Η αλήθεια είναι πως, εάν το πάρουμε ρεαλιστικά, είναι λίγο δύσκολο να φανταστείς με κάθε λεπτομέρεια τον εαυτό σου στον μαγικό κόσμο της Αυτού Μεγαλειότης J. K. Rowling. Σε τι κοιτώνα θα ήμουν πραγματικά; Ποιο θα ήταν το ραβδί μου; Ποια η μορφή Boggart μου; Και, το σημαντικότερο, τι αίμα θα είχα;
Ναι, ξέρω, το αίμα δεν επηρεάζει τις μαγικές ικανότητες του ατόμου, αλλά όλοι έχουμε αναρωτηθεί.
Pureblood: Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία, αλλά αρνούνται ή πολύ απλά δεν έχει τύχει να δουν τις ταινίες.
Half-blood: Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία και έχουν δει τις ταινίες.
Muggleborn: Όσοι έχουν δει μόνο τις ταινίες.
Death Eater: Όσοι πιστεύουν ότι ένα από τα παραπάνω τους καθιστά ανώτερους ή "πιο αφοσιωμένους φαν".
Squib: Όσοι είτε έχουν δει τις ταινίες είτε έχουν διαβάσει τα βιβλία και δεν τους αρέσει ο Harry Potter.
Muggle: Όσοι δεν έχουν διαβάσει ούτε τα βιβλία ούτε έχουν δει τις ταινίες.
Ξεκινάμε. Εγώ Half-blood.
Ναι, ξέρω, το αίμα δεν επηρεάζει τις μαγικές ικανότητες του ατόμου, αλλά όλοι έχουμε αναρωτηθεί.
Pureblood: Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία, αλλά αρνούνται ή πολύ απλά δεν έχει τύχει να δουν τις ταινίες.
Half-blood: Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία και έχουν δει τις ταινίες.
Muggleborn: Όσοι έχουν δει μόνο τις ταινίες.
Death Eater: Όσοι πιστεύουν ότι ένα από τα παραπάνω τους καθιστά ανώτερους ή "πιο αφοσιωμένους φαν".
Squib: Όσοι είτε έχουν δει τις ταινίες είτε έχουν διαβάσει τα βιβλία και δεν τους αρέσει ο Harry Potter.
Muggle: Όσοι δεν έχουν διαβάσει ούτε τα βιβλία ούτε έχουν δει τις ταινίες.
Ξεκινάμε. Εγώ Half-blood.