1. Το κινητό το έχω πλέον μόνο για τηλέφωνα και πασιέντζα
2. Δεν βγαίνω από το σπίτι
Minerva McGonagall έγραψε:Τι ναι αυτός ρε, αν είχαμε τέτοιο έλεγχο στο ποιος κάνει σπαμ η κονι δε θα πατούσε το ποδάρι της σε κανένα φορουμAmycus έγραψε:Σιγά αγάπη μου, που ήρθες να κάνεις αφισοκόλληση.teliosmetonma έγραψε:Καλημέρα Eleanna Lovegood, άλλο ένα σπαμμινγκ μέλος.
Milady D' Hiver έγραψε:εσυ θυμαμαι επαιζες ποκεμον γκοου τοτε που ειχε βγει.
Morgan le Fay έγραψε:Minerva McGonagall έγραψε:Τι ναι αυτός ρε, αν είχαμε τέτοιο έλεγχο στο ποιος κάνει σπαμ η κονι δε θα πατούσε το ποδάρι της σε κανένα φορουμAmycus έγραψε:Σιγά αγάπη μου, που ήρθες να κάνεις αφισοκόλληση.teliosmetonma έγραψε:Καλημέρα Eleanna Lovegood, άλλο ένα σπαμμινγκ μέλος.
Χώρισες και δεν έχεις με τι ν'ασχοληθείς; Σαν πολύ να μου κολλάς τώρα τελευταία. Θα κάνω παράπονα στους διαχειριστές!
Morgan le Fay έγραψε:Minerva McGonagall έγραψε:Τι ναι αυτός ρε, αν είχαμε τέτοιο έλεγχο στο ποιος κάνει σπαμ η κονι δε θα πατούσε το ποδάρι της σε κανένα φορουμAmycus έγραψε:
Σιγά αγάπη μου, που ήρθες να κάνεις αφισοκόλληση.
Χώρισες και δεν έχεις με τι ν'ασχοληθείς; Σαν πολύ να μου κολλάς τώρα τελευταία. Θα κάνω παράπονα στους διαχειριστές!
Minerva McGonagall έγραψε:Α τι παράπονα; Για σπαμ; Εμείς δε ξέρουμε τίποτα!
Evie Frye έγραψε:Θα'παιζα αλλά
1. Το κινητό το έχω πλέον μόνο για τηλέφωνα και πασιέντζα
2. Δεν βγαίνω από το σπίτι
αχThe Sorting Hat έγραψε:Milady D' Hiver έγραψε:εσυ θυμαμαι επαιζες ποκεμον γκοου τοτε που ειχε βγει.
Pokemon Go με Βασιλική στο Σύνταγμα και μετά κανονισμένος καφές με τους υπόλοιπους που τελικά από τους 7-8 κατάφεραν να πιστολιάσουν και οι 8 .
Aurora Sinistra έγραψε:Ε μα κι εσείς γιατί του τα κλείνετε του παιδιού; άδικο έχει;;;
Minerva McGonagall έγραψε:
Κάνε, τους βλέπω αρκετά ψημένους να σε μπαναρουν
Αλλά η αλήθεια είναι ότι σου κολλάω επειδή μου λείπεις
Α τι παράπονα; Για σπαμ; Εμείς δε ξέρουμε τίποτα!
The Sorting Hat έγραψε:Milady D' Hiver έγραψε:εσυ θυμαμαι επαιζες ποκεμον γκοου τοτε που ειχε βγει.
Pokemon Go με Βασιλική στο Σύνταγμα και μετά κανονισμένος καφές με τους υπόλοιπους που τελικά από τους 7-8 κατάφεραν να πιστολιάσουν και οι 8 .
Amycus έγραψε:Δεν ήταν όλα σπαμ, είναι μεγάλη γενίκευση. Καταρχάς, δούλευαν τέσσερις κοιτώνες, το εντευκτήριο αν έχεις δει που γινόντουσαν οι συζητήσεις. Μιλάμε για σελίδες. Παραδοσιακά είχαμε ακυροεξομολογήσεις και τα παιχνίδια στον παρακάτω μαχαλά. Ήταν όμως τόσα τα μέλη που, και 30 posts έκαναν μόνο -που δεν έκαναν, μιλάμε για πολύ παραπάνω- αυτομάτως είχες 900 posts την ημέρα. Τουλάχιστον. Και τότε δούλευαν τα χαριποτερικά θέματα που, αν και δεν έδιναν τόσες πολλές δημοσιεύσεις, σίγουρα έδιναν τόνο στο forum εκτός και αν είχαμε πύρινες αντιπαραθέσεις. Τα καλύτερά μας ήταν Σνέιπ και Σείριος. Σκοτωμός, αυτό σε λέω μόνο.teliosmetonma έγραψε:Για πότε μιλάμε το περισσότερο σπαμ; 2012?
αν δεν κανω λαθος, ο κ.ΤΜΤΟ εχει μπει και εχει μεινει μονο επειδη εχει δει μελη με πολλα ποστ. Δεν εχει ιδεα απο ΧΠ και αρνειται να κανει το τεστ Καπελου Επιλογης. Οποτε δεν εχει δει κανεναν απο τους κοιτωνες. Το μονο που φαινεται να τον ενδιαφερει ειναι τα στατιστικα, τα νουμερα. Εμεις μπαιναμε/μπαινουμε και χασομερουσαμε γιατι γουσταραμε, γιατι συμπαθιομασταν, γιατι ειχαμε κοιναMerlin the Great έγραψε:teliosmetonma έγραψε:Εδώ έγινε σπαμ. Παραδέξου το. RPG ξεRPG έγινε πολύ σπαμ. 2M posts σε 3-4 χρόνια δεν βγάζει νόημα. Εκεί έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες, δε σπαμμάρεις αλλιώς έφαγες μπαν. Αλλά έχει και το fun section του.
τι να παραδεχτω βρε αγόρι. αφού δεν ξέρεις και λες αυθαιρετες κρίσεις για εδω πέρα.
ασε που σου εξηγω πολύ συγκεκριμενα και μου λες αλλα ντ αλλα.
μου λες γιατι έπεσε.
σου εξηγω.
μου το συγκρινεις με ενα ασχετο τεχνολογικο σαιτ που βαζει μεχρι προσφορες και έχει χρηστικο χαρακτήρα.
σου απαντάω ξανα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;
ΑΧ Μ' ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟEvie Frye έγραψε:Βρε άνθρωπέ μου, εγώ έχω 5k σε 3 χρόνια με πολύ χαμηλή κινητικότητα. Τότε με ΠΑΣΟΚ μάζευες ποστ σαν να ταν ένσημα
Milady D' Hiver έγραψε:αν δεν κανω λαθος, ο κ.ΤΜΤΟ εχει μπει και εχει μεινει μονο επειδη εχει δει μελη με πολλα ποστ. Δεν εχει ιδεα απο ΧΠ και αρνειται να κανει το τεστ Καπελου Επιλογης. Οποτε δεν εχει δει κανεναν απο τους κοιτωνες. Το μονο που φαινεται να τον ενδιαφερει ειναι τα στατιστικα, τα νουμερα. Εμεις μπαιναμε/μπαινουμε και χασομερουσαμε γιατι γουσταραμε, γιατι συμπαθιομασταν, γιατι ειχαμε κοινα[/spoiler]