Έχω ξεκινήσει εδώ και καμιά βδομάδα το διάβασμα για το πρώτο μάθημα που δίνω και έχω ψιλοφρίξει.
Ξεκίνησα δυναμικά και ορεξάτη και έβγαλα τα κεφάλαια για το νερό και τα ιόντα που μου φάνηκαν εύκολα, έβγαλα και την φωτοσύνθεση 1, κουτσά στραβά και την φωτοσύνθεση 2 και καπάκι είχε αναπνοή ρε σεις. Για όσους δεν καταλαβαίνουν την απελπισία μου να διευκρινίσω ότι α. είναι όλα σε εκτενή βιοχημική ανάλυση και β. φωτοσύνθεση 2 και αναπνοή δεν είχα πάει καν στις διαλέξεις και τα βλέπω πρώτη φορά
Οπότε παράτησα την αναπνοή για το τέλος, έβγαλα το επόμενο κεφάλαιο με την δέσμευση του αζώτου κι αύριο αρχίζω τις φυτοορμόνες που είναι τεράστιες και επίσης δεν είχα πάει καθόλου στις παραδόσεις. Τουλαχιστον σε αυτό έχει δώσει σημειώσεις ο καθηγητής
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
Έχω διαβάσει 45 σελίδες για το νεώτερο ελληνικό θέατρο και ένα θεατρικό και δεν με βλέπω να προσθέτω κάτι αλλο στη λίστα. Πάλι δυο μέρες πριν δωσω θα τα βγάλω όλα.
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Ηλικία : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
Σήμερα έβγαλα επιτέλους όλη την ύλη για το μάθημα που δίνω την Τρίτη. Κράτησα σημειώσεις σύνολο 38 σελίδες, λέω να κατεβάσω ψηφοδέλτιο με τον εαυτό μου ως μοναδική υποψήφια στις επόμενες φοιτητικές εκλογές, μιας και τόσες σημειώσεις που χω φτιάξει/μοιράσει, νομίζω θα βγω παμψηφί, τουλάχιστον από τους πρωτοετείς
Είμαι περήφανη που από ένα τέρας 400 σελίδων συγκέντρωσα μόνο τις 40 και θα κάνω επανάληψη μόνο από αυτές. Άντε και καλή μου τύχη
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
ξεκίνησα διάβασμα απο τον Αύγουστο και τώρα δεν έχω όρεξη.Επίσης μόλις συνειδηοποίησα πως απο Οκτώβρη θα έχω λατινικά με έναν απο τους χειρότερους καθηγητές της σχολής και καλά θα κάνω να διαβάσω καλά όχι μόνο για να δώσω το Σεπτέμβρη αλλά και για να μη μου έρθει πολύ αποτομο το σοκ που σίγουρα θα πάθω γιατι έχω ακούσει οτι είναι πολύ απαιτητικός. Seven save me.
Aurora Sinistra έγραψε:Ω ναι ! Τον είχες? Είναι τόσο αυστηρός οσο λένε?
Βίκυ,περαστικά Εχω ακούσει ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Σε φάση ότι κάνουν τάματα για να περάσουν τον Μπενέτο,ότι δεν υπάρχει πιο αυστηρός καθηγητής στα λατινικά και πως ακόμα όποιον φιλόλογο είχαμε στο σχολείο θα πρέπει να έχει περάσει από τα χέρια του Μπενέτου.
Ουφ...εγώ δίνω εξεταστική σεπτεμβριού.Εύχομαι να πάει καλά,αν και για άλλη μια φορά βασανίζομαι άπειρα.
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...