Πρώτον φιλαράκο τομ, εσύ είναι η δεύτερη φορά που με κατακρίνεις χωρίς καν να με ξέρεις.
Κατακρίνω..;
όχι.Σχολιάζω τις αποψεις σου.Εκφράζω την γνώμη μου.Δικαίωμα συνταγματικά κατοχυρωμένο.
Δεύτερον, λες ότι μετά από αυτά που έκανε δεν πρέπει να τον υπερασπιστούμε.Μήπως έτυχε να διαβάσεις το σημείο που λέω για τους υπουργούς? Υποθέτω πως όχι.
Υποθέτεις.
Λάθος κάνεις.Αυτό που είπα εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες εσύ
Εγώ σου λέω πως ναι,αυτός φταίει,και εσύ μου λες πως προτείνεις άλλο τρόπο εκλογής.
Τρίτον,η τυπική ιδεολογία που λες δεν υπάρχει γιατί αν ήταν έτσι τότε κάποιο από τα προαναφερθέντα θα είχε βγει κυβερνόν κόμμα. Επίσης φίλε αν ενημερωνόσουν θα έβλεπες ότι είμαστε το τελευταίο κομμουνιστικό κράτος της Ευρώπης.Σου λέει κάτι αυτό?Πως να ψηφίσω ΣΥΝ όταν βγαίνει ο Τσίπρας και λέει (τότε με τα επεισόδια του ΔΕκεμβρίου) "Στον αγώνα τώρα και τα σχολεία".Δηλαδή να βγουν οι μαθητές στους δρόμους και να κάνουν πορείες.Για να κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα το έκανε μόνο.
Άσχετο το ένα με το άλλο.Το ότι δεν βγαίνουν οφείλεται σε λόγους κολλήματος των Ελλήνων με τα 2 κόμματα.
Ξέρεις,είναι δύσκολο να ξες αν είμαι ενημερωμένος ή όχι.
Όσο για τον Τσίπρα, αν εσύ το βλέπεις πως ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα οκ.
Χάρη σε αυτή τη δήλωση, και σε άλλες παρόμοιες από κάθε πολιτικό χώρο,το μαθητικό κίνημα καταλαβε πως έχει δύναμη.Οπότε...
Τελευταίο κομμουνιστικό κράτος η Ελλάδα;;
Οκ..Ειδικά μετά τα γεγονότα του εμφυλίου,ο κομμουνισμός φαντάζει εχθρός σε πολλούς Έλληνες.Επίσης,δεν μιλάμε μόνο για την αριστερά αλλά και για την δεξιά.Εκτός βέβαια,αν θεωρείς και τον ΛΑΟΣ κομμουνιστικό κόμμα.
Τέταρτον, όχι δεν είναι αυτός ο ρόλος της αντιπολίτευσης, να αντιτίθεται στα πάντα.Δες λίγο και τις ξένες αντιπολιτεύσεις.
Ναι,αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης,να αντιτίθεται(σκέτο) σε ΄οτιδήποτε δεν είναι σωστό.Όσο για ξένες αντιπολιτεύσεις,μην ελπίζεις σε πιθανή άγνοιά μου.Σουηδία,Νορβηγία,Ρωσία,Γερμανία,Γαλλιά,Ισπανία,Πολωνία είναι μόνο μερικές από τις χώρες όπου η αντιπολίτευση λειτουργεί ελεγκτικά.