In 24 hours they'll be laying flowers on my life it's over tonight... I'm not messing, no I need you blessing and your promise to live fre please do it for me...
Lost and insecure You found me, you found me Lying on the floor Surrounded, surrounded Why'd you have to wait? Where were you, where were you? Just a little late You found me...
ενα μιλκσεικ λευκη σοκολατα με σιροπι σοκολατας... :P τελειο.
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
χμμμμ......αγορασα σημερα το απογευμα ενα βραχιολι πρασινο και ενα τσιμπιδακι πεταλουδα!!!
Sometimes I wish for falling Wish for the release Wish for falling through the air To give me some relief Because falling's not the problem When I'm falling I'm in peace It's only when I hit the ground It causes all the grief
(Αμα διαβάσεις το τέλος απ' την Έμμα πες μου τι έγινε.. Έχω μια περιέργεια.. :P )
Όταν λες gossip girl?
In 24 hours they'll be laying flowers on my life it's over tonight... I'm not messing, no I need you blessing and your promise to live fre please do it for me...
Α! Να πω κι εγώ κάτι εντός θέματος, πήρα κάτι ωραία σκουλαρικάκια!!
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Mαγεία είναι ο,τι δεν τελειώνει ποτέ.. Το συναίσθημα του ανθρώπου όποιο και αν είναι αυτό Ο χρόνος και το ταξίδι που κάνουμε μέσα σε αυτόν Η αγάπη, η υγεία, η φιλία... Όλα αυτά για μένα είναι μαγεία!
Σπόιλερ:
[/size][/font]
We are the ghosts of HarryWorld Boo -σχεδόν ακέφαλος νικ
Mαγεία είναι ο,τι δεν τελειώνει ποτέ.. Το συναίσθημα του ανθρώπου όποιο και αν είναι αυτό Ο χρόνος και το ταξίδι που κάνουμε μέσα σε αυτόν Η αγάπη, η υγεία, η φιλία... Όλα αυτά για μένα είναι μαγεία!
Σπόιλερ:
[/size][/font]
Σπόιλερ:
[/size][/font]