογος του βιβλιου της northanger abbey.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°44
την λατρευω ειναι η αγαπημενη μου συγγραφεας!!! ο τροπος που περιγραφει τους χαρακτηρες, τοσα διαφορετικα ατομα που δεν εχουν καμια σχεση και ομως ειναι σαν να διαβαζει το μυαλο τους.... το αγαπημενο μου ειναι η περηφανεια και προκαταληψη και το δευτερο αγαπημενο η λογικη και ευαισθησια...
- my stuff... :
crookshanks- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2015
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°45
Έχω διαβάσει μόνο το Περηφάνια και προκατάληψη αλλά είναι από τα αγαπημένα μου
Κάποια όμως τα έχω δει σε ταινίες
PS: λατρεύω τον Mr. Darcy
Κάποια όμως τα έχω δει σε ταινίες
PS: λατρεύω τον Mr. Darcy
- ...:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°46
σημερα κατι εβλεπα στο youtube και μου εβγαλε στα προτεινομενα περιληψη του lizzie bennet diaries και εκατσα και το ειδα. <3 και ανακαλυψα οτι ειχε παραπανω νταρσυ στα βιντεο της αδερφης του και πηγα και τα ειδα και αυτα. νταρσυ <3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°47
Unpopular opinion αλλά δε πειράζει: τη βαριέμαι τόσο πολύ. Ναι, γράφει φανταστικά, με λεπτομέρειες κι απ'όλα αλλά είναι πολύ μελή η γραφή της κατά τη γνώμη μου. Και οι χαρακτήρες τόσο προβλέψιμοι και εξαιρετικά υπερβολικοί όλοι τους, γενικότερα αν και έχω διαβάσει τα περισσότερα της Ώστεν για να σχηματίσω άποψη, δε νομίζω ότι θα το ξαναεπιχειρήσω απλά για προσωπική ευχαρίστηση.
Jane Lovegood- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 831
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2018
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°48
Είναι από τους αγαπημένους μου συγγραφείς. Έχω διαβάσει το υπερηφάνεια και προκατάληψη, το λογική και ευαισθησία και το αγάπη και φιλία. Με δυσκολία θα ξεχώριζα Κάποιο που να μου αρέσει περισσότερο από αυτά, αλλά αν το έκανα, αυτό Ίσως θα ήταν το υπερηφάνεια και προκατάληψη.
Καλό δεν είναι το να μην αδικείς, αλλά να μην θέλεις να αδικείς.
Δημόκριτος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
Isabelle Lightwood έγραψε:Unpopular opinion αλλά δε πειράζει: τη βαριέμαι τόσο πολύ. Ναι, γράφει φανταστικά, με λεπτομέρειες κι απ'όλα αλλά είναι πολύ μελή η γραφή της κατά τη γνώμη μου. Και οι χαρακτήρες τόσο προβλέψιμοι και εξαιρετικά υπερβολικοί όλοι τους, γενικότερα αν και έχω διαβάσει τα περισσότερα της Ώστεν για να σχηματίσω άποψη, δε νομίζω ότι θα το ξαναεπιχειρήσω απλά για προσωπική ευχαρίστηση.
τουλαχιστον φαινεται να εχεις εκτιμησει το εργο της και το νοημα των ιστοριων σχετικα και γενικα.... και το τι εκανε για την λογοτεχνια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................