Μετά ο Κρουτς ο νεότερος ο οποίος τον υπηρετούσε αποσκωπόντας να τον δοξάσει και να μπει στο πάνθεον των πιστών ακολούθων του.
Άπιστος ήταν ο Σνέιπ και ο Καρκάρωφ
Από φόβο υπηρετούσαν οι Μαλφόι και η ποντικομαμή εμ...Πίτερ
Narcissa έγραψε:Oι περισσότεροι δεν ήταν.Φλουφλιδες...αντε τσαντηστηκα τώρα...
Η οικογένεια Λεστρέιντζ,ήταν πάντοτε πιστή στον άρχοντα του Σκότους όπως θεωρώ και την Narcissa πιστη στον Βόλντεμορτ.Απλά μπήκε στη μέση ο γιός της και άρα είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Οσο για τον Ντράκο το λάθος ήταν του Βόλντεμορτ δεν τον εκπαίδευσε ικανοποιητικά και άρα θα ήταν πιστός υπο άλλες συνθήκες...Οσο για τον Λούσιους μια χαρά μου φάνηκε.Οσα έκανε τα έκανε γιατι νόμιζε πως ο Σκοτεινός Αρχοντας έχει πλέον εξαφανιστεί απο το προσκήνειο.
Ο Κράουτς ήταν επίσης πιστός τον βοήθησα πάρα πολύ μην το ξεχνάμε...Οπως και ο Γκρέιμπακ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΕΙΜΠΑΚ?ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ;;;Πλακα κάνω εμείς οι θανατοφάγοι δε θυμώνουμε τόσο εύκολα...
23/3/2009 RemousLoupin sentensed to death....bla bla...(δυο λεπτα να το σημειωσω)
Ναι λοιπόν συνεχίζω,
Μέτριοι ήταν ο Κράμπε,Γκόιλ (επισης απουσιαζουν απο την λίστα αλλα δεν ειναι σωστο να έχουμε και τρελες απαιτησεις αρκεί το τελειο τοπικ που εφτιαξε ο Ρεμους μας), Γιάξλευ,Τραβερς,Ντολόχοβ..βασικα αυτοι ειτε υπήρχαν είτε οχι...το ιδιο...παλι καλα που χρησιμευσαν στις μάχες.
και τώρα πάμε στον εξάψαλμο.....
τα κατάστοιχα του Λορδου Βόλντεμορτ και γώ ως η μεγαλύτερη και παλαιοτερη υποστηρικτρια του στο φόρουμ θα σας τα παραθεσω εμπιστευτικα (σσσσς)
Σεβερους Σνέιπ---->ολα τα παρατησε για να τρέχει πίσω απο ενα φουστάνι ο αχρείος...τελος πάντων εξακολουθώ να τον λατρεύω γιατι είμαι και psychotic.
Ρέγκουλους Μπλάκ ----> Παρατησε τον Αρχοντα του σκότους γιατι έκλασε πατάτες...ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΣ.
Κάρκαρωφ ---->Διπρόσωπο σκουλίκι πουλήθηκε και έσωσε το τομάρι του το παλιοκαρφί!
Και τέλος
Ο πιο σιχαμένος
Πέντιγκριου ---> Η παλιοποντικομαμη....αχρηστος μεχρι το κόκαλο...μα αυτον Λόρδε Ρίντλ τι τον θέλαμε;Ε;
Sectumsembra έγραψε:Πιστοί ήταν ο Ντολόχοβ,ο Γκρέιμπακ,Μπέλατριξ,Μπάρτι Κρουτζ,Καρκάρωφ,Ράμπασταν και Ροδόλφος Λεστρέιντζ,Τράβερς και Γιάξλευ.Οι υπόλυποι ήταν άπιστοι επειδή κατα την γνώμη μου ήθελαν να κάνουν τις δουλειές του Βόλντεμορτ για να απαλλαγούν απο αυτόν