29 ρε, δείξε λίγο ενθουσιασμό, νιώσε λίγοNearly Headless Nick έγραψε:Εντάξει
Τι σε προβληματίζει φίλη;Lucy Weasley έγραψε:Ότι θέλω κ εγώ μίτινγκ
Κ επίσης, είμαι λίγο μπερδεμένη
29 ρε, δείξε λίγο ενθουσιασμό, νιώσε λίγοNearly Headless Nick έγραψε:Εντάξει
Τι σε προβληματίζει φίλη;Lucy Weasley έγραψε:Ότι θέλω κ εγώ μίτινγκ
Isabelle Lightwood έγραψε:29 ρε, δείξε λίγο ενθουσιασμό, νιώσε λίγοNearly Headless Nick έγραψε:ΕντάξειΤι σε προβληματίζει φίλη;Lucy Weasley έγραψε:Ότι θέλω κ εγώ μίτινγκ
Γιατί; Αφού είσαι Ταύρος.Isabelle Lightwood έγραψε:29 ρε, δείξε λίγο ενθουσιασμό, νιώσε λίγοNearly Headless Nick έγραψε:Εντάξει
Ότι έχουμε πανδημία μωρή τι να σημαίνειLucy Weasley έγραψε:Όταν κάποιος φοβάται να σε συναντήσει λόγω ιού, γιατί θεωρεί ότι δεν έχει νόημα εφόσον δεν μπορεί να σε αγκαλιάσει κλπ αλλά σε μηνύματα/τηλέφωνα δείχνει να θέλει πολύ να σε δει τι σημαίνει;;
Άμα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, ήμουν 7μηνίτικο και άρα κανονικά θα ήμουν δίδυμος/ό,τι είναι μετά τον δίδυμο.Nearly Headless Nick έγραψε:Γιατί; Αφού είσαι Ταύρος.Isabelle Lightwood έγραψε:29 ρε, δείξε λίγο ενθουσιασμό, νιώσε λίγοNearly Headless Nick έγραψε:Εντάξει
Isabelle Lightwood έγραψε:Ότι έχουμε πανδημία μωρή τι να σημαίνειLucy Weasley έγραψε:Όταν κάποιος φοβάται να σε συναντήσει λόγω ιού, γιατί θεωρεί ότι δεν έχει νόημα εφόσον δεν μπορεί να σε αγκαλιάσει κλπ αλλά σε μηνύματα/τηλέφωνα δείχνει να θέλει πολύ να σε δει τι σημαίνει;;Άμα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, ήμουν 7μηνίτικο και άρα κανονικά θα ήμουν δίδυμος/ό,τι είναι μετά τον δίδυμο.Nearly Headless Nick έγραψε:Γιατί; Αφού είσαι Ταύρος.Isabelle Lightwood έγραψε:
29 ρε, δείξε λίγο ενθουσιασμό, νιώσε λίγο
Δεν πρότεινα ερωτική συναναστροφή, δεν μπορώ να διαχειριστώ τον πήχη που έχει αφήσει ο Πάνος.Nearly Headless Nick έγραψε:Δεν ξέρω αν έχω συναναστραφεί με δίδυμο ερωτικά.
Πέρα από τον Ντόλι.
Το "εδώ" πού είναι; :PLucy Weasley έγραψε:
Ναι το ξέρω ότι έχουμε αλλά εδώ τουλάχιστον, οι περισσότεροι βρίσκονται έστω και 2-2 για περπάτημα αλλά εντάξει νομίζω ότι είναι όλα οκέι
Isabelle Lightwood έγραψε:Το "εδώ" πού είναι; :PLucy Weasley έγραψε:
Ναι το ξέρω ότι έχουμε αλλά εδώ τουλάχιστον, οι περισσότεροι βρίσκονται έστω και 2-2 για περπάτημα αλλά εντάξει νομίζω ότι είναι όλα οκέι
Καλά γενικά συμπέρασμα δεν μπορείς να βγάλεις, μπορεί να έχει παππούδια στο σπίτι ξερωγω. Νταξ αν συνεχίσει την καυλάντα και μετά την καραντίνα ρίξε ένα χεστήριο ξερω'γω.
Ξέρεις ακριβώς ποια είναι η απάντηση που σου αρμόζει ότιThe Sorting Hat έγραψε:Ότι εκτός από το να τρώτε, οι Ταύροι κάνετε και τίποτα άλλο ;
- Σπόιλερ: