Αλλά γιατί το λέει τώρα; Γιατί δεν το είπε όταν βγαίνανε τα βιβλία;Επειδή ήθελε να ξαναδημιουργήσει ντόρο!
Για αυτό δεν το πιστεύω και πολύ και το θεωρώ σπασμωδικές κινήσεις της Ρόουλινγκ!
Anactaciaa_Rosetta έγραψε:ισως ηθελε να κινησει την προσοχη του κοσμου! εγω παντως στεναχωρηθηκα μολις το εμααθα
Mrs Lovett έγραψε:Οπως λεει και ενας φιλος πιο πανω,ολοκληρη συνωμοσια σχεδιαζε ο Νταμπλντορ για την υποδουλωση των μαγκλ και μερικοι θιγονται επειδη ειναι ομοφυλοφιλος.
Προσωπικα,ουτε στο ελαχιστο δε μ επηρεαζει αυτη η πληροφορια και εννοειται η εκτιμηση μου για το Νταμπλντορ δεν αλλαζει.
Αυτο που εχω διαβασει ειναι πως οταν η Ροουλινγκ πηρε στα χερια της το σεναριο του ημιαιμου πριγκιπα,υπηρχε μια σκηνη οπου ο Νταμπλντορ αναπολουσε μια παλια του αγαπη.Τοτε δηλωσε στον σκηνοθετη πως ο Νταμπλντορ ηταν γκει.Επιπλεον σε μια εκδηλωση με φανς,ενας θαυμαστης τη ρωτησε αν ο Νταμπλντορ βρηκε ποτε την αληθινη αγαπη και απαντησε πως ηταν ερωτευμενος με το Γκριντελβαντ.
Ηταν δικαιωμα της να δηλωσει πως ειχε φανταστει εξαρχης τον ηρωα και να τον διαφυλαξει απο την παραποιηση που θα γινοταν στην ταινια η στο μελλον.
Στα βιβλια θα ηταν τελειως ατοπο να το αναφερει.Δε θα εξυπηρετουσε σε τιποτα την πλοκη.Επιπλεον το βιβλιο απευθυνεται και σε μικροτερο ηλικιακα κοινο,το οποιο ισως δεν ειναι σε θεση να κατανοησει μια τετοια πληροφορια.Οτι ενιωθε ο Νταμπλντορ κατι δυνατο για τον Γκριντελβαντ,φαινεται στο βιβλιο(χωρις ν υπονοειται κατι σεξουαλικο)και αυτο καλυπτει την εξελιξη της ιστοριας.
Σορρυ παιδιά,αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ:Witch-King έγραψε:Το ειδα στο psichogios forum και μου την εσπασε πολυ.Βλεπουμε πως ειναι πολυ ησχυρος και καπως ιδιοτροπος αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος πως τωρα σκεφτηκε να το κανει αδερφη για να παρει διαστασεις το θεμα και να ξαναρχησουμε να μιλαμε για τον μικρο φλωρο Ποτερ,και αν το ειχε σκεφτει απο παλια δεν επρεπε να το πει γιατι οταν διαβασουμε το βιβλιο σιγουρα θα εχουμε διαφορετικη εικονα για αυτον.....λιγο πιο που***κη.Μηπως εχει και ερωτικες σκηνες με τον Γκριντεβαλτ?Εσεις που το εχετε διαβασει πειτε μου