Η ταινία ήταν
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α απλά! Ίσως φταίει που ψυχολογικά μπορεί από πριν να ήμουν κι χάλια, αλλά όταν ξεκίνησε το action με την σκηνή να πέφτει η νταλίκα πάνω στο κτίριο, έφυγε κι η ημικρανία, κι ο πονοκέφαλος κι η ζαλάδα, χαλάρωσα πίσω στο άνετο κάθισμα του σινεμά κι απόλαυσα το φιλμ.
Δεν ξέρω ρε παιδί μου, αλλά όλο αυτό το κυνηγητό, το σπρωξίδι-μπουνίδι , μοτοσυκλέτα-αυτοκίνητο-τρέξιμο, με χαλαρώνει, με ηρεμεί... Είμαι φαν της περιπέτειας τελικά.
5 ΑΣΤΕΡΙΑ από μένα, 20/10!!! Όλοι κι όλα ήταν τέλεια...
BLACK PANTHER: ίσως ο μοναδικός μαύρος ηθοποιός που με καταγοήτευσε. Εντάξει καλός κι ο Falcon αλλά αυτός εδώ είχε κάτι το εξωτικό, παιδί του Τσάλα μάλλον κι γαλαζοαίματος τι να πεις.
Tic-tac: Γεια σου ρε ατσίδα, μικροσκοπικέ, χάρηκα με την παρουσία σου. Μην χαθείς ε; να σε βλέπουμε κι χαιρετίσματα στον Mαικλ Ντάγκλας κι την Tauriel.
Spider-Man: ίσως το μοναδικό αγκάθι της ταινίας που με χάλασε. Δεν ξέρω, εδώ κι χρόνια έχω άλλη εικόνα για αυτόν τον ήρωα κι αυτός εδώ ο μικρός δυστυχώς με ξενέρωσε, (θεωρώ πως ήταν σαν ξένο σώμα) δεν ξέρω, δεν μ'άρεσε προσωπικά.
Iron-Man: Τα ίδια πάνω-κάτω.
Captain-America: Τα ίδια πάνω κάτω. Εγκρίνω το ειδύλλιο με την ανιψιά,
(seems bucky and sam also approves --->
)
πρέπει να γελούσα ένα τέταρτο εδώ.
αλλά στην κηδεία ήμουν κάπως έτσι...
Hawk: Καλώς όρισες πατέρα, συνάδελφε κι φίλε!
Scarlet-Vision: που είσαι Πιέτρο να δεις το αίμα σου που υποφέρει. Εν τω μεταξύ δεν περίμενα κάτι ιδιαίτερο εδώ, δεν ξέρω γιατί
Αυτά θα τα βάλω μαζί γιατί έτσι θέλω --> Black Widow/Winter Soldier -->
JUST LET THIS SHIP TO BE BORN IN THE MOVIES PLEASE, το ξέρω δεν είδαμε τίποτα το συνταρακτικό, αλλά απ' τη στιγμή που άκουσα αυτό το "At least do you recognize me" άρχισα να φανγκερλίζω σαν παλαβή. Είναι δυνατόν να ζητάω τόσα πολλά απ' τη ζωή μου, έλεος!!!
Μου βάλατε κι το παιδί για ύπνο στο τέλος, δλδ δεν φτάνει που μου σκοτώσατε το άλλο στο προηγούμενο φιλμ τώρα που καταψύξατε κι αυτό;;;!!!
ΑΙΣΤΑΔΙΑΛΑ ΔΛΔ !!! αυτά, θα τα ξαναπούμε στο infinity wars, και μην ξεχνάμε το ragnarok που έχουμε τη χαρά να ξαναδούμε τον Thanos τον αγαπητό από κοντά.