RemousLoupin έγραψε:Τι προβλημα εχετε με την Τσο ρε παιδια ?!?!? Α, κ για τον Σειριο ... εγω θα τον σκωτωνα σιγουρα για να προστεθει ακομα ενα βασανο στον Χαρι ετσι ωστε να θελει εκδικιση ακομα πιο πολυ !
Η τσό είναι μία... (δεν το λέω, έχω επίπεδο!) Παράστησε την θλιμένη για να φιλησει τον χάρι, το ούφο! Και όσο για τον σείριο... δεν λέω, εξυπηρετεί την πλοκή, αλλά είναι κάπως...
RAVENCLAW Study hard.Party harder
Lost and insecure You found me, you found me Lying on the floor Surrounded, surrounded Why'd you have to wait? Where were you, where were you? Just a little late You found me...
panpol έγραψε: αντί να προδώσει η Τσο το Στρατό να μην το έλεγε κανείς
Το έχουμε ξαναπεί, στο βιβλίο δε πρόδωσε η Τσο το Στρατό του Ντάμπλντορ, αλλά η φίλη της η Μαριέτα...
Προφανώς ο πανπολ είδε την ταινία, αλλά δεν διάβασε το βιβλίο.
RAVENCLAW Study hard.Party harder
Lost and insecure You found me, you found me Lying on the floor Surrounded, surrounded Why'd you have to wait? Where were you, where were you? Just a little late You found me...
Θα εκανα την αμπριτζ λιγο πιο εξυπνη,και επομενως πιο κακια πιο διαβολικη...θα χε πιο πολυ αγωνια.
Come you to trouble with your potent sneer The feast of Life! or are you driven here, To Pleasure's Sabbath, by dead lusts that stir And goad your moving corpse on with a spur? -Charles Baudelaire
Εγω προσωπικα λυπηθηκα παρα πολυ που πεθανε ο Σειριος και ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο: Αλλα νομιζω πως αυτο εδωσε και μεγαλυτερο κινητρο στον Χαρι για την συνεχεια των γεγονοτων οποτε δεν ξερω εαν θα το αλλαζα ή οχι...
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Δε θα αλλαζα τιποτα! Φανταστητε το αλλαγμενο και πειτε μου αν θα σας αρεσε το ιδιο. Μπορει ο θανατος του Σειριου να ηταν ασχημος αλλα ηταν βασικος για την εξελιξη. Επισης η Τσο, δεν παιζει μεγαλο ρολο στα υπολοιπα βιβλια αλλα επαιξε μεγαλο ρολο στη ζωη του Χαρι εκεινη την περιοδο. Αν διαφωνειτε ευχαριστως να ακουσω την αποψη σας. (Αν δε θελετε να κανετε σπαμ στειλτε μου την αποψη σας με πμ)
Stop looking out your window and get out of your front door!
hidden secrets:
When life means something more than just breathing...
Albus95 έγραψε:θα εβαζα τους κενταυρους να σουβλισουν την Αμπριτζ! επισης δεν θα σκοτωνα τον Σειριο και θα εβαζα μερικες ερωτικες σκηνες με τσο και χαρι!
Στο 1ο ναι,αλλά στο 2ο με τίποτα!!
HARRY+HERMIONE=L.F.E.
They're both strong-minded people and Hermione could have helped pull Draco towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.