Λορενς. Τι παιζει με αυτον; Γιατι ειναι τοσο αλτερνατιβ; Εχει μετανιωσει την ολη φαση;
Σερινα. Δεν μπορω να αποφασισω τι αποψη εχω για αυτην. Την αγαπω αλλα και την απεχθανομαι ταυτοχρονα. Πειτε μου οτι δεν ειμαι η μονη
Και θελω απλα να βγει απο την Γκιλιαντ και να ειναι χαρουμενη και ασφαλης. Αφηστε την να δουλευει ρε
Εαν δουλευε δεν θα εβαζε τον αντρα της να βιασει μια εγκυο γυναικα
Ρε σεις... ο Νικ. ΔΕΝ ΞΕΡΩΔΕΝΜΠΟΡΩ. Σιππαρω με Τζουν αλλα μου την δινει κι ολας στα νευρα. Μου αρεσε που το παιδι εντελει ονομαστηκε Νικολ. Θα μου αρεσε βεβαια να μεινουν και τα δυο ονοματα αλλα oh well.
Την Eden δεν την συμπαθησα ποτε. Ισως εκει που ερωτευτηκε λιγο.
Πολυ μου αρεσε η ολη φαση στον Καναδα με τον Λουκ να πηγαινει στον Φρεντ και μετα που δημοσιευσε τα γραμματα και η καναδικη κυβερνηση τους εδιωξε
Η Τζουν εμεινε πισω για την Χαννα ετσι δεν ειναι; Και τι θα κανει ομως; Τι θα γινει οταν την βρουν και η Νικολ λειπει; Ή σκοπευει να κλεψει την Χαννα και να φυγει μαζι της βορεια; Εγω ηθελα να φυγει Καναδα με το μωρο και 2 χρονια αργοτερα να ανοιξει την πορτα της (στον Καναδα) και να ειναι εκει ο Νικ με την Χαννα.
Εκτιμησα που οι συζυγοι προσπαθησαν να ζητησουν το δικαιωμα της αναγνωσης για τις κορες τους. Με κανει να πιστευω οτι ενω εν μερει πιστευουν στην κυβερνηση/χωρα, βλεπουν ποσο λαθος ειναι η ολη φαση και δεν θα μου εκανε εντυπωση εαν η καταστροφη της Γκιλιαντ ερχοταν απο το εσωτερικο της.
Τι εννοουσε ο Νικ οταν ειπε στον πως-τον-λενε-Πράις οτι "δεν ξερεις με τι ειναι μπλεγμενος ο γουοτερφορντ, θελω μεταθεση και να προστατεψεις την τζουν"; Με τι ειναι μπλεγμενος ο Φρεντ;
Επισης γιατι οι Μαρθες βοηθησαν την Τζουν; Και πως συνδεεται ο Λορενς στο πλανο; Πως επικοινωνησαν μαζι του αφου ο ιδιος δεν εχει καλη σχεση με την Μαρθα απο το δικο του σπιτι;
Μου αρεσε που ειδαμε το παρελθον της Εμιλυ σε αυτον τον κυκλο.