The Sorting Hat έγραψε:Αυτά τα ρώτησες;^
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!Denrean έγραψε:Ποιος τα υπολογιζει τα παιδια μωρε;
Πφφφ δεν πρόκειται να βρω την ηρεμία μου.....
The Sorting Hat έγραψε:Αυτά τα ρώτησες;^
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!Denrean έγραψε:Ποιος τα υπολογιζει τα παιδια μωρε;
Aurora Sinistra έγραψε:Είμαι άραγε πολύ τραγική που με απασχολεί περισσότερο το πως θα συνδυάσω τη ζιπ κιλότ που έλεγα να βάλω στην εξέταση απο το τι θα γράψω; Σκεφτόμουν ένα τόταλ μπλάκ λουκ με μπορντό μακρύ παλτό να σπάει τη μαυρίλα, παπούτσι λέω το όξφορντ αλλά με μπερδεύει η μπλούζα. Να επιλέξω άραγε ένα πουλόβερ ή να βάλω κάτι πιο εφαρμοστό. Δύσκολο το θέμα της εβδομάδας το εξέταση σε μάθημα, απαιτεί μια σοβαρότητα αλλά νομίζω θέλει κάτι πιο επίσημο όχι τόσο κάζουαλ. Αχ δύσκολη η ζωή της σόπι σταρ
εδιτ για κραγιονάκι λέω να βάλω μπορντό, νύχι δεν προλαβαίνω να βάψω δυστυχώς. Απο άλλα αξεσουάρ δεν ξέρω, δυσκολεύομαι. Ίσως μόνο σκουλαρίκια.....
Aurora Sinistra έγραψε:Βρήκα το τέλειο άουτφιτ, βρήκα και κορσοειδές για να το συνδυάσω (γιατί μόνο ηταν πολύ σκέτο) και ο κορσές (που θα θελε να ταν κορσές αλλά δεν είναι) έχει κατασκευαστικά προβλήματα. Πως φαίνεται όταν άνδρες πάνε και σχεδιάζουν γυναικεία ρούχα (δεν θα επεκταθώ επι του θέματος) Αλλά νομίζω πως τα έλυσα κάπως αυτοσχέδια γιατί αλλιώς δεν γινότανε και είμαι ικανοποιημένη απο το τελικό αποτέλεσμα. ( το μπλέ μαλλί μου δεν πάει με μπορντό γαμτο αλλά νομίζω πως πιάνοντάς το, έκρυψα μερος του)
Για αξεσουάρ επέλεξα το χέρι της Φατίμας για να νιώθω ένα χέρι να με μουτζώνει όταν θα γράφω τις μλκίες που θα γράφω έχει και 5 δάχτυλα το θεώρησα συμβολικό εναλλακτικά είχα και καρδιά με ένα 5 μέσα αλλά η μούτζα νομίζω είναι πιο περιεκτική
Nearly Headless Nick έγραψε:^κλαίω
Bρε αγαπούλα, αν κλαις, λάθος εμοτικόν έβαλες.Nearly Headless Nick έγραψε:^κλαίω
Eruntanλ έγραψε:Κάθε βράδυ του Σαββάτου ψάχνω Κλήρους του Θανάτου.
Gellert έγραψε:Eruntanλ έγραψε:Κάθε βράδυ του Σαββάτου ψάχνω Κλήρους του Θανάτου.
Πρέπει να γινει remix του τραγουδιου αμεσα.
Δεν νομίζω να πειράξει τον Μαζώ. Κάτσε να του κανω ενα τηλεφωνο.
Smaug έγραψε:ντεσπασίτο μόνο
Evie Frye έγραψε:^Πες μας ότι έχεις και ροζ φλαμινγκο