επισης τον σνειπ ας κατεβει λιγο απ το καλαμι του...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hecate στις Τρι Οκτ 20, 2009 11:12 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : edit by Hecate: διπλο ποστ)
Δηλαδή άμα μπει ο Πρίγκιπας τι θα γίνει? Θα μας κάνει ντα?Hasky έγραψε:κατσε...κατσε...Δεν θα μπει ο Πριγκηπας σε λιγο? :P :P :P :P :P
Merlin The Great έγραψε:Θεωρω επίσης πολυ πολυ πολυ αντιπαθητικό και τον Περσι...ανετα τον εδερνα ( Χαφλπαφλ σου λεει μετα)!
Συγγνώμη Λευτέρη αλλά εδώ διαφωνώ. Άξιο τέκνο του Slytherin? Ε, όχι! Ας ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα (αυτό δεν πάει σε σένα ) όπως τους αυθεντικούς Slytherins και τους άλλους που προσπαθούν να γίνουν κακοί, απλά για το φαίνεσθαι.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Βασικά, παίζει και να επιμένεις χωρίς λόγο, για να το παίξεις κακιά/σατανική κτλ κτλ, ώστε να φαίνεσαι άξιο τέκνο του κοιτώνα σου.
Ναι, με λίγο λάθος τρόπο.snape4-ever έγραψε:Δεν το παιζω τιποτα απλα λεω την γνωμη μου και υποστηριζω τον κυτωνα μου και ολους οσους περασαν απο αυτον!
dREAm Girl έγραψε: Επίσης τους υπουργούς μαγείας γιατί ήταν λίγο φαντασμένοι.
Anastacia έγραψε:τον σνέιπ και τον μαλφόι!!!!! δεν μου αρέσει καθόλου το στυλάκι του μαλφόι απέναντι στουσ άλλους και αυτή η ψευδαίσθηση του ότι αυτός υπάρχει και κανένας άλλος.....!!!!! :shy: