Narcissa έγραψε:Riddle...Στα δεκαεξι του ενσαρκωνεται απο τον Frank Dillane...ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ COULSON. TΩΡΑ
εμ...ενταξει δεν ειναι τοσο χαλια............... :shy:
(ποσταρεται πλιζ λιγο την φωτο τοθ Coulson)
Καλε! Ηταν ο Βολντεμορτ μπουλης;
Narcissa έγραψε:Riddle...Στα δεκαεξι του ενσαρκωνεται απο τον Frank Dillane...ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ COULSON. TΩΡΑ
εμ...ενταξει δεν ειναι τοσο χαλια............... :shy:
SaD_AnGeL έγραψε:να κανω μια ερωτηση...
η ταινια εχει προβληθει σε καποια αλλη χωρα ή οχι ακομα??
Narcissa έγραψε:Ο Βόλντεμορτ δεν ήταν μπούλης τον περιέγραφε ως πανέμορφο νέο με λεπτά χείλη και ρουφηγμένα μάγουλα οχι σαν...σαν...ιου ειναι απαισιοοοοος! Οσο για την Ταινία νομίζω θα προβληθεί Αύγουστο...αχ αντε ανυπομονώ! Οριστε η φωτογραφία του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ κατα την δικη μου αποψη Tom Marvolo Riddle...Chirstian Coulson as lord Voldemort....αχ....
SaD_AnGeL έγραψε:ευχαριστω!!
μηπως εχεις ακουσει ποτε περιπου θα προβληθει ειτε στην Ελλαδα ειτε σε οποιαδηποτε αλλη χωρα?
nasiatheslayer έγραψε:SaD_AnGeL έγραψε:ευχαριστω!!
μηπως εχεις ακουσει ποτε περιπου θα προβληθει ειτε στην Ελλαδα ειτε σε οποιαδηποτε αλλη χωρα?
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο εξωτερικό στην Βρετανία 17 Ιουλίου. Στην Ελλάδα θα αρχίσει να προβάλλεται απο τις 27 Αυγουστου(έλεος)
Πάλι καλά που θα βρίσκομαι στην Σκωτία τον Ιούλιο!
SaD_AnGeL έγραψε:κι εγω ζηλευω!!!
ααααα...θα πω στην κολλητη μου που θα παει και αυτη Σκωτια(ειναι η μαμα της απο εκει) να με παρει κι εμενα μαζι!!!!!
Mary Jane έγραψε:
:shy: :shy:
Ε θα το πω κ ας υποστώ τις συνέπειες...
Τρέμε Ρομπ...
SaD_AnGeL έγραψε:κι εγω ζηλευω!!!
ααααα...θα πω στην κολλητη μου που θα παει και αυτη Σκωτια(ειναι η μαμα της απο εκει) να με παρει κι εμενα μαζι!!!!!
nasiatheslayer έγραψε:SaD_AnGeL έγραψε:κι εγω ζηλευω!!!
Aλήθεια???Κι εμένα η μαμά μου απο Σκωτία είναι! Λες να συναντηθούμε εκεί!