Μπορεί να ήθελα να δώσω με τον δικό μου καθηγητή γιατί μαζί του μαθαίνεις και κάτι παραπάνω αλλά εκνευρίστηκα όταν ειδα τα θέματα.200 σελίδες τις είχα χιολιοδιαβάσει,δεν έβαλε από αυτά απολύτως τίποτα.
Έβαλε μόνο από ένα φυλλαδιό του.
Έδινε 6 ολόκληρες μονάδες,για να θυμάσαι 4 ονόματα,4 έργα,και να γράψεις όλους τους αρχαίους φιλοσόφους.Που δεν γινότανε τους μισούς έγραψα δεν γινότανε όλους...Δεν τους θυμόμουν όλους.
Και στην πηγή,λες ας έχει από εδώ κάτι από το βιβλίο,τίποτα.Ωφελισμό και δεοντοκρατία τα οποία δεν θυμάμαι ποτέ να τα είπαμε.Πάλι καλά που έβγαζα νόημα από την πηγή.Μου λένε ότι από σημειώσεις του μαθήματος θα έγραφα πολύ καλά,αλλά και στο μάθημα δεν ήτανε από αυτούς τους καθηγητές που σου έκανε ξεκάθαρο τι θέλει.
Δεν καταλαβαίνω μερικές φορές γιατί είναι πιο σημαντικό να θυμόμαστε ονόματα και όχι τις θεωρίες τους.
Και ένιωσα πολύ περισσότερο χαζή,γιατί οι μισοί από το τμήμα μου έδωσαν με τον Πελεγρίνη,ο οποίος τους έδωσε εκει πέρα 2 ερωτήσεις να γράψουν όλοι άριστα(αρετή της μεσότητας του Αριστοτέλη ),και αυτό.Και φεύγανε όλοι στο μισάωρο,και εμείς οι λίγοι τολμηροί που αποφασίσαμε να δώσαμε με τον καθηγητή μας λιώναμε πάνω από τα άκυρα θέματα.Ε όχι,όλα και όλα,εγώ σε προτιμάω και πάς και μου βάζει μονάχα άσχετα.Ας με ρώταγες κάτι έστω για τον Χέγκελ ή τον Καντ.
Τέλος πάντων.Αυτά.
Άμε έχω γράψει κάτω από 7,που σίγουρα κάτω θα είναι,θα του πω να με κόψει,να δώσω και εγώ με Πελεγρίνη,να διαβάσω μια μέρα,να πάρω και εγώ όπως όλοι ένα 8-9 να τελειώνει το θέμα.