Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Με τιμάει που δεν την έχω δει ακόμα παρόλο που είναι από τις κλασικότερες ταινίες έβερ? Έχω ακόμα και το main theme της στο mp3 και δεν έχω καταφέρει να την δω...
Εγω εχω δει και τα τρια ειναι πολυ καλα και τα τρια αλλα περιμενα κατι παραπανω με τοσα που ειχα ακουσει για μενα κορυφαια μαφιοζικη ειναι ο Σημαδεμονος παντως.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Είμαι άχρηστη τελικά. Έβαλε στον ΑΝΤ1 όλη την τριλογία, αλλά έχασα το πρώτο μέρος (και καλύτερο) επειδή δεν το ήξερα. Το δεύτερο ήταν καλούλι, το τρίτο πολύ σπλατεριά σε σημεία και υστερούσε αρκετά... Το πρώτο θα το πάρω σε DVD όπως με βλέπω.
Αριθμός μηνυμάτων : 12534 Ηλικία : 1011 Location : Πουθενά δηλαδή παντού!!!! <3 Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
Αριθμός μηνυμάτων : 4034 Ηλικία : 32 Location : Nargothrond Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Muggle born Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
Ναι.Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει.Το τρίτο δεν ήταν και τόσο και καλό.Υστερούσε υπερβολικά.Προσωπικά,σκυλοβαρέθηκα.
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;" Όλο "Γιατί;" Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;" Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω: "Γιατί όχι;"