Πρόσφατα είδα ξανά τις ταινίες ΧΠ και αναρωτήθηκα αν ο Βολντεμορτ θα ήταν σε θέση να καλέσει έναν Προστάτη. Προφανώς πρέπει να έχει κάποια χαρούμενη ανάμνηση που να τον γεμίζει με ευτυχία, επομένως πώς ακριβώς θα μπορούσε να καλέσει Προστάτη;
Στα βιβλία γράφει ότι ο Βολντεμορτ δεν είναι προϊόν αγάπης. Γεννήθηκε λόγω φίλτρου ερωτικής έλξης, γι' αυτό δεν νιώθει αγάπη ο ίδιος. Όμως σκέφτομαι το άλλο ενδεχόμενο: μήπως ο Βολντι νιώθει ευτυχία όταν βασανίζει και σκοτώνει; Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια από τις πολλές φρικαλέες αναμνήσεις του προκειμένου να καλέσει τον Προστάτη του;
Με άλλα λόγια, ο σαδισμός του Βόλτνι πιάνεται ως «ευτυχία»; Προσωπικά νομίζω πως όχι.
Στα βιβλία γράφει ότι ο Βολντεμορτ δεν είναι προϊόν αγάπης. Γεννήθηκε λόγω φίλτρου ερωτικής έλξης, γι' αυτό δεν νιώθει αγάπη ο ίδιος. Όμως σκέφτομαι το άλλο ενδεχόμενο: μήπως ο Βολντι νιώθει ευτυχία όταν βασανίζει και σκοτώνει; Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια από τις πολλές φρικαλέες αναμνήσεις του προκειμένου να καλέσει τον Προστάτη του;
Με άλλα λόγια, ο σαδισμός του Βόλτνι πιάνεται ως «ευτυχία»; Προσωπικά νομίζω πως όχι.
- ΥΓ:
ΥΓ: Θέλω να δω τον κοιτώνα μου πρώτο στην κατάταξη μια φορά και ας πεθάνω. Είμαστε στον πάτο της κατάταξης τα τελευταία 10 χρόνια. Απαράδεκτο, μόνο αυτό σας λέω
ΥΓ2: Σορρυ αν υπάρχει ήδη το Θέμα αυτό. Έψαξα, δεν βρήκα