AliceCullen έγραψε:Λίζα, μην εξάπτεσαι, για την εμφάνισή του μίλησα μόνο..
Τι σας αρεσει πανω του βρε κοριτσια σοβαρα τωρα.;
AliceCullen έγραψε:Λίζα, μην εξάπτεσαι, για την εμφάνισή του μίλησα μόνο..
Dan_LiZa έγραψε:AliceCullen έγραψε:Λίζα, μην εξάπτεσαι, για την εμφάνισή του μίλησα μόνο..
Τι σας αρεσει πανω του βρε κοριτσια σοβαρα τωρα.;
Dan_LiZa έγραψε:AliceCullen έγραψε:Α, Mary Jane, για να σου πω, ο Jake μπορεί να είναι σπαστικός και τα λοιπά, αλλά ο Taylor δεν είναι άθλιος, κούκλος είναι! Άντε μη θυμώσω τώρα.. :kill:
ΚΟΥΚΛΟΣ Η ΨΩΝΑΡΑ; Ο ΛΑΓΟΣ;;;;; ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΩΡΕ Ο ΜΩΡΟΣ!
Poisonous_touch έγραψε:ωπα.εχω ενσταση. :P (σχετικα με τους λαγους... )Dan_LiZa έγραψε:AliceCullen έγραψε:Α, Mary Jane, για να σου πω, ο Jake μπορεί να είναι σπαστικός και τα λοιπά, αλλά ο Taylor δεν είναι άθλιος, κούκλος είναι! Άντε μη θυμώσω τώρα.. :kill:
ΚΟΥΚΛΟΣ Η ΨΩΝΑΡΑ; Ο ΛΑΓΟΣ;;;;; ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΩΡΕ Ο ΜΩΡΟΣ!
η κριστεν ειναι χειροτερη απο αυτον.... λετε να τα φτιαξουνε και να γεννησουνε λαγουδακια????
Δεν μου αρεσουν οι λαγοι. Ειναι μοχθηροι. Μονο ο Μπακς Μπανυ μου αρεσει.AliceCullen έγραψε:Ρε κορίτσια, δεν σας αρέσουν και τους λέτε λαγούς.. Τα καημένα τα λαγουδάκια τι σας φταίνε? :P
sweetie έγραψε:Το Free έχει εξώφυλλο τον RObbbb!
Λίζα για να καταλάβω.. Κοπρόσκυλο είναι ο Jake και λαγός ο Taylor. Right? :P
sweetie έγραψε:Καλά το companion είναι τεράστιο! 136 σελίδες! Διαβάζω εδώ και 3 ώρες και είμαι ακόμα στην 37(καλά μάλλον παίζιε ρόλο και το ότι προσπαθώ αν ξεκολλήσω απο τις φώτο και να μην το λερώσω απο τα ) :P
Περιττό να πω ότι δεν άντεξακαι γύρισα να δω τις τελευταίες σελίδες και έχει μια φώτο του Edward Και της Bella όπου κοντεύουν να φιληθούν(ναι ναι εκεί στη σκηνή του κρεβατιού),μάνα μ(!) κόντεψα να πέσω από την καρέκλα! Πιάνει 2 ολοκληρες σελίδες η φώτο!
Dan_LiZa έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!