.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

3 απαντήσεις

Ζόρικοι Συνάδελφοί

Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Ζόρικοι Συνάδελφοί Empty Ζόρικοι Συνάδελφοί

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Πεμ Σεπ 17, 2020 8:41 pm

Ο τίτλος τα λέει όλα.
    Για πες.

Ζόρικοι Συνάδελφοί Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Ζόρικοι Συνάδελφοί Empty Απ: Ζόρικοι Συνάδελφοί

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Δεκ 29, 2020 11:34 pm

Aχ εκεί έξω υπάρχουν τόσο παράξενοι άνθρωποι.
    Έχω πέσει σε κακούς συναδέλφους, και κυρίως, ή μάλλον μόνο κοπέλες.

Οι χειρότερες ήταν : Μια μεγάλη κυρία σ'ένα μαγαζί με ρούχα που δούλευα. Που μου την έλεγε για την αποθήκη,για τ'ότι ήμουν αργή κτλ (ήμουν μόλις ένα μήνα εκεί και μου την έλεγε!) . Και μετά έχουμε δύο κοπέλες σ'ένα καφέ που είχα πιάσει ένα καλοκαίρι. Η μία ήταν 19 και μου την έλεγε για τα παααντα. Να μην σέρνω τα πόδια μου,να μην κάθομαι,ότι δεν κάνω το ένα σωστά, δεν κάνω το άλλο σωστά. Οκ ήταν καλή στην δουλεία της,αλλά πράγματικά δεν την άντεχα. Στην ίδια δουλειά μια άλλη κοπέλα μεγαλύτερη μου (ήταν 31 τότε) μου την έλεγε επίσης. Που οκ το ήξεραν ότι δεν είχα εμπειρία σε αυτό το κομμάτι αλλά ήταν ανελέητες. Laughing Η συγκεκριμένη το έπαιζε καλή και μετά τα έλεγε όλα,ότι λάθη έκανα στο αφεντικό, λέγοντας κιόλας ότι δεν είναι δίκαιη η δουλειά γιατί εκείνη κάνει παραπάνω πράγματα. Θυμάμαι τότε γύρναγα σχεδόν κάθε βράδυ με κλάματα σπίτι!

Θεωρώ ευλογία ότι τώρα εκεί που δουλεύω όλα τα κορίτσια είναι όχι μόνο πολύ καλά,αλλά πλέον και πάρα πολύ καλές μου φίλες! In Love

Ζόρικοι Συνάδελφοί Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 15186
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...

Ζόρικοι Συνάδελφοί Empty Απ: Ζόρικοι Συνάδελφοί

Δημοσίευση από Luna Scamander Παρ Ιαν 08, 2021 10:06 pm

FLEUR258 έγραψε:Aχ εκεί έξω υπάρχουν τόσο παράξενοι άνθρωποι.
    Έχω πέσει σε κακούς συναδέλφους, και κυρίως, ή μάλλον μόνο κοπέλες.

Οι χειρότερες ήταν : Μια μεγάλη κυρία σ'ένα μαγαζί με ρούχα που δούλευα. Που μου την έλεγε για την αποθήκη,για τ'ότι ήμουν αργή κτλ (ήμουν μόλις ένα μήνα εκεί και μου την έλεγε!) . Και μετά έχουμε δύο κοπέλες σ'ένα καφέ που είχα πιάσει ένα καλοκαίρι. Η μία ήταν 19 και μου την έλεγε για τα παααντα. Να μην σέρνω τα πόδια μου,να μην κάθομαι,ότι δεν κάνω το ένα σωστά, δεν κάνω το άλλο σωστά. Οκ ήταν καλή στην δουλεία της,αλλά πράγματικά δεν την άντεχα. Στην ίδια δουλειά μια άλλη κοπέλα μεγαλύτερη μου (ήταν 31 τότε) μου την έλεγε επίσης. Που οκ το ήξεραν ότι δεν είχα εμπειρία σε αυτό το κομμάτι αλλά ήταν ανελέητες. Laughing Η συγκεκριμένη το έπαιζε καλή και μετά τα έλεγε όλα,ότι λάθη έκανα στο αφεντικό, λέγοντας κιόλας ότι δεν είναι δίκαιη η δουλειά γιατί εκείνη κάνει παραπάνω πράγματα. Θυμάμαι τότε γύρναγα σχεδόν κάθε βράδυ με κλάματα σπίτι!

Θεωρώ ευλογία ότι τώρα εκεί που δουλεύω όλα τα κορίτσια είναι όχι μόνο πολύ καλά,αλλά πλέον και πάρα πολύ καλές μου φίλες! In Love

Ω ρε. Μπράβο σου! Καλό αυτό!blowkiss hurrah

Εγώ το καλοκαίρι είχα πιάσει σε  ένα μπεργκεράδικο της Θεσσαλονίκης. (όσοι θέλετε να μάθετε στείλτε μήνυμα, δεν το λέω δημόσια Razz )
    Με το αγόρι που δούλευα και ήταν περίπου ήταν ένα χρόνο δεχόμουν τα σχόλια του, που δεν ήταν με κακία όπως ήταν με μια άλλη "συνάδελφο". Η συγκεκριμένη ήταν ένα μήνα μπροστά μου (εννοώντας ότι δούλευε 2 μήνες περίπου) και εγώ περίπου 1 μήνα. Όταν νόμιζε ότι είχε το "πάνω χέρι", μου την έλεγε και με έλεγε έμμεσα ότι είμαι χαζή και αργή, ενώ και εγώ ήμουν στις αρχές και πρώτη φορά έπιανα δουλειά σε ένα περιβάλλον που κάνεις τα πάντα. Ή γενικά η πρώτη μου δουλειά. Γιατί εκεί έψηνες τα μπεργκερ, είχες την καθαριότητα, την προετοιμασία, το σερβις, την παράδοση στον ντελιβερά. Όλα εσύ. Και ενώ έκανε και αυτή λάθη συνέχεια "κατηγορούσε" άτομα που δεν ήταν εκείνη την στιγμή στην δουλειά. Α! και επίσης μια φορά το αφεντικό (που είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία και αυτός! το μόνο θετικό το σκυλί του!) μας "μάλωσε" και αυτή έριξε μαύρο δάκρυ και το αφεντικό "την λυπήθηκε" και την επαινούσε και πήρε τα πάνω της αυτή.
    Κατά τα άλλα σαν κοπέλα εκτός δουλειάς μια χαρά μου φάνηκε. Αλλά δεν λέω άλλα. τα σχόλια δικά σας.
    Επίσης έφυγα από την δουλειά,blas&#233;  επειδή το αφεντικό έβριζε κανονικά και έκανε και ψυχολογικό πόλεμο και δεν είχε καθόλου σεβασμό σε μεγαλύτερες ηλικίες! drunk

Δεν απορώ πια, που αλλάζει συχνά προσωπικό giveup

Ζόρικοι Συνάδελφοί Ginw10

μπλομ:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:37 am