***iz@*** έγραψε:λοιπον ολα σχεδον τα καινουρια μελη γραφουν με greeklish.ειναι απαραδεκτο!!!!οταν ειχα πρωτογινει μελος εδω κι εγραφα κι εγω ετσι μου την ειχαν πεσει ολοι οι mods και μου καναν συνεχεια παρατηρησεις...λοιπον δε το δεχομαι...δλδ ολα τα υπολοιπα μελη που ακολουθουμε τους κανονες τι ειμαστε??? οι μλκς της υποθεσης??? ε οχι... ή θα ακολουθουν ολοι τους κανονες ή οχι....περιμενω απο τους mods να κανουν συντομα κατι γι αυτο....
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βαριέμαι να βλέπω γκρικλις...
xristianadepp έγραψε:λοιπον η ιζα εχει δικιο...ειδικα εσυ mixali το εχεις παρακανει.ειτε κανεις ασκοπα και ανουσια ποστ, το ενα με το αλλο, ειτε γραφεις greeklish. λοιπον το επομενο σου ποστ που θα παραβαινει τους κανονες θα διαγραφεται και αυτο ισχυει για ολα τα μελη. οταν γινεστε μελη παρακαλειστε να διαβασετε πρωτα τους κανονες και μετα να αρχισετε να συμμετεχετε!!!
Μια υπόδειξη Χριστιάννα. Όποιος ξαναγράψει σε γκρικλις, διέγραψέ του το ποστ. Δε θα σου πει τίποτα κανένας. Και όποιος ξαναγράψει σε γκρικλις έχει φάει δύο μέρες μπαν. Άντε γιατί πολλή λάσκα σας έχουμε αφήσει...