The Sorting Hat έγραψε:
Τι κάνετε;
Εδώ στον πόνο μας που ξεκινάμε πάλι αύριο στα κάτεργα της σχολής
The Sorting Hat έγραψε:
Τι κάνετε;
Συναυλία τι φάση? Αν παίζει ορθοστασία, τζιν και αθλητικά κι απλά βάλε από πάνω ένα πουλόβερ και το κασκόλ Γκρίφιντορ. Αν είναι σε αίθουσα τύπου Μέγαρο, ένα φορεματάκι ή φούστα και το κασκόλ ΓκρίφιντορMilady D' Hiver έγραψε:ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ HARRY POTTER
να βαλω καλα ρουχα ή να ντυθω σαν μαθητρια του χογκουαρτς; δεν ξερω κι ολας να μου κανει ακομα η μαυρη πενσιλ φουστα που εχω. αγκχ. διλημματα.
εκτος και αν κανω μοντερνα εκδοχη χογκουαρτς με σμαρτ καζουαλ ντυσιμο. μαυρο παντελονι, λευκο-μαυρο πουα πουκαμισο με φουλαρι γκριφιντορ. αμα δεν φαινεται ωραιο με το φουλαρι ισως πιασω το κασκολ. ελπιζω να κανει λιγο κρυο εκεινη την μερα να μην ψηθω.
Μόνο μια φορά πήγα Μέγαρο με πολύ καλά ρούχα και δε θυμάμαι καν γιατί το έκαναMilady D' Hiver έγραψε:δεν εχω "καλο" μαυρο φορεμα. δηλαδη αγορασα ενα σχετικα καλο πριν 2 χρονια και δεν το εβαλα ποτε.
Κι αυτό το συνειδητοποίησες επειδή μιλάμε για μόδα στην Ακυροκατάσταση?teliosmetonma έγραψε:Παιδια είχατε δίκιο. Δεν ανήκω σε αυτή τη κοινότητα. Λυπάμαι αλλά αποχωρώ
Milady D' Hiver έγραψε:AX ΠΑΛΙ ΔΑΚΡΥΣΑ ΡΕ ΣΕΙΣ. αυτες οι ταινιες μου δινουν φιλς γκαμωτο