Έλα καλέ, δύο χρονάκια ήτο αυτά.Isabelle Lightwood έγραψε:Καλέ Θάνο, γεια, χρόνια και ζαμάνια.
+31
Lucy Weasley
Cassandra Black
Hermione Black
Alviva Black
Eleanna Lovegood
John Dawlish
Nearly Headless Nick
Sectumsembra
Mr. Ollivander
Magic Is Might
Morgan le Fay
Severus John Snape
Lisette de Lapin
Raigeki
Beatrice Baudelaire
Jane Lovegood
Alison Sheridan
Imperio
Isabelle Lightwood
Roxanne Derwent
The Sorting Hat
Denrean
Milady D' Hiver
Hecate
Gellert
Mirabelle Salvatore
Minerva McGonagall
Amycus
Evie Frye
Aurora Sinistra
Merlin the Great
35 απαντήσεις
Ακυροκατάσταση
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Ακυροκατάσταση
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°152
^φοιτητές Erasmus
Μια χαρά είναι η Αθήνα
^^α ωραίαα και η φιλολογία.
Απλά βασικά επειδή είναι συμφοιτητής θα τον βοηθήσω με το αγκριμεντ περισσότερο στο ποιά μαθήματα μπορεί να περάσει με αγγλικό/γερμανικό σύγγραμμα και ποιοί καθηγητές βοηθάνε γενικά.
Μια χαρά είναι η Αθήνα
^^α ωραίαα και η φιλολογία.
Απλά βασικά επειδή είναι συμφοιτητής θα τον βοηθήσω με το αγκριμεντ περισσότερο στο ποιά μαθήματα μπορεί να περάσει με αγγλικό/γερμανικό σύγγραμμα και ποιοί καθηγητές βοηθάνε γενικά.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°153
Ξέρεις πόσα αλλάζουν σε δύο χρονάκια; Εδώ ο Στέλμος κουρεύτηκε...Amycus έγραψε:Έλα καλέ, δύο χρονάκια ήτο αυτά.Isabelle Lightwood έγραψε:Καλέ Θάνο, γεια, χρόνια και ζαμάνια.
Καλά, σε αυτό δεν θα μπορούσα να βοηθήσω έλληνες συμφοιτητές...Aurora Sinistra έγραψε:^^α ωραίαα και η φιλολογία.
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°154
^^Yes but no
Thank you captain obvious
Απλά εμείς δεν έχουμε τέτοιους στο τμήμα και μπορεί ούτε στη σχολή.
Isabelle Lightwood έγραψε:Οι φοιτητές που κάνουν Erasmus :P
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°155
Του πάει τουλάχιστον ή είναι σαν ατύχημα του Ψαλιδοχέρι;Isabelle Lightwood έγραψε:Ξέρεις πόσα αλλάζουν σε δύο χρονάκια; Εδώ ο Στέλμος κουρεύτηκε...
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°156
^^Όντως :O πώς έγινε αυτό :o δηλαδή δεν μπορείτε να πάτε πουθενά; :O
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°157
Καλά μωρή εγώ φταίω που σεβάστηκα το ενδεχομενο να είσαι βλάχα.Evie Frye έγραψε:^^Yes but noIsabelle Lightwood έγραψε:Οι φοιτητές που κάνουν Erasmus :P
Ντάξει καλό είναι, αλλά τι να σώσει...Amycus έγραψε:Του πάει τουλάχιστον ή είναι σαν ατύχημα του Ψαλιδοχέρι;Isabelle Lightwood έγραψε:Ξέρεις πόσα αλλάζουν σε δύο χρονάκια; Εδώ ο Στέλμος κουρεύτηκε...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°158
Mεταξύ μας, ούτε ο Άγιος Τρύφων ο Κομμωτής δεν μπορεί να κάνει πολλά.Isabelle Lightwood έγραψε:Ντάξει καλό είναι, αλλά τι να σώσει...
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°159
^^Πώς με προσβάλλεις έτσι? Άκου να δεις ενδεχομενο να είμαι βλάχα. Εννοείται πως είμαι
Καλέ να πάμε μπορούμε ασχέτως που δεν πάει σχεδόν κανένας. Το θέμα είναι πως δεν έρχονται
Επίσης δεν έχουμε μαθήματα στα αγγλικά
Η σχολή ανθρωπιστικών και το οικονομικό έχουνε τα εαρινά εξάμηνα και χαζεύουμε τους κορεάτες
Aurora Sinistra έγραψε:^^Όντως :O πώς έγινε αυτό :o δηλαδή δεν μπορείτε να πάτε πουθενά; :O
Καλέ να πάμε μπορούμε ασχέτως που δεν πάει σχεδόν κανένας. Το θέμα είναι πως δεν έρχονται
Η σχολή ανθρωπιστικών και το οικονομικό έχουνε τα εαρινά εξάμηνα και χαζεύουμε τους κορεάτες
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°160
Θάνο μου μπορεί να χουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια αλλά η κρίση σου παραμένει ορθότατη!
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°161
Καλέ ούτε εμείς έχουμε Έχουμε όμως και αγγλική σελίδα με τους τίτλους στα αγγλικά για να μπερδεύονται τα καημένα τα ερασμιτάκια και να νομίζουν πως έχουμε
Βασικά ντάξει γενικά δεχόμαστε να γίνει εξέταση στα αγγλικά σε όλα τα μαθήματα καθώς και συγγραφή εργασιών. Κάποιοι καθηγητές δέχονται και σε γαλλικά ή γερμανικά αλλά επίσημα ο κανονισμός ορίζει αγγλικά. Οπότε κάπως τα βρίσκουμε.
Βασικά ντάξει γενικά δεχόμαστε να γίνει εξέταση στα αγγλικά σε όλα τα μαθήματα καθώς και συγγραφή εργασιών. Κάποιοι καθηγητές δέχονται και σε γαλλικά ή γερμανικά αλλά επίσημα ο κανονισμός ορίζει αγγλικά. Οπότε κάπως τα βρίσκουμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°162
Μόνο μην του το πεις και στεναχωρηθεί το παιδί. Δεν θα ήθελα να γίνω η αιτία περούκας.Isabelle Lightwood έγραψε:Θάνο μου μπορεί να χουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια αλλά η κρίση σου παραμένει ορθότατη!
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°163
Γιατί δεν πάτε;Evie Frye έγραψε:^^Πώς με προσβάλλεις έτσι? Άκου να δεις ενδεχομενο να είμαι βλάχα. Εννοείται πως είμαιAurora Sinistra έγραψε:^^Όντως :O πώς έγινε αυτό :o δηλαδή δεν μπορείτε να πάτε πουθενά; :O
Καλέ να πάμε μπορούμε ασχέτως που δεν πάει σχεδόν κανένας. Το θέμα είναι πως δεν έρχονταιΕπίσης δεν έχουμε μαθήματα στα αγγλικά
Όχι όχι σου υπόσχομαι ότι εγώ δεν θα αναφέρω τίποτα.Amycus έγραψε:Μόνο μην του το πεις και στεναχωρηθεί το παιδί. Δεν θα ήθελα να γίνω η αιτία περούκας.Isabelle Lightwood έγραψε:Θάνο μου μπορεί να χουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια αλλά η κρίση σου παραμένει ορθότατη!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°164
Σε άλλα νέα;Isabelle Lightwood έγραψε:Όχι όχι σου υπόσχομαι ότι εγώ δεν θα αναφέρω τίποτα.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°165
Isabelle Lightwood έγραψε:
Γιατί δεν πάτε;
Υποθέτω λόγο του τι σπουδάζουμε. Το μαθηματικό δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια. Χάνεις ένα εξάμηνο και είναι σαν να χάνεις ένα έτος. Πες πως κερδίζεις σε εμπειρίες αλλά το ψυχολογικό κόστος να περάσεις τα μαθήματα είναι επίπονο
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°166
Σε άλλα νέα σκέφτομαι να πιστολιάσω την σημερινή έξοδο και να κάτσω να δω καμιά σειρά. Δίνω περιθώριο μία ώρα ακόμα να με ακυρώσουν πρώτοι.Amycus έγραψε:Σε άλλα νέα;Isabelle Lightwood έγραψε:Όχι όχι σου υπόσχομαι ότι εγώ δεν θα αναφέρω τίποτα.
Εσύ;
Μαθηματικά σπουδάζω κι εγώ, φουλ υπερβολική.Evie Frye έγραψε:Isabelle Lightwood έγραψε:
Γιατί δεν πάτε;
Υποθέτω λόγο του τι σπουδάζουμε. Το μαθηματικό δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια. Χάνεις ένα εξάμηνο και είναι σαν να χάνεις ένα έτος. Πες πως κερδίζεις σε εμπειρίες αλλά το ψυχολογικό κόστος να περάσεις τα μαθήματα είναι επίπονο
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°167
Ναι αλλά όλο και κάποια μαθήματα δεν θα περάσεις εκεί;
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°168
Δεν περνάμε τα μαθήματα εδώ, θα τα περάσουμε εκεί?
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°169
Ε δεν ξες ποτέ! Βασικά έχω ακούσει άτομα που στο εράσμους αντιστοιχούν τα πιο δύσκολα μαθήματα για να τα ξεφορτωθούν. Εξάλλου σε κάποιες χώρες μπορεί να υπάρχει και η νοοτροπία του έλα μωρέ ερασμίτης είναι ας του βάλουμε ένα 5 να περάσει. Γιατί αν δεν περάσεις τίποτα θα έχεις θέμα με την υποτροφία. Οπότε όσο μπορούν βοηθάνε λίγο παραπάνω.
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°170
Το ερασμους στην Ελλαδα ειναι πολυ κακη ιδεα. Δεν εχουμε ουτε ενα αγγλοφωνο τμημα. Χωρις να ξερουν ελληνικα, τι ερχονται να κανουν;
Δεν ξερω για εκει, αλλα εδω οι ερασμιτες καταθετουν και εργασιες κανονικα. Αν ισχυει το ιδιο, πως ακριβως τις γραφουν;
Edit: Προλαβατε και κανατε ολοκληρη συζητηση στα 45 λεπτα που ειχα τη σελιδα ανοιχτη χωρις να εχω γραψει την απαντηση. Δεν ηξερα για το συμφωνο, αλλα δεν μου ακουγεται και πολυ ευκολο. Βικ κι εσυ οταν ειχες παει Ισπανια, ειχες αναλογες επιλογες; Ασχετα που ηξερες Ισπανικα, αν ειχες ρωταω οχι αν τις χρειαζοσουν
Εξαψαλμος στους χρηστες Αμυκος και Ιζαμπελα Ελαφροξυλη για τις μαλακιες που πανε συννεφο σημερα
Δεν ξερω για εκει, αλλα εδω οι ερασμιτες καταθετουν και εργασιες κανονικα. Αν ισχυει το ιδιο, πως ακριβως τις γραφουν;
Edit: Προλαβατε και κανατε ολοκληρη συζητηση στα 45 λεπτα που ειχα τη σελιδα ανοιχτη χωρις να εχω γραψει την απαντηση. Δεν ηξερα για το συμφωνο, αλλα δεν μου ακουγεται και πολυ ευκολο. Βικ κι εσυ οταν ειχες παει Ισπανια, ειχες αναλογες επιλογες; Ασχετα που ηξερες Ισπανικα, αν ειχες ρωταω οχι αν τις χρειαζοσουν
Amycus έγραψε:Mεταξύ μας, ούτε ο Άγιος Τρύφων ο Κομμωτής δεν μπορεί να κάνει πολλά.Isabelle Lightwood έγραψε:Ντάξει καλό είναι, αλλά τι να σώσει...
Amycus έγραψε:Μόνο μην του το πεις και στεναχωρηθεί το παιδί. Δεν θα ήθελα να γίνω η αιτία περούκας.Isabelle Lightwood έγραψε:Θάνο μου μπορεί να χουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια αλλά η κρίση σου παραμένει ορθότατη!
Εξαψαλμος στους χρηστες Αμυκος και Ιζαμπελα Ελαφροξυλη για τις μαλακιες που πανε συννεφο σημερα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Denrean στις Παρ Σεπ 20, 2019 8:04 pm, 1 φορά
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°171
Το ανέφερα πιο πάνω, σε εμάς επιτρέπεται να καταθέσουν εργασίες στα αγγλικά (ή και γαλλικά γερμανικά αν θέλει ο καθηγητής ). Και εξετάζονται στα αγγλικά. Αν το σύγγραμμα είναι ή υπάρχει και στα αγγλικά/γαλλικά/γερμανικά κάτι κάνουν.
Πάντως στο τμήμα μου είχαμε παλιά ένα γερμανό ερασμιτάκι που είχε έρθει εράσμους προπτυχιακό, έμαθε ελληνικά και όταν ξανάρθε στο μεταπτυχιακό μιλούσε κανονικά (ντάξει με λάθη, αλλά μπορούσε να συννενοηθεί). Επίσης έχουμε και κάποιους με ελληνική καταγωγή που μιλάνε κάποια ελληνικά.
Πάντως πολλοί το παλεύουν όντως με τα ελληνικά. Μια ιταλίδα που βοηθούσα παλιά μιλούσε κάποια ελληνικά και παρακολουθούσε όλα τα μαθήματα ανελλιπώς (αν και εργασίε και εξέταση είχε στα αγγλικά. Βασικά στο ένα είχε και απαλλακτική εργασία αλλά παρακολουθούσε έτσι κι αλλιώς)
Και ο γερμανός που βοηθάω τώρα έχει κάνει μαθήματα ελληνικών (αν και ξέρει πολύ βασικά πράγματα) και θέλει να κάνει κι άλλα.
Πάντως στο τμήμα μου είχαμε παλιά ένα γερμανό ερασμιτάκι που είχε έρθει εράσμους προπτυχιακό, έμαθε ελληνικά και όταν ξανάρθε στο μεταπτυχιακό μιλούσε κανονικά (ντάξει με λάθη, αλλά μπορούσε να συννενοηθεί). Επίσης έχουμε και κάποιους με ελληνική καταγωγή που μιλάνε κάποια ελληνικά.
Πάντως πολλοί το παλεύουν όντως με τα ελληνικά. Μια ιταλίδα που βοηθούσα παλιά μιλούσε κάποια ελληνικά και παρακολουθούσε όλα τα μαθήματα ανελλιπώς (αν και εργασίε και εξέταση είχε στα αγγλικά. Βασικά στο ένα είχε και απαλλακτική εργασία αλλά παρακολουθούσε έτσι κι αλλιώς)
Και ο γερμανός που βοηθάω τώρα έχει κάνει μαθήματα ελληνικών (αν και ξέρει πολύ βασικά πράγματα) και θέλει να κάνει κι άλλα.
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°172
^ Εκανα εντιτ το προηγουμενο μου κομμεντ γιατι το φορουμ θυμιζει 2016 για καποιο λογο τελευταια
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°173
Φίμωσέ μας ρε αν είσια άντρας, αν είσια γαλλίδα.Denrean έγραψε:
Εγώ καταλαβαίνω το γιατί να έρθεις Ελλάδα σε ορισμένες περιπτώσεις. Πχ η δικιά μου που σπουδάζει classics, ε, self-explanatory. Ακόμα και σε μαθηματικοτέτοια το καταλαβαίνω γιατί σιγά, πόσο χρειάζεσαι την γλώσσα, έχεις άπειρο υλικό στα αγγλικά.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°174
Λοιπόν όσον αφορά την Ισπανία ήταν ανάλογα τον καθηγητή το πως θα το αντιμετώπιζε. Όλοι μου έδωσαν κάποια διευκόλυνση. Κάποιοι με άφηναν να εξεταστώ αν ήθελα στα αγγλικά και μπορούσα να διαβάσω το σύγγραμμα στα αγγλικά, μια άλλη μου έδωσε απαλλακτική εργασία (αλλά στα ισπανικά, ήταν όμως πολύ καλή και δεν την ένοιαζαν λάθη στη γλώσσα καθόλου), μετά ήταν ένας άλλος που με άφηνε να εξεταστώ αν ήθελα στα αγγλικά και ανέθεσε και σε έναν συμφοιτητή να με βοηθήσει (διάλεξε το "φυτό "της τάξης βασικά) άσχετα που δεν ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικός ο συμφοιτητής. Σε άλλα μαθήματα μου έδωσαν σημειώσεις και οι συμφοιτήτριες. Γενικά δυσκολεύτηκα αρκετά με την γλώσσα, αλλά είχα διευκολύνσεις.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°175
Ρίξε πιστόλι κάργα. Και αν η σειρά είναι καλή, βγάλε επαναληπτική να 'ούμε.Isabelle Lightwood έγραψε:Σε άλλα νέα σκέφτομαι να πιστολιάσω την σημερινή έξοδο και να κάτσω να δω καμιά σειρά. Δίνω περιθώριο μία ώρα ακόμα να με ακυρώσουν πρώτοι.
Εσύ;
Εγώ καλά. Νομίζω δηλαδή. Τραβάω κάτι ζόρια με λεφτά από μιά δουλειά που δεν μας τα δίνουν, αναδύεται η αβαντοκατάσταση μέσα μου.
Έσύ στείλει εξαψαλμο, εγκώ στείλει συμμορία.Denrean έγραψε:
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___