.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+10
Minerva McGonagall
Merlin the Master Wizard
just reaper
matron alis
Dragonlance
rozali87
Scorpion
Nathaniel
Novaenir
Cassandra Black
14 απαντήσεις

Forgotten Realms/Dragonlance

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 Empty Απ: Forgotten Realms/Dragonlance

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Οκτ 08, 2010 12:21 am

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρώτο βιβλίο καθώς αποτελούνται κυρίως από (πραγματικά πολλές) τριλογίες που συνδέονται μεταξύ τους και διαδραματίζονται στην ίδια ήπειρο, οπότε είναι δικό σου θέμα από πού θα ξεκινήσεις Razz
    Από Forgotten Realms εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσεις την Dark Elf Trilogy και αν δεις ότι σ' αρέσει να συνεχίσεις με Icewind Dale κοκ. Δεν θυμάμαι την πλήρη λίστα για το Legend of Drizzt τώρα, κάνε μια βόλτα κι από Wikipedia να δεις Razz
    Από Dragonlance που ξέρω και περισσότερα, πιάσε με τη σειρά τις τριλογίες Chronicles, Legends και War of Souls, με σφήνα τα Dragons of Summer Flame και The Second Generation. Αν τα διαβάσεις και σου αρέσουν, έλα πάλι από δω να σου πω τι άλλο να διαβάσεις Razz

Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Merlin the Master Wizard
    Merlin the Master Wizard
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 737
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Just trust yourself!!!

Δημοσίευση από Merlin the Master Wizard Παρ Οκτ 08, 2010 12:47 am

ΟΚ!Ευχαριστώ πολύ!!Στο Dragonlance τι εννοείς με σφήνα ατά τα 2 βιβλία?Πιστεύω όλα αυτά τα βιβλία να είναι μεταφρασμένα στα Αγγλικά,γιατί δεν θα εχω την υπομονή να είμαι με το βιβλίο στο ένα χέρι και το λεξικό στο άλλο.. Razz Ευχαριστώ πολύ πάντως!! thank you Θα αρχίσω μάλλον με την τριλογία των Dark Elf.Ακούγεται ωραίο.Μου θυμίζει την φυλη των Dark Elf στο Oblivion και το Dragon Age,αν τα ξέρεις.

Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 LittleSnily
    "Severus?"
    A little smile twisted Snape's mouth when she said his name.
    "Yeah?"

Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 4yearsHW
    Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 GryffindorChampion
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Οκτ 08, 2010 1:07 am

Εννοώ ότι δεν ανήκουν σε κάποια τριλογία, είναι μόνα τους, αλλά διαδραματίζονται ανάμεσα στο Legends και το War of Souls οπότε καλό θα είναι να τα τσεκάρεις Razz
    Φυσικά έχουν μεταφραστεί όλα αυτά, στα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία υπάρχουν hoho
    Χα ναι, τα ξέρω, και τους φέρνουν αρκετά Very Happy

We seed the stars:
    Merlin the Master Wizard
    Merlin the Master Wizard
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 737
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Just trust yourself!!!

Δημοσίευση από Merlin the Master Wizard Παρ Οκτ 08, 2010 11:51 am

Οκ!Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση Cassandra! thank you

Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 LittleSnily
    "Severus?"
    A little smile twisted Snape's mouth when she said his name.
    "Yeah?"

Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 4yearsHW
    Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 GryffindorChampion
    Minerva McGonagall
    Minerva McGonagall

Αριθμός μηνυμάτων : 22848
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Κυρ Ιαν 30, 2011 1:00 am

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡΣ. :P
    Τη μια σελίδα να κοιτάξεις έχεις μάθει όλα όσα δεν πρέπει να ξέρεις, όχι εγώ που τις διάβασα όλες :P

ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟΔΟΡΥ! hurrah

Το πρώτο μόνο εννοείται, και μου έβγαλε και την πίστη μέχρι να το βγάλω :P
    Λοιπόν ντάξει, έχω να πω οτι δεν πορώθηκα κιόλας, βασικά προς το τέλος άρχισε να μου αρέσει, στην αρχή ήθελα να το παρατήσω :P
    Έχει μια πολύ μεγάλη αδυναμία στο να περιγράφει τις σχέσεις και να σου δείχνει την πραγματική τους διάσταση. Από κει ας πούμε που σου δείχνει οτι με το ζόρι ανέχονται ο ένας τον άλλο, ξαφνικά δεν μπορούν να χωριστούν. Που το στηρίζεις αυτό ρε φίλε; :P
    Εν τω μεταξύ... Ωραία παρέα. Οι μισοί δεν εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο, μισιούνται μεταξύ τους, και κατα τ' άλλα είναι φίλοι. :P
    Ο χειρότερός μου είναι ο Στερμ. Προσπάθησα να τον συμπαθήσω γιατί είναι καλόψυχος, αλλά δεν μπόρεσα. Είναι τόσο κολλημένος και κλειστόμυαλος που μου ρχεται να του βαρέσω το κεφάλι σε κανα τοίχο να ισιώσει. :P Και δεν εμπιστεύεται και τον Ρέστλιν που έχει δείξει εκατομμύρια φορές πόσο αξιόπιστος είναι. Τον Ρέστλιν τον συμπαθώ πάρα μα πάρα πολύ, αν εξαιρέσεις κάτι κρίσεις τύπου "Μόνο εγώ αξίζω να ζήσω από δω μέσα, και μια μέρα θα με προσκυνάτε "και λοιπές μπουρδολογίες. :P Ο Κάραμον εν τω μεταξύ δεν είναι και τόσο βλάκας όσο θέλουν να τον δείξουν, αλλά και να μην είναι ο εξυπνότερος έχει μια καρδιά από χρυσάφι, και κάνει τόσες θυσίες για τον αδερφό του και για όλου που δεν μπορείς να μην τον συμπαθήσεις. Το ζευγάρι με την Τίκα είναι μακράν το αγαπημένο μου. Είναι όλα τα λεφτά οι 2 τους μαζί! Η Τίκα είναι ο αγαπημένος μου γυναικείος χαρακτήρας σε όλο το βιβλίο. In Love
    Είναι γενναία, τσαχπίνα, και προσπαθεί να γίνει και πολεμίστρια. Αν και έχω την αίσθηση πως δίνει περισσότερη σημασία στον Κάραμον από όση της δίνει αυτός.
    Πάμε στο άλλο ζευγάρι τώρα. Ο Ρίβεργουιντ στην αρχή ήταν ο αγαπημένος μου, αλλά μετά κατάλαβα πόσο κομπλεξάρας και βλάχος είναι. :P Είναι πολύ κολλημένος και θέλει την Γκόλντμουν υπό. Cool Αλλά αυτή είναι χειρότερη γιατί θέλει η ίδια να είναι! Ρε ουστ. Cool Βέβαια προς το τέλος είδα οτι η γυναίκα έχει μια κλάση, μια φινέτσα και μια ανωτερότητα που πολύ μου άρεσαν και σχεδόν τη συμπάθησα. :P Για τον Τάνις δε μιλάμε, ο τύπος είναι θεός, τη Λαουράνα όμως δε τη πάω με τίποτα. :P Δίκιο είχε ο άλλος που την είπε ανώριμη. Είναι πολύ... Κοριτσάκι για τα γούστα μου. Στο τέλος έστρωσε βέβαια αλλά τι να το κάνεις... Οι άλλοι σκοτώνουνε πεντ' έξι draconians στο καθισιό τους κι αυτή κάνει ολόκληρο σίριαλ μέχρι να σκοτώσει 1. :P Εν τω μεταξύ από περιγραφές των άλλων, νιώθω μια σφοδρή επιθυμία να γνωρίσω την Κιτιάρα. Η κοπέλα πρέπει να είναι για άπειρα ρισπέκτ. In Love
    Και τώρα πάμε στους αγαπημένους μου: Δεν υπάρχουν πιο υπέροχοι, λατρεμένοι, αξιολάτρευτοι χαρακτήρες από τον Φλιντ και τον Τασελχοφ. Εν τω μεταξύ όλο βρίζονται, αλλά δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον! Είναι μια ευχάριστη νότα μέσα στο κείμενο, ξεχωρίζουν από τη μαυρίλα και την καταχνιά, και στο τέλος ο σκατούλης ο τασελχοφ με συγκίνησε που είπε αυτό για τα μεγάλα πράγματα. In Love

Το άλλο κακό που έχουν αυτά τα βιβλία είναι οτι είναι ΤΡΑΓΙΚΑ προβλέψιμα. sweatdrop smiley
    Έφαγε 50 κεφάλαια να σου δείξει οτι ο προδότης ήταν ο Έμπεν, λες και ο τύπος δεν το έγραφε στο μέτωπο από την πρώτη στιγμή. Με το καλημέρα σας ήταν σαν να έλεγε : "γειά σας! Είμαι το σκουλήκι της υπόθεσης!" Δεν έχει εκπλήξεις. Και δεν σκοτώνει και κανέναν ρε φίλε! Πάει να πεθάνει ο άλλος και τον ξαναζωντανεύει, δηλαδή έλεος! Εν τω μεταξύ στο τέλος μου καρφώθηκε η υποψία οτι ο Φίζμπαν δεν πέθανε τελικά, και θέλω να μου πεις αν ισχύει ακόμα κι αν με σποιλάρεις, δε με νοιάζει. :P

Και τέλος, δεν κατάλαβα τι ρόλο βαρούσε εκείνος ο Green gemstone man που δεν πέθανε κιόλας. :P Γιατί τον ψάχνανε όλοι; Τι ήταν αυτό που φορούσε; :P

Αυτά.-

Mischief managed.
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Κυρ Ιαν 30, 2011 2:39 pm

Το πρώτο έχει γενικά θέματα continuity γιατί φαντάσου ότι ήταν πραγματικά το ΠΡΩΤΟ της σειράς όλης. Δεν υπήρχε κάποιο υπόβαθρο, το όλο setting ήταν καθαρά έμπνευση των συγγραφέων, ήταν και το πρώτο βιβλίο που γράφανε οπότε είναι αναμενόμενο να έχει λάθη. Μετά στρώνει πολύ, το 2ο ας πούμε είναι κλάσεις ανώτερο Razz

Οι αλλαγές στις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων ήταν απότομες για τον εξής λόγο: σκέψου ότι πριν αρχίσουν να γράφουν το βιβλίο, το παίζανε σε rpg. Δηλαδή ήταν μαζί με άλλους φίλους τους και παίζανε τους συγκεκριμένους χαρακτήρες. Άρα λογικά θα το ξεκινήσανε σε στυλ "δεν εμπιστεύομαι κανέναν" αλλά επειδή ήταν φίλοι στην πραγματικότητα δεν τους κράτησε πολύ Laughing

Αγαπάμε Ρέστλιν In Love Δεν έχω βρει ακόμα άνθρωπο που να'χει διαβάσει Δρακολόγχη και να μην τον αγαπάει Razz
    Η Κιτιάρα είναι μια τσούλα και μισή, δεν την πάω μία sweatdrop smiley Έχει πάρει μέχρι και τις πέτρες. Αν τα δίδυμα δεν ήταν αδέλφια της θα τα'χε κουτουπώσει κι αυτά Razz
    Ο Στερμ φτιάχνει πολύ στο 2ο, όπως και η Λωράνα Razz
    Τάσελχοφ ντάξει, απλώς θεΐλα, τι να λέμε Razz Μου θυμίζουν Λέγκολας-Γκίμλι όταν είναι με τον Φλιντ Razz
    Ο Φίζμπαν όχι δεν πέθανε Razz Απλώς όπως έπεφτε πήγε να κάνει το Featherfall αλλά πρόλαβε να πει μόνο το Feather και μεταμορφώθηκε σε φτερά Laughing

Ούτε γω είχα καταλάβει τι στον Verloren συνέβαινε με κείνον τον άνθρωπο με το πετράδι οπότε απλώς το αγνόησα Laughing Πάντως συνεχίζει το θέμα μ' αυτόν και στα επόμενα 2 βιβλία.

We seed the stars:
    Minerva McGonagall
    Minerva McGonagall

Αριθμός μηνυμάτων : 22848
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Κυρ Ιαν 30, 2011 8:33 pm

Cassandra Black έγραψε:

Η Κιτιάρα είναι μια τσούλα και μισή, δεν την πάω μία sweatdrop smiley Έχει πάρει μέχρι και τις πέτρες. Αν τα δίδυμα δεν ήταν αδέλφια της θα τα'χε κουτουπώσει κι αυτά Razz

Σε παρακαλώ, μη με κάνεις να τη λατρέψω ακόμα περισσότερο πριν τη γνωρίσω γιατί θα είμαι θετικά προκατειλημμένη και άμα πάει και κάνει καμια μλκεια μετά θα όλο θα τη δικαιολογώ.:P
    Έχει πολυποίκιλη ερωτική ζωή, + τον παιδαρά τον Τάνις να την περιμένει + είναι μαμώ τις πολεμίστριες από όσο εχω καταλάβειIn Love

Cassandra Black έγραψε:Τάσελχοφ ντάξει, απλώς θεΐλα, τι να λέμε Razz Μου θυμίζουν Λέγκολας-Γκίμλι όταν είναι με τον Φλιντ Razz:
    +1.
    κι εμένα το ίδιο, αλλά και τον Όρικ λιγάκι. Όλους τους νάνους τους κάνουνε περίπου ίδια φάση :P

Cassandra Black έγραψε:Ο Φίζμπαν όχι δεν πέθανε Razz Απλώς όπως έπεφτε πήγε να κάνει το Featherfall αλλά πρόλαβε να πει μόνο το Feather και μεταμορφώθηκε σε φτερά Laughing

Ευχαριστώ απο καρδιάς για το σπόιλερ, το είχα ανάγκη :P
    Cassandra Black έγραψε:Ούτε γω είχα καταλάβει τι στον Verloren συνέβαινε με κείνον τον άνθρωπο με το πετράδι οπότε απλώς το αγνόησα Laughing Πάντως συνεχίζει το θέμα μ' αυτόν και στα επόμενα 2 βιβλία.

Άρα δε του δίνουμε σημασία Cool

Mischief managed.
    Orion Black
    Orion Black
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 1890
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: This game....Will not have a happy ending....

Δημοσίευση από Orion Black Πεμ Οκτ 06, 2011 8:24 pm

Αγαπαμε DnD / Dragonlance .- bounce

---
    Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 Wotsig

Where my loyalties lie:
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Τρι Ιαν 10, 2012 12:09 am

εχω διαβασει το πρωτο απο Δρακολογχη. Ενα εχω να πω:
    ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΡΕΣΤΛΙΝ!

Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Τρι Ιαν 10, 2012 12:11 am

^Έτσι!
    Και για πες, πώς σου φαίνεται γενικά το βιβλίο? Razz

We seed the stars:
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Τρι Ιαν 10, 2012 12:12 am

μι λαικντ!
    Καποια στιγμη (βλεπε οταν τελειωσω το ΚοΚ) θα πιασω το δευτερο

Forgotten Realms/Dragonlance - Σελίδα 4 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Laura Mandley
    Laura Mandley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 4034
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.

Δημοσίευση από Laura Mandley Παρ Σεπ 21, 2012 12:50 am

Θέλω ν' αρχίσω Forgotten Realms,αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα busy
    Ξεκίνησα Dragonlance από τα χρονικά του Ρέστλιν που ναι prequel.To Soulforge μ' άρεσε πάρα πολύ.Ο Ρέστλιν είναι από τους πρωταγωνιστές που συμπαθείς γιατί δεν είναι ο κλασικός καλοκάγαθος τύπος του τυπικού πρωταγωνιστή.Είναι σαρκαστικός και πικρόχολος και απ' ότι ξέρω θα γίνει από τους πιο σατανικούς χαρακτήρες εκεί μέσα.Ο Κάραμον είναι πολύ συμπαθητικός αλλά χαζοφέρνει μερικές φορές και σε νευριάζει.Επίσης,είναι πολύ μπερδευτικό το ότι τα μεγαλύτερα ταλέντα του είναι κι οι μεγαλύτερες αδυναμίες του.Δε μπορείς να αποφασίσεις αν θες να τον μουντζώσεις ή όχι roll Την Κιτιάρα την συμπαθούσα στην αρχή παρόλο που με εκνεύριζε σε μερικά σημεία,αλλά μετά την φάση με τον Ρέστλιν μου την έσπασε yaya Υποθέτω ότι είναι περισσότερο θέμα οπτικής giveup Αγαπώ τον Τας και όλα τα κέντερ τούτου του κόσμου awesome Ειδικά εκεί που είχε συναντηθεί με κάτι άλλους της φάρας του κι οι υπόλοιποι ήταν σε φάση banghead είχα λιώσει Laughing Ο Φλιντ με τον Τάνις κλασικές αξίες up

Γιάννα,θέλω τον θρύλο του Χούμα crying Έχω πορωθεί με τον τύπο drunk

Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
    Όλο "Γιατί;"
    Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
    Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
    "Γιατί όχι;"
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Σεπ 21, 2012 12:53 am

^Θα στο φέρω, θα σου φέρω και το Brother in Arms :P
    (Αύριο τι κάνεις? Razz )

We seed the stars:
    Laura Mandley
    Laura Mandley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity
    Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.

Δημοσίευση από Laura Mandley Παρ Σεπ 21, 2012 12:57 am

Τι ναι αυτό;Το 2ο; awesome
    (Έχω αγγλικά 2-4 αλλά μετά τίποτα oh! )

Όλο "Γιατί;"
    "Γιατί όχι;"
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Σεπ 21, 2012 12:58 am

Ναι το 2ο και τελευταίο των Raistlin Chronicles :P
    (Ωραία, μετά τις 6 έλεγα γω Razz )

We seed the stars:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Παρ Σεπ 21, 2012 1:00 am

Κυρίες μου, βάλτε με σε μία τάξη.
    Θέλω 3-4 βασικές σειρές, 3-4 βασικούς συγγραφείς για Forgotten Realms/Dragonlance. Λίστα, όνομα, τίτλοι.
    Επίσης. Σε αυτές τις νουβέλες το σέτινγκ είναι DnD? Τι διαφορά έχουν τα FR από Dl?

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Laura Mandley
    Laura Mandley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από Laura Mandley Παρ Σεπ 21, 2012 1:01 am

Μάλιστα :P
    (Είμαι μέσα awesome Πες από τώρα που και πότε γιατί δεν έχω κάρτα Laughing )

Όλο "Γιατί;"
    "Γιατί όχι;"
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Παρ Σεπ 21, 2012 1:05 am

Λέγε λίγο και μη με γράφεις. jedi

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Σεπ 21, 2012 1:07 am

Morgan le Fay έγραψε:Κυρίες μου, βάλτε με σε μία τάξη.
    Θέλω 3-4 βασικές σειρές, 3-4 βασικούς συγγραφείς για Forgotten Realms/Dragonlance. Λίστα, όνομα, τίτλοι.
    Επίσης. Σε αυτές τις νουβέλες το σέτινγκ είναι DnD? Τι διαφορά έχουν τα FR από Dl?
    Από την αρχή. Τα σέτινγκς ναι, είναι από D&D. Η διαφορά τους έγκειται στις races, στους θεούς και στη γεωγραφία. Στην ουσία μιλάμε για 2 διαφορετικούς κόσμους Razz

Τώρα από FR, διάβασε R.A. Salvatore, τις δύο πρώτες τριλογίες του Drizzt με τίτλο Dark Elf Trilogy και Icewind Dale Trilogy. Κι από Ed Greenwood τη σειρά του Elminster.

Από Dragonlance, πιάσε τα έργα των Weis & Hickman. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με τις τριλογίες Chronicles και Legends. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε αργότερα Razz

Laura Mandley έγραψε:Μάλιστα :P
    (Είμαι μέσα awesome Πες από τώρα που και πότε γιατί δεν έχω κάρτα Laughing )
    7 Μοναστηράκι :P

We seed the stars:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Παρ Σεπ 21, 2012 1:11 am

Από Σάλβατορ τι να πιάσω;

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Cassandra Black
    Cassandra Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Cassandra Black Παρ Σεπ 21, 2012 1:12 am

τις δύο πρώτες τριλογίες του Drizzt με τίτλο Dark Elf Trilogy και Icewind Dale Trilogy.
    Αυτά Razz

We seed the stars:
    Laura Mandley
    Laura Mandley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από Laura Mandley Παρ Σεπ 21, 2012 1:15 am

Δε σε έγραφα μωρή.Απλά περίμενα να μιλήσει ο γνώστης :P
    Οκ,Γιαννούλα.Να φέρεις μεγάλο σακούλι γιατί θα σου επιστρέψω και τα δυο δικά σου :P

Όλο "Γιατί;"
    "Γιατί όχι;"
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Παρ Σεπ 21, 2012 1:18 am

χα, εγώ διάβασα, να φοράς :P καλώς, ευχαριστώ γιάννα I love you

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime