Εγώ είμαι τενορούμπα. Έχω καθαρό χαμηλό ντο, ίσως και σι με λα ψηλό, αν έχω κάνει καλό ζέσταμα. Έχω 10 καλές νοτες, η ιδανική μου περιοχή είναι σολ με σολ.
Εσύ τραγουδάς σε Χορωδία, ασχολείσαι με μουσική;
Τετράφωνες εναρμονίσεις soundtracks κυρίως με ή χωρίς οργανική συνοδεία.Jiny Potter έγραψε:Τι είδους μουσική Τραγουδάτε συνήθως?
Ξεκίνα άμεσα! Δεν έχει τύχει να το προτείνω κάπου και να μην άρεσε. Στείλε εντυπώσεις!Magic Is Might έγραψε:^^δραματική η εμπειρία σου όντως..
Πρέπει να ξεκινήσω το handmaids tale νιώθω στην απ'έξω
Si, να τελειώσω με casa de papel και το ξεκινάωIsabelle Lightwood έγραψε:Ξεκίνα άμεσα! Δεν έχει τύχει να το προτείνω κάπου και να μην άρεσε. Στείλε εντυπώσεις!
Isabelle Lightwood έγραψε:nolite te bastardes carborundorum, b*tches!
Magic Is Might έγραψε:Και εγώ πρέπει να βρώ κάποια έμπνευση για εμφάνιση, δεν αντέχω άλλο ΠΟΥΛΙΝΚ απο τη μιλαίδη
Milady D' Hiver έγραψε:Isabelle Lightwood έγραψε:nolite te bastardes carborundorum, b*tches!
μολις τελειωσα 2ο κυκλο και γω
νομιζω εχουμε τοπικ. μπορουμε να συζητησουμε λιγο το φιναλε γιατι δεν μπορω
Isabelle Lightwood έγραψε:
Χαχαχα είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση όταν τελείωσα τη σεζόν γύρω στις 7 το πρωί. Ο φίλος μου που τη σχολιάζουμε μαζί είχε το θράσος να ετοιμάζεται για δουλειά τότε (!!!) οπότε κατέληξα να τη συζητάω με τον Βαγγέλη θου κύριε.
Amycus έγραψε:Τετράφωνες εναρμονίσεις soundtracks κυρίως με ή χωρίς οργανική συνοδεία. [smiley]https://2img.net/u/3315/35/65/62/smiles/422287.gif[/smiley]Jiny Potter έγραψε:Τι είδους μουσική Τραγουδάτε συνήθως?