Nearly Headless Nick έγραψε:Θα ανοίξω κανάλι στο YouTube, γιατί δεν νιώθω πολύ βασικια.
Αχ σε παρακαλώ ναι!!!
Nearly Headless Nick έγραψε:Θα ανοίξω κανάλι στο YouTube, γιατί δεν νιώθω πολύ βασικια.
Hecate έγραψε: Αυτή ήταν ενημέρωση, τι έχει να δείξει η ελληνική τηλεόραση από τότε;
Gellert έγραψε:Τίποτα. Μετά την Τζενάρα την Χειλουδάκη δε, κατρακυλήσαμε.
Romilda Vane έγραψε:John Dawlish έγραψε:Δίνω αυτόγραφα οποίος θέλει
χειρονομίες επιτρέπονται Κυριοι Διαχειρισται;
Amycus έγραψε:Hecate έγραψε: Αυτή ήταν ενημέρωση, τι έχει να δείξει η ελληνική τηλεόραση από τότε;Gellert έγραψε:Τίποτα. Μετά την Τζενάρα την Χειλουδάκη δε, κατρακυλήσαμε.
Τίποτε! Καταρχάς εξωτερικά γυρίσματα σε ειδήσεις! Να τρέχει ο κεντρικός παρουσιαστής να βγάζει δελτίο από την Ricomex τότε με τον σεισμό του 1999, όχι αστεία! Παγκόσμια πρώτη! Να στέλνει τον ρεπόρτερ με στολή δύτη στις τρύπες του μετροπόντικα! Να τα κοστούμια και τα αξεσουάρ! Να ανοίγει δέκα δέκα τα παράθυρα, θαυμάστε σκηνικά! Τώρα, ένα τραπεζάκι από τα Ικεα, ενα βίντεο γουόλ και η Κοσιώνη! Τότε γύριζαν το Star Wars, τώρα ξεπέσαμε σε ταινία της γελοίας Γκουΐνεθ, που αν αυτή είναι ηθοποιός, εγώ είμαι νυχού στο Περιστέρι.
Amycus έγραψε:Τίποτε! Καταρχάς εξωτερικά γυρίσματα σε ειδήσεις! Να τρέχει ο κεντρικός παρουσιαστής να βγάζει δελτίο από την Ricomex τότε με τον σεισμό του 1999, όχι αστεία! Παγκόσμια πρώτη! Να στέλνει τον ρεπόρτερ με στολή δύτη στις τρύπες του μετροπόντικα! Να τα κοστούμια και τα αξεσουάρ! Να ανοίγει δέκα δέκα τα παράθυρα, θαυμάστε σκηνικά! Τώρα, ένα τραπεζάκι από τα Ικεα, ενα βίντεο γουόλ και η Κοσιώνη! Τότε γύριζαν το Star Wars, τώρα ξεπέσαμε σε ταινία της γελοίας Γκουΐνεθ, που αν αυτή είναι ηθοποιός, εγώ είμαι νυχού στο Περιστέρι.
Gellert έγραψε:Υπερπαραγωγές. Αλλά τότε είχαμε Σοσιαλισμό και έρεαν οι επιδοτήσεις της Ε.Ε
John Dawlish έγραψε:Ποιος σε εμποδιζει ?
Gellert έγραψε:Απο την ίδια σχολή είναι ο και Γκούμας, που του είχε λείψει ένα καλό Ρεπορτάζ τύπου "Σορίν Ματέι" και έψαχνε πληροφορίες στην γειτονιά μου για ένα αμάξι που υποψιαζόταν οτι είχε βόμβα (επειδή είχε ξεχάσει ο οδηγός το ένα παράθυρο ανοιχτό για μέρες). Και βγήκε η ιδιοφυΐα πόρτα-πορτα να ρωτάει αν ξέρουμε κάτι.
The Sorting Hat έγραψε:Μην ξεχνάτε ρεπόρτερ Τσίλι να βαθμολογεί κώλους στη Μύκονο .
Amycus έγραψε:Γιατί ως γνωστόν, ο εκρηκτικός μηχανισμός θέλει καλό εξαερισμό και σασί. Και την Νίτσα από το Γύθειο χωμένη σε τουλάχιστον τρεις τρομοκρατικές οργανώσεις γιατί τελείωσε και η Βέρα στο Δεξί και δεν έχει τι να κάνει τα απογεύματα.Gellert έγραψε:Απο την ίδια σχολή είναι ο και Γκούμας, που του είχε λείψει ένα καλό Ρεπορτάζ τύπου "Σορίν Ματέι" και έψαχνε πληροφορίες στην γειτονιά μου για ένα αμάξι που υποψιαζόταν οτι είχε βόμβα (επειδή είχε ξεχάσει ο οδηγός το ένα παράθυρο ανοιχτό για μέρες). Και βγήκε η ιδιοφυΐα πόρτα-πορτα να ρωτάει αν ξέρουμε κάτι.Α, η δεύτερη δημιουργική φάση του Μαλέλη που κατάφερε να μπολιάσει την στιβαρή δημοσιογραφική έρευνα με έναν κοσμοπολίτικο αέρα.The Sorting Hat έγραψε:Μην ξεχνάτε ρεπόρτερ Τσίλι να βαθμολογεί κώλους στη Μύκονο .
Gellert έγραψε:Εγώ μετά την καραντίνα έχω στήσει αντίσκηνο στην παραλία
The Sorting Hat έγραψε:Και αμέσως μετά Πετρούλα Κωστίδου να μας ενημερώνει για το πόσο μεγάααλη θα είναι η θερμοκρασία και αν θα μας "ταρακουνήσουν" τα μποφόρια .