+28
Rea
Lilith
@RtVaVa
nasiatheslayer
Rodolphus Lestrange
Esme Cullen
eLeNa!!!@*:-)
SiMoS
AliceCullen
Tom Marvolo Riddle
Narcissa
Christy
dark witch
Rowena Ravenclaw
varemara
December Princess
Wanderer
sweetie
rozali87
Mary Jane
Cassandra Black
EL.J girl
Nathaniel
The Guardian Angel
RemousLoupin
Berenice
Poisonous_touch
Madame Maxime
32 απαντήσεις
Twilight!
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°651
Απ: Twilight!
Μην σχολιασω καλυτερα.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°652
οχι, για σχολιασε... θελω να ακουσω τις αποψεις σου..
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°653
Στον Ρομπ παντα του αρεσε η Κριστεν δεν λεω, αλλα καλυτερα να μην ξεχναμε πως μπορει να μην δειξουν αυτες τις σκηνες οπως τις ειδαμε στο βιβλιο.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°654
τοτε πολυ απλα, δεν θα ειναi breaking dawn. θα ειναι μια συνηθισμενη σαπουνοπερα..Lizakiii έγραψε:Στον Ρομπ παντα του αρεσε η Κριστεν δεν λεω, αλλα καλυτερα να μην ξεχναμε πως μπορει να μην δειξουν αυτες τις σκηνες οπως τις ειδαμε στο βιβλιο.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°655
Ναι! εγραψες σωστα το ονομα του βιβλιου!
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°656
αλλαξα πληκτρολογιο
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°657
Να καθεσε με αυτο απο δω και περα!
Εγω παντως ανυπομονω για το τελος της ταινιας, οπου θα ειναι με τους Ιταλους και θα επιτηθετε η βρωμερη ηλιθια ξανθια!
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°658
οκ θα μεινω με αυτο λολ
εγω παλι, ανυπομονω για το τελος της σειρας γενικα.. για να ησυχασουμε!
εγω παλι, ανυπομονω για το τελος της σειρας γενικα.. για να ησυχασουμε!
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°659
Τοτε θα βγει το MIdnight Sun, οποτε δε θα ησυχασετε...
C. Addicts for the win.
AliceCullen- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2965
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°660
Κι ύστερα έλεγες για μένα και την Esme, Λίζα, ότι έχουμε γέλιο.. :P Πλάκα έχετε εσείς οι δυο ωρε!
Και μετά το midnight sun, αντίστοιχο για new moon, και μετά το αντίστοιχο για new moon, αντίστοιχο για eclipse, και μετά το αντίστοιχο για eclipse, αντίστοιχο για το breaking dawn..
Ε, να μην βγάλει και κάτι για Jake ή για Nessie? :P :P :P :P :P :P
Πολύ αισιόδοξη είμαι, ε? :P
Και μετά το midnight sun, αντίστοιχο για new moon, και μετά το αντίστοιχο για new moon, αντίστοιχο για eclipse, και μετά το αντίστοιχο για eclipse, αντίστοιχο για το breaking dawn..
In 24 hours they'll be
laying flowers on my life
it's over tonight...
I'm not messing,
no I need you blessing
and your promise to live fre
please do it for me...
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°661
Μακάρι να το συνεχίσει η κοπέλα γιατί είναι πολύ ωραία η σειρά άσχετα με τα γούστα του καθενός!!!
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°662
EL.J girl έγραψε:Μακάρι να το συνεχίσει η κοπέλα γιατί είναι πολύ ωραία η σειρά άσχετα με τα γούστα του καθενός!!!
Same here!
Σωστη εισαι κοπελια, αλλα φοβαμαι πως δεν θα γινουν τα αλλα. Να βγει το Midnight Sun και τι στον κοσμο!
C. Addicts for the win.
sweetie- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2167
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: To love and win is the best thing. To love and lose, the next best..
- Δημοσίευση Ν°663
Nai.. Εδώ παρακαλάμε το Midnight Sun να εκδοθεί με το καλό....
You would not believe your eyes
If ten-million fireflies
Lit up the world
As I fell asleep..
..Cause I'd get a thousand hugs
From ten-thousand lightning bugs
As they try to teach me how to dance!!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°664
... θα συνεχισει η αλλη; Καλυτερη ας μην ελπιζουμε.
C. Addicts for the win.
Esme Cullen- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°665
Lizakiii έγραψε:
Να καθεσε με αυτο απο δω και περα!
Εγω παντως ανυπομονω για το τελος της ταινιας, οπου θα ειναι με τους Ιταλους και θα επιτηθετε η βρωμερη ηλιθια ξανθια!
Καλά στην Ιταλία θα τελειώσει η ταινία?????????? Και η καστανή του βιβλίου θα είναι ξανθιά???????????????????
AliceCullen έγραψε:
Όντως πολύ αισιόδοξη... Τί είναι η Meyer γραφομηχανή???
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°666
Γιατί, μαμά, η Rowling που έγραψε καμια 10αρια βιβλία τι είναι? Τυπογραφείο?
In 24 hours they'll be
it's over tonight...
I'm not messing,
no I need you blessing
please do it for me...
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°667
Δε λέω αλλά αλλά τουλάχιστον η εφταλογία της Ρόουλινγκ ήταν γραμμένη από την πλευρά του Χάρι μόνο όχι και από της Τζίνι, της Ερμιόνης και του Ρον, αλλά η Ρόουλινγκ είναι σπαμ σε αυτό το τόπικ οπότε ας μην το συνεχίσουμε.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°668
Δεν θέλω να επέμβω,αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ πως η Μέγιερ γράφει και από άλλες οπτικές γωνίες επειδή της στέρεψαν οι ιδέες..;
Ότι σας πουλάει κάτι που ουσιαστικά έχετε ήδη διαβάσει..;
Ότι σας πουλάει κάτι που ουσιαστικά έχετε ήδη διαβάσει..;
Statler
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°669
Βασικά το Twilight Saga θα τελείωνε στο Breaking Dawn ούτως ή άλλως. Το Midnight Sun ήρθε αργότερα. Άλλα έχεις δίκιο ως ένα σημείο όταν λες ότι μας πουλάει κάτι που έχουμε ήδη διαβάσει και στην ουσία το μόνο που είναι διαφορετικό είναι η οπτική γωνία και
- Σπόιλερ:
- η εκρήξεις τις Rosalie
sweetie- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2167
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: To love and win is the best thing. To love and lose, the next best..
- Δημοσίευση Ν°670
Εντάξει σίγουρα τα βασικά γεγονότα(η διάσωση της Bella,η επίθεση του James κτλ) είναι τα ίδια..
Αλλά το να βλέπεις την οπτική γωνία του Edward είναι κάτι το τελείως διαφορετικό.
Μιλάμε για διαφορετικά συναισθήματα,διαφορετικό τρόπο σκέψης και φυσικά στην περίπτωση του Edward που είναι vampire έχουμε να κάνουμε με μια φύση διαφορετική της ανθρώπινης..
Προσωπικά όσο έχω διαβάσει από το Midnight Sun μ'άρεσε περισσότερο από το ίδιο το Twilight. H πλευρά του Edward για μένα ήταν πιο ενδιαφέρουσα.
Άσε που σε κάποια σημεία είχε "συμπτώσεις"(αν μπορώ να τις αποκαλέσω έτσι) που σε έκαναν να τρελαίνεσαι στα γέλια,αν τις πρόσεχες.
Πχ. Κάποια στιγμή η Bella στο Twilight ανοίγει το παράθυρο του δωματίου της και σκέφτεται ότι είναι παράξενο ότι το παράθυρο που ήταν για χρόνια κλειστό δεν "κόλλησε" καθόλου όπως πήγε να το ανοίξει. Γεγονός που οκ,δεν το δίνεις σημασία εννοειται,ένα παράθυρο που δεν έπρεπε να ανοίξει,άνοιξε εύκολα,σιγά την σπουδαία υπόθεση. Διαβάζοντας όμως το Midnight Sun βλέπεις ότι το πρώτο βράδυ που ο Edward πηγαίνει αν την δει να κοιμάται,ανοίγει το παράθυρο της σκεφτόμενος μάλιστα ότι το παράθυρο "κολλάει" και οπότε την επόμενη φορά πρέπει να θυμηθεί να φέρει (κάτι σαν) λάδι για να μην κάνει θόρυβο. ΚΑι πάλι από μόνο του σαν σημείο στην ιστορία δεν φαίνεται σπουδαίο. Όμως αν σου έρθει στο μυαλό εκείνη την ώρα η απορία της Bella βλέπεις την σύνδεση και αν μη τι άλλο είναι διασκεδαστική! Εγώ προσωπικά όταν μου ήρθε η φλασιά για το παράθυρο,γελούσα μισή ώρα!
Αλλά το να βλέπεις την οπτική γωνία του Edward είναι κάτι το τελείως διαφορετικό.
Μιλάμε για διαφορετικά συναισθήματα,διαφορετικό τρόπο σκέψης και φυσικά στην περίπτωση του Edward που είναι vampire έχουμε να κάνουμε με μια φύση διαφορετική της ανθρώπινης..
Προσωπικά όσο έχω διαβάσει από το Midnight Sun μ'άρεσε περισσότερο από το ίδιο το Twilight. H πλευρά του Edward για μένα ήταν πιο ενδιαφέρουσα.
Άσε που σε κάποια σημεία είχε "συμπτώσεις"(αν μπορώ να τις αποκαλέσω έτσι) που σε έκαναν να τρελαίνεσαι στα γέλια,αν τις πρόσεχες.
Πχ. Κάποια στιγμή η Bella στο Twilight ανοίγει το παράθυρο του δωματίου της και σκέφτεται ότι είναι παράξενο ότι το παράθυρο που ήταν για χρόνια κλειστό δεν "κόλλησε" καθόλου όπως πήγε να το ανοίξει. Γεγονός που οκ,δεν το δίνεις σημασία εννοειται,ένα παράθυρο που δεν έπρεπε να ανοίξει,άνοιξε εύκολα,σιγά την σπουδαία υπόθεση. Διαβάζοντας όμως το Midnight Sun βλέπεις ότι το πρώτο βράδυ που ο Edward πηγαίνει αν την δει να κοιμάται,ανοίγει το παράθυρο της σκεφτόμενος μάλιστα ότι το παράθυρο "κολλάει" και οπότε την επόμενη φορά πρέπει να θυμηθεί να φέρει (κάτι σαν) λάδι για να μην κάνει θόρυβο. ΚΑι πάλι από μόνο του σαν σημείο στην ιστορία δεν φαίνεται σπουδαίο. Όμως αν σου έρθει στο μυαλό εκείνη την ώρα η απορία της Bella βλέπεις την σύνδεση και αν μη τι άλλο είναι διασκεδαστική! Εγώ προσωπικά όταν μου ήρθε η φλασιά για το παράθυρο,γελούσα μισή ώρα!
You would not believe your eyes
If ten-million fireflies
Lit up the world
As I fell asleep..
..Cause I'd get a thousand hugs
From ten-thousand lightning bugs
As they try to teach me how to dance!!
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°671
Κοίτα, Tom, δεν μας πουλάει κάτι που δεν έχουμε διαβάσει με την εννοια ότι από την πλευρά του Edward είναι πιο αναλυτικό και όλα όσα ανέφερε η sweetie.. Εκτός αν το διαβάζει κάποιος που διαβάζει βιβλία αποκλειστικά και μόνο για να μάθει πιο είναι τέλος.. Χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο γραφής, ας πουμε..
In 24 hours they'll be
it's over tonight...
I'm not messing,
no I need you blessing
please do it for me...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°672
...ή στο πως αισθανονται οι χαρακτηρες.
Ο Edward ειναι πιο ωριμος απο την Μπελα και ξερει ακριβως ποια ειναι τα αισθηματα του. Οταν λοιπον διαβαζεις τι σκεφτεται αυτος ο αντρας ειναι πολυ πιο ενδιαφερον απο το τι σκεφτεται μια εφηβη κοπελα.
Εμενα το Midnight Suν οταν εκδοθει θα ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο.
Το ότι σκεφτόμουν τον πατέρα μου με έκανε να αναστενάξω - ο Καρλάιλ πίστευε περισσότερα από όσα άξιζα για εμένα. Ευχόμουν να ήμουν το άτομο που νόμιζε ότι ήμουν. Το άτομο που άξιζε ευτυχία, που έλπιζε να αξίζει για αυτό το κορίτσι. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν θα μπορούσα να είμαι αυτός ο Έντουαρντ.
Καθώς το σκεφτόμουν αυτό, μια παράξενη, απρόσμενη εικόνα γέμισε το μυαλό μου. Για μια στιγμή, η γριά μοίρα που είχα φανταστεί, αυτή που αναζητούσε την καταστροφή της Μπέλα, αντικαταστάθηκε από έναν άγγελο. Έναν φύλακα άγγελο-κάτι που η έκδοση του Καρλάιλ για εμένα θα είχε. Με ένα χαμόγελο στα χείλη της, ο άγγελος παρουσίαζε την Μπέλα με τέτοιον τρόπο που ήταν αδύνατο να την παραβλέψω. Μια οσμή που απαιτούσε την προσοχή μου, ένα σιωπηλό μυαλό που κινούσε την περιέργειά μου, μια σιωπηλή ομορφιά που κρατούσε το βλέμμα μου, μια ανιδιοτελής ψυχή που κέρδιζε τον θαυμασμό μου. Χωρίς το φυσικό ένστικτο αυτοσυντήρησης-ώστε να μπορεί να είναι κοντά μου- και τέλος προσθέτοντας αρκετή κακοτυχία.
Με ένα γέλιο, ο άγγελος έσπρωξε την ευάλωτη δημιουργία στο μονοπάτι μου, εμπιστευόταν τυφλά το ήθος μου για να την κρατήσω ζωντανή. Σε αυτό το όραμα δεν ήμουν η καταδίκη της Μπέλα αλλά αυτή ήταν το βραβείο μου. Κούνησα το κεφάλι μου στον άγγελο της φαντασίωσης. Δεν ήταν καλύτερος από την γριά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι θετικό για μια ανώτερη δύναμη που θα συμπεριφερόταν τόσο επικίνδυνα και απερίσκεπτα. Τουλάχιστον μπορούσα να πολεμήσω την άσχημη μοίρα.
Και δεν είχα άγγελο. Ήταν κρατημένοι για καλό-για ανθρώπους σαν την Μπέλα. Οπότε που ήταν ο άγγελος της σε όλη αυτή την κατάσταση? Ποιος την πρόσεχε? Γέλασα σιωπηλά, ξαφνιασμένος, καθώς συνειδητοποίησα ότι εγώ αναπλήρωνα αυτόν τον ρόλο. Ένας βρικόλακας άγγελος -να κάτι αδύνατο.
Μετά από περίπου μισή ώρα η Μπέλα χαλάρωσε από εκείνη την σφιχτή μπάλα. Η αναπνοή της βάθυνε και άρχισε να μουρμουρίζει. Χαμογέλασα ικανοποιημένος. Ήταν κάτι μικρό, αλλά τουλάχιστον κοιμόταν πιο άνετα αυτό το βράδυ επειδή ήμουν εδώ.
«Έντουαρντ,» αναστέναξε και τότε χαμογέλασε και αυτή.
Έσπρωξα την τραγωδία στην άκρη για εκείνη την στιγμή και άφησα τον εαυτό μου να χαρεί.
Αυτο ειναι πολυ πιο ενδιαφερον.
Ο Edward ειναι πιο ωριμος απο την Μπελα και ξερει ακριβως ποια ειναι τα αισθηματα του. Οταν λοιπον διαβαζεις τι σκεφτεται αυτος ο αντρας ειναι πολυ πιο ενδιαφερον απο το τι σκεφτεται μια εφηβη κοπελα.
Εμενα το Midnight Suν οταν εκδοθει θα ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο.
Το ότι σκεφτόμουν τον πατέρα μου με έκανε να αναστενάξω - ο Καρλάιλ πίστευε περισσότερα από όσα άξιζα για εμένα. Ευχόμουν να ήμουν το άτομο που νόμιζε ότι ήμουν. Το άτομο που άξιζε ευτυχία, που έλπιζε να αξίζει για αυτό το κορίτσι. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν θα μπορούσα να είμαι αυτός ο Έντουαρντ.
Καθώς το σκεφτόμουν αυτό, μια παράξενη, απρόσμενη εικόνα γέμισε το μυαλό μου. Για μια στιγμή, η γριά μοίρα που είχα φανταστεί, αυτή που αναζητούσε την καταστροφή της Μπέλα, αντικαταστάθηκε από έναν άγγελο. Έναν φύλακα άγγελο-κάτι που η έκδοση του Καρλάιλ για εμένα θα είχε. Με ένα χαμόγελο στα χείλη της, ο άγγελος παρουσίαζε την Μπέλα με τέτοιον τρόπο που ήταν αδύνατο να την παραβλέψω. Μια οσμή που απαιτούσε την προσοχή μου, ένα σιωπηλό μυαλό που κινούσε την περιέργειά μου, μια σιωπηλή ομορφιά που κρατούσε το βλέμμα μου, μια ανιδιοτελής ψυχή που κέρδιζε τον θαυμασμό μου. Χωρίς το φυσικό ένστικτο αυτοσυντήρησης-ώστε να μπορεί να είναι κοντά μου- και τέλος προσθέτοντας αρκετή κακοτυχία.
Με ένα γέλιο, ο άγγελος έσπρωξε την ευάλωτη δημιουργία στο μονοπάτι μου, εμπιστευόταν τυφλά το ήθος μου για να την κρατήσω ζωντανή. Σε αυτό το όραμα δεν ήμουν η καταδίκη της Μπέλα αλλά αυτή ήταν το βραβείο μου. Κούνησα το κεφάλι μου στον άγγελο της φαντασίωσης. Δεν ήταν καλύτερος από την γριά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι θετικό για μια ανώτερη δύναμη που θα συμπεριφερόταν τόσο επικίνδυνα και απερίσκεπτα. Τουλάχιστον μπορούσα να πολεμήσω την άσχημη μοίρα.
Και δεν είχα άγγελο. Ήταν κρατημένοι για καλό-για ανθρώπους σαν την Μπέλα. Οπότε που ήταν ο άγγελος της σε όλη αυτή την κατάσταση? Ποιος την πρόσεχε? Γέλασα σιωπηλά, ξαφνιασμένος, καθώς συνειδητοποίησα ότι εγώ αναπλήρωνα αυτόν τον ρόλο. Ένας βρικόλακας άγγελος -να κάτι αδύνατο.
Μετά από περίπου μισή ώρα η Μπέλα χαλάρωσε από εκείνη την σφιχτή μπάλα. Η αναπνοή της βάθυνε και άρχισε να μουρμουρίζει. Χαμογέλασα ικανοποιημένος. Ήταν κάτι μικρό, αλλά τουλάχιστον κοιμόταν πιο άνετα αυτό το βράδυ επειδή ήμουν εδώ.
«Έντουαρντ,» αναστέναξε και τότε χαμογέλασε και αυτή.
Έσπρωξα την τραγωδία στην άκρη για εκείνη την στιγμή και άφησα τον εαυτό μου να χαρεί.
Αυτο ειναι πολυ πιο ενδιαφερον.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°673
Ωραίο μέρος.. (Ακόμα να διαβάσω το MS btw.. :shy: )
In 24 hours they'll be
it's over tonight...
I'm not messing,
no I need you blessing
please do it for me...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°674
(Ειναι απο το τελος του δεκατου κεφαλαιου)
ΤΙ;;;;;;; ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ;;;
ΤΙ;;;;;;; ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ;;;
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°675
Όχι.. Διαβάζω το new moon ρε συ, πάλι, να το θυμηθώ.. Και περιμένω αυτές τις μέρες να με πάρουν τηλέφωνο για το Twilight και το Breaking Dawn.. Αμα αρχίσω το MS φέξε μου και γλύστρισα.. (πωπω, την κατακρεούργησα τη λέξη..)
In 24 hours they'll be
it's over tonight...
I'm not messing,
no I need you blessing
please do it for me...