βέβαια, πολλά μέλη την κατηγόρησαν οτι έκανε ότι ήθελε στο forum και δεν ρωτούσε τους υπόλοιπους....
και εδώ δυστυχώς έκανα ένα μεγάλο λάθος...έφυγα και δεν άφησα κανέναν στην θέση μου....και τι ενοώ με αυτό....οτι δεν υπήρχε ο κύριoς admin που θα έχει τον πρώτο λόγο σε οτι γίνεται στο forum και θα είναι υπεύθυνος για όλα οσα γίνονται....αυτόν τον ρόλο μπορούμε να πούμε πως τον ανέλαβε ανεπίσημα η Μαρία και προσπαθούσε να βάλει σε τάξη το forum μας, πράγμα πολύ δύσκολο
εχουν δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα και πολλά μελη έχουν πρόβλημα με την Μαρία κατηγορώντας την οτι κάνει οτι θέλει.....
απο δω και πέρα, όταν δεν είμαι μέσα εγώ (τις περισσότερες φορες :P) αυτόν τον ρόλο που είχα τον αναλαμβάνει και επίσημα η Narcissa :clap1: :clap1:
επίσης να ξέρετε οτι όλο αυτόν τον καιρό η Μαρία όταν γινόταν κατι σοβαρο μου το έλεγε και με ρώταγε για να της πώ την άποψή μου...επομένως δεν έκανε ότι γούσταρε
τέλος, όποιος έχει πρόβλημα με τα παραπάνω το λέει σε μένα, σε αυτό το τοπικ στα ίσα......και αν κάποιος έχει τόσο μεγάλη αντίρηση με αυτήν την κίνηση μπορεί να αποχωρήσει....δεν κρατάμε εδώ κανέναν με το ζορι