από Narcissa Δευ Ιαν 19, 2009 7:33 pm
Φιλε μου,
Κτ αρχην ξερω οτι το μηνυμα παει για μενα και τα λέω γιατι δε μου αρέσει να κρύβομαι.
1Συγγνωμη που δε σε άφησα να ανεβάσεις αρχείο με πνευματικά δικαιώματα ώστε τυχόν ανταγωνιστες να μας κάνουν report και να μας κλεισουν
2 εσβησα το τοπικ που ζηταγες τα ρεστα γιατι εσβησα το πρωτο σου τοπικ.Αν ησουν παρον στο φορουμ ολον αυτον τον καιρο θα ηξερες οτι απαγορευεται το uploading.
3Δεν επέτρεψα να κρατήσεις το τοπικ με το ονομά μου πάνω στο off topic (ακουσον ακουσον!Τοπικ με το τιτλο Narcissa γιατι μου εσβησες το τοπικ δηλαδη τι να πω!Ανεκδοτο!)το οποιο ειχε ηδη κλειδωθει απο την ms padfoot (δικαια φυσικα,η Νατασσα εκανε ακριβως αυτο που έπρεπε).Μα κοινη λογικη Paxaroti!εδω δεν ειναι e-girl να ανοιγεις τοπικ με ονοματα μελών για να πιάσεις κουβεντούλα!
4Εισαι ο τελευταιος σε αυτο το φορουμ που θα κάνεις παραπομπή σε κανόνες!
α double posting
β προσβολη απεναντι σε μέλη και υφάκι ξερόλα (Εξυπνέιτζερ style αντε και του χρονου)
γ χρηση απρεπους λεξιλογιου μ****** κλπ κοσμιτικα επιθετα δε χωράνε στο harryworld φιλε μου.
δ Ανοιγεις λαθος τοπικ σε λαθος κατηγορια (Λογισμικο στο off topic ρε φιλε?)
ε Βαζεις φωτογραφία σου (και μαγκιά σου η φωτογραφία φιλε μου) σε λαθος τοπικ πάλι!
Και θα μιλησεις ΕΣΥ σε ΜΕΝΑ για κανόνες;
Και σε τελικη αναλυση δεν προσέφερες και τιποτα σπουδαιο ολο λόγια ήσουν.Αν καποιοι διαχειριστες προσέφεραν κάτι αυτοι ηταν ο Seven και ο P.Faliro και πιστεψε με δε τους φτάνεις.
Ολα τα μελη εχουν στραφει εναντιον σου και συ συνεχιζεις να επιμενεις οτι φταίω εγώ;Να βρεθει ενα μέλος πέραν απο σένα που να μου πεί οτι έχεις δίκιο και θα σου ζητησω και συγγνωμη αν μου δωθουν τα σωστα επειχειρηματα.Ειναι κατι παραπανω απο σαφες οτι τα παραπανω συγγνωμη ηταν 'ειρωνικα'.Αν εχεις ιχνος αυτοεκτίμησης θα φυγεις απο το φορουμ.Αν αποφασίσεις να γίνεις σωστό μέλος είσαι ευπρόσδεκτος.Υπόψην οτι έχεις 2 foul και στο 3ο καιγεσαι.
Αυτα απο μενα.ΕΓΩ ειμαι η κακια και η μοχθηρη admin αγαπητοι μου φιλοι.Και εχω τα κότσια να το λέω δε κρυβομαι σαν κατι αλλους.
- Σπόιλερ:
Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους ηθελημένα ή άθελα σας πήρατε το μέρος μου και με υποστηρίξατε.