από Fleur Delacour Πεμ Μαρ 12, 2009 4:57 pm
Το ερώτημα είναι σχετικά με την εχεμύθεια ανάμεσα σε ζευγάρια ή γενικότερο; Γιατί αν εννοούμε εχεμύθεια το να απατήσει κάποιος το έτερο ήμισυ και να μην το πει, τότε δε μιλάμε για εχεμύθεια αλλά για κουκούλωμα κανονικότατο.
Αν πάλι δεις τον φίλο της κολλητής σου ή τη φίλη του κολλητού σου το λες ή όχι; Σε πρώτη φάση, δεν το λέω γιατί όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά στον ίδιο-α που έχει την έχει κάνει όχι το λέω απλώς, του ξεκαθαρίζω ότι την επόμενη φορά θα τα ξεράσω όλα στον ενδιαφερόμενο.
Γιατί μου έχει συμβεί και είδα τον φίλο της κολλητής μου με άλλη και πήγα εκεί που καθόταν ωραίος και άνετος και του ζήτησα να με συστήσει με την κοπέλα. Έπαθε εγκεφαλικό βέβαια και όταν εκείνη έφυγε, ήρθε και μου είπε να μην το πω γιατί δεν θα ξαναγίνει κ.τ.λ. Του ξεκαθάρισα τη θέση μου, δεν με έλαβε σοβαρά υπ' όψιν του, κακώς, και όταν τον είδα για τέταρτη φορά με την άλλη κοπέλα, πήγα και το είπα στη φίλη μου παρουσία του. Γιατί έχω σαν αρχή να μην λέω πράγματα σοβαρά για κάποιον όταν δεν είναι μπροστά.