Ποιος ήταν ο πιο οδυνηρός θάνατος για εσάς (δεν ξεχωρίζω βιβλίο ή ταινία) και γιατί;
4 απαντήσεις
H/P Deaths!
Stef Wonders- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2017
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Running everywhere at such a speed...
- Δημοσίευση Ν°1
H/P Deaths!
/S.F.
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: H/P Deaths!
Ειτε Σιριος, είτε Φρεντ. Ποναει πολυ η ψυχη μου οταν βλεπω/διαβαζω την σκηνη θανατου του Σιριου. Και ο θανατος του Φρεντ ενω ειναι σοκαριστικος και τραγικος, δυστυχως δεν τον ζουμε εξισου επειδη ειναι στο τελος της σειρας. Η απουσια του Σιριου ομως ειναι αισθητη σε δυο βιβλια και 3 ταινιες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Jane Lovegood- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 831
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2018
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°3
Νομίζω για μένα ήταν ο θάνατος του dumbledore. Ήταν τόσο ξαφνικός και απρόσμενος! Δεν μπορούσα να φανταστώ το hogwarts χωρίς αυτόν και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.
Καλό δεν είναι το να μην αδικείς, αλλά να μην θέλεις να αδικείς.
Δημόκριτος
fanny- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: It's a kind of Magic!!
- Δημοσίευση Ν°4
Ο θάνατος των Snape, Dumbledore, Lupin-Tonks... Ακόμα και της Hedwig. Ο καθένας με χτύπησε σε άλλο σημείο της ψυχολογίας μου, ο Snape γιατί έπρεπε να τον μισήσω για να νοιώσω αγάπη, ευαισθησία και δέος, ο Dumbledore γιατί δεν προλάβαμε να μάθουμε γι'αυτόν όσα είχε να πει, και πέθανε, πρακτικά όπως ο Snape -πριν την ώρα τους από χαζομάρα- και οι Lupin/Tonks, ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που είχε ο Χάρι για να πεις ότι θα μπορούσε να ζει μαζί τους... Χωρίς οικογένεια έμεινε -πέρα των φίλων του-. Και μεγάλωσε και το παιδί τους... Πόσο πια... Ούτε μεξικάνικο σίριαλ τόση κατάθλιψη από χαμό αγαπημένων προσώπων... :'( <3 <3 <3
My name is Olympia and I admire Severus Snape!!!