+7
Amycus
Teddy Lupin
Severus John Snape
Hecate
Evie Frye
Nearly Headless Nick
Claire Delacour
11 απαντήσεις
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°1
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Η νέα πολυσυζητημένη ταινία, βασισμένη στο βιβλίο Fantastic Beasts & Where to find them, κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου του 2016, στην Ελλάδα. Πραγματεύεται τη ζωή του Newt Scamander στη μυστική κοινότητα των μάγων της Νέας Υόρκης, 70 χρόνια πριν ο Χάρι διαβάσει το βιβλίο του Newt στο Χόγκουαρτς.
Πρωταγωνιστούν: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, etc
Σενάριο: J. K. Rowling
Σκηνοθεσία: David Yates
Το έχετε δει? Τι γνώμη έχετε? (Προσοχή τα σπόιλερς να μπουν σε σπόιλ! )
- my stuff... :
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Fantastic Beasts and Where to Find Them
Νομίζω ήταν αρκετά καλή!
- Σπόιλερ:
- Μόλις ξεκινάει με το λογότυπο της warner και πέφτει το hedwigs theme, ξέχασα ότι δεν θα έβλεπα Χάρι Πότερ.
Νομίζω πως ήταν αρκετά καλό γιατί είχε αναλάβει το σενάριο η Ρόουλινγκ και κανείς δεν ξέρει τον κόσμο καλύτερα από εκείνη. Πάντα ήθελα να δω τα νίφλερ πως είναι! Αγάπησα τους πρωταγωνιστές, εκτός από αυτή τη χρυσούχα, της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι, γιατί δεν την συμπάθησα καθόλου. Τον Μαγκλ τον ήθελα να μείνει. Αλλά εντάξει, μας περιμένουν άλλες δύο ταινίες. Η Πρόεδρος 'νταξει, τρωγόταν. Γενικά περιμένω τις επόμενες ταινίες, είμαι περίεργος τι άλλο θα βάλου. Θέλω να δω νεαρό Ντάμπλντορ και Γκρίντελβαντ. Θέλω να δω Χόγκουαρτς και γενικότερα Αγγλία. Να δούμε γνώριμα πράγματα.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°3
Πράγματι,καλή ήταν.Όπως είπα και σε άλλο ποστ,με εξέπληξε θετικά.
Θα επιστρέψω αν θα θυμηθώ κάτι.
- Σπόιλερ:
Στο logo της WB είχα καλύψει το στόμα μου και ήμουν σε φάση It's really happening
Είχα δει μόνο το 1ο τρέιλερ και είχα διαμόρφωσει τη γνώμη πως θα έφευγαν τα πλάσματα και μετά θα τα κυνηγαγαν.Ωστόσο,είδαμε και σκοτεινή μαγεία της εποχής του Γριντελβαντ.
Εγώ γενικά τον Eddie Redmayne δεν τον πολυσυμπαθω αλλά στην ταινία κάνω πίσω.
Η χρυσουχος,η Τίνα,μου άρεσε.Μου θύμιζε εμφανισιακά λίγο εμένα μικρη και Amelie
Ο Τζέικομπ οκ.Δεν έλεγε πολλά.Λίγο αποτυχημένο comic relief.
Ο Κόλιν ο Φάρελ ήταν αρκετά καλός στο ρόλο του.Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ο πατέρας εκείνου του ορφανου,μετά νόμιζα πως ήταν φανατικός του Γριντελβαντ και μετά κατάντησε αυτό που κατάντησε.Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν θα τον δούμε στις άλλες ταινίες.
Η αδερφή της Τίνα,η διεσδείστρια που διάβαζε τις σκέψεις,δεν ξέρω πως,που,πότεκαι γιατί έχει τέτοια ικανότητα.
Περί αυτούς τους Σαλεμ.Δεν ταίριαζαν στη σχέση που είχε διαμορφωθεί μεταξύ Αμαγους και μάγους.Ήταν κάπως.
Την θανατηφόρα καρέκλα του Green Mile και την λιμνούλα μνήμης θα μεινει ασχολίαστο.
Η βαλίτσα γιατί είναι ΤΌΣΟ μεγάλη?Δεν υπάρχει κάποιο όριο?Ολόκληρο Ταρντις χωράει εκεί μέσα
Η μουσική μέτρια.Δεν μου έμεινε κάποιο κομμάτι.Στο τέλος είχα Toy Story vibe.
Το πώς φανταστηκαν τα πλάσματα...κάποια δεν έμοιαζαν για πλάσματα από το μαγικό κόσμο αλλά ήταν λες και βγήκαν από το Άβαταρ του Καμερον (βλέπε τα τετράποδα με το καλαμάρι για στόμα)
Το Ομπσκιούρους whatever.Πάλι δεν ταίριαζε στον κόσμο του Χάρι Πότερ.
Ο Τζόνυ Ντεπ.Εκτός τόπου και χρόνου.Δεν του ταίριαζαν τα λευκά μαλλιά,το μουστάκι και το ξυρισμένο καφάλι.Ο,τι και αν του κάνουν,πάντα θα βλέπω τον Τζακ Σπαρρου.
(Αστείες στιγμές δεν είχε.)
Τα γραφικά πολύ όμορφα,ειδικά στο MOCUSA (έτσι δεν λέγεται?) και στην τράπεζα.
(Η Λίζα Λεστρειντζ πρόγονος της Μπελατριξ?)
Δεν είχε την αίγλη του Χόγκουαρτς αλλά ήταν μια ταινία,διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, που σε αφήνει ικανοποιημενο.
Θα επιστρέψω αν θα θυμηθώ κάτι.
- Stuff and Thangs:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°4
Πήγα με μηδαμινές προσδοκίες οπότε δεν ξέρω αν μ' άρεσε επειδή ήταν καλή ή επειδή δεν ήταν απαίσια.
Κάθε φορά που λέγανε MACUSA άκουγα Γιακούζα. Τα γραφεία τους ήταν εξαιρετικά, τεράστια βελτίωση από το Βρετανικό υπουργείο που στην 5η ταινία ήταν σαν το σταθμό του ηλεκτρικού στη Βικτώρια.
Τα CGI των ζώων δεν μου άρεσαν σε πολλά σημεία, ειδικά στο τέλος με το thunderbird, σε αντίθεση με τα γραφεία και το obscurus.
Παρόλο που δεν έκανε κοιλιά ούτε με κούρασε, πιστεύω ότι ασχολήθηκε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Κάθε φορά που λέγανε MACUSA άκουγα Γιακούζα. Τα γραφεία τους ήταν εξαιρετικά, τεράστια βελτίωση από το Βρετανικό υπουργείο που στην 5η ταινία ήταν σαν το σταθμό του ηλεκτρικού στη Βικτώρια.
Τα CGI των ζώων δεν μου άρεσαν σε πολλά σημεία, ειδικά στο τέλος με το thunderbird, σε αντίθεση με τα γραφεία και το obscurus.
Παρόλο που δεν έκανε κοιλιά ούτε με κούρασε, πιστεύω ότι ασχολήθηκε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
- Σπόιλερ:
- Η Αriana Dumbledore ήταν obscurial;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°5
- Σπόιλερ:
Καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα,είναι μια θεωρία αφού και η περιγραφή του Αμπεροφθ ταίριαζε με το Obscurus.Αν δεν μάθουμε μέχρι το '18,θα μάθουμε στην επόμενη ταινία όπου θα εμφανιστεί και ο Ντάμπλντορ.
Also,Tumblr user έγραψε:
iʼm sure itʼs been pointed out before but one of the most fucked up things in fantastic beasts was the idea of the obscurus, if only because harry could have become one so easily.
i mean, he was abused for having magic, to the point of self-hatred. if he had been a little more aware of his magic and had actively tried to suppress it, that poor kid could have turned into one of those things.
- Stuff and Thangs:
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°6
Σήμερα λοιπόν πήγα να δω και εγώ την ταινία....
Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και
Αυτά για αρχή.
Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και
- Σπόιλερ:
- Αν είδαμε 5 ξόρκια (τα οποία τα είπαν με το όνομά τους)
Τι ωραία πλάσματα τα Νίφλερ
Αν δεν είχαν βάλει την μουσική θα με είχε ενοχλήσει
Η μεταμόρφωση Φαρέλ σε Ντεπ... όλα τα λεφτά
Ο Ντεπ βέβαια χάλια
Η Τίνα καλή και η αδερφή της που το έκρυβε τόσο ταλέντο...Τι σχέση έχει με την Ρίτα Σκίτερ;
Ποια είναι αυτή η Λεστρέιντζ
Καλύτερη σκηνή: Το Νίφλερ στην βιτρίνα
Πολλά crossover (Κλήροι, προστατευτικό ξόρκι, Ντάμπλντορ, Λεστέιντζ)
Τέλος ο Νο Ματζ ή Μαγκλ...Πολύ καλός...πλάκα είχε.
Επίσης πότε έγινε το τελευταίο κύπελλο; Πριν αυτό του Χάρι; Μήπως μας ετοιμάζει τίποτα η Ρόουλινγκ;
Αυτά για αρχή.
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°7
@Εκάτη
- Σπόιλερ:
- δεν πολυθυμάμαι την όλη φάση στο έβδομο βιβλίο, αλλά δεν θυμάσαι που έλεγε πως την μετέτρεψαν σε κάτι πάρα πολύ βίαιο; Και στο τέλος παίχτηκε φάση με τον Άλμπους και τον Γκέλερτ κι ένας από τους δύο τη σκότωσε;
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°8
@Σέβερους
Απορία για το τέλος
- Σπόιλερ:
- 1792
Απορία για το τέλος
- Σπόιλερ:
Έχουμε λοιπόν τοThundercatThunderbird και τους ποτίζει όλους με την μαγική βροχή.Για πείτε μου,οι μάγου που συγύριζαν γύρω γύρω στους δρόμους και τις ταράτσες,εντελώς εκτεθειμένοι,δεν του επηρέασε το φίλτρο?Και αφού οι Μαγκλ,ήρθαν ή δεν ήρθαν σε επαφή με το νερό,έχασαν την μνήμη τους,ο Τζέικομπ γιατί δεν την έχασε κατευθείαν και αυτός και έπρεπε να δούμε ολόκληρο τον αποχαιρετισμό?
- Stuff and Thangs:
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°9
@Frye
MERCI
@Frye 2
MERCI
@Frye 2
- Σπόιλερ:
- Πρώτη φορά μαθαίνουμε για αυτό το "δηλητήριο" μέσα στο εργαστήρι του Νιουτ, θυμάσαι; Τι λέει εκεί o Νιουτ; Ότι σε περιορισμένη δόση, μπορεί να διαγράψει τις αρνητικές αναμνήσεις. => Οι No Maz ή Μαγκλ, ξέχασαν μόνο τα αρνητικά, οι μάγοι ίσως να μην επηρεάστηκαν. Επίσης από το βιβλίο του Newt, ξέρουμε πως τα κέρατα που φυτρώνουν στην πλάτη του πλάσματος που δάγκωσε τον Ιάκωβο, έχουν την ιδιότητα να προστατεύουν από μαγικές επιρροές... => Ο Ιάκωβος τα ξέρει όλα... ή θα τα θυμηθεί όλα....
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
Nearly Headless Nick έγραψε:@Εκάτη
- Σπόιλερ:
δεν πολυθυμάμαι την όλη φάση στο έβδομο βιβλίο, αλλά δεν θυμάσαι που έλεγε πως την μετέτρεψαν σε κάτι πάρα πολύ βίαιο; Και στο τέλος παίχτηκε φάση με τον Άλμπους και τον Γκέλερτ κι ένας από τους δύο τη σκότωσε;
- Σπόιλερ:
- Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν εξηγούσαν τις συνθήκες δημιουργίας του obscurus. Αν ισχύει η Ariana είναι textbook case, ταιριάζει ακριβώς.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Teddy Lupin- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
Η ταινία με απογοήτευσε Δεν μου άρεσε. Θα εξηγήσω τι εννοώ αφού πρώτα γράψω τι μου άρεσε.
Τι δεν μου άρεσε...
Εν ολίγις, δεν μου άρεσε η ταινία. Ήταν σαν ένα αόρατο χέρι να με έσπρωχνε βίαια προς την οθόνη μπας και την συμπαθήσω. Αλλά εγώ δεν θέλω χέρι. Θέλω η ταινία να με καλεί. Θέλω να μπορώ να δω το FB ξανά και ξανά δίχως να βαριέμαι, όπως έβλεπα και το Χαρυ πότερ κάθε παρασκευή
Δεν ένιωσα νοσταλγία. Ένιωσα πως πλήρωσα τσάμπα 8 ευρώ.
Νταξ, δεν είναι για πέταμα. Αλλά χρειάζεται ένα καλό βιβλίο, ένα καλό back story...
Όντως! Και εγώ
- Σπόιλερ:
- --1-- Μου άρεσε που υπήρχε διαφορά των λέξεων ανάμεσα στους αμερικανούς μάγους και τους βρετανούς.
--2-- Μου άρεσε που είδαμε επιτέλους την αμερικανική κοινωνία μάγων
--3-- Μου άρεσε που μάθαμε την ιστορία του Grindelwald. Μου άρεσε που τον έπαιξε ο Depp.
Τι δεν μου άρεσε...
- Σπόιλερ:
- --1-- Δεν μου άρεσε που κανείς δεν φορούσε ρόμπα. Γιατί φορούσαν ρούχα muggle? Υποτίθεται πως πρέπει να υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ τους. Δεν είναι λογικό να γοητεύεσαι από τους muggles αλλά να φοράς τα ίδια ρούχα με αυτούς
--2-- Δεν μου άρεσε που ο Depp εμφανίστηκε για 15 δευτερόλεπτα... Επίσης, γιατί τον έκαναν έτσι; Ο Βολντι είναι σουπερ χαρακτήρας.. Ο grindelwald είναι φλώρος. Τέρμα ξανθός, κούρεμα ποδοσφαιριστής εθνικής ισπανίας, με ένα μάτι γυάλινο... Γιατί έτσι βρε παιδιά; Ο Βολντι κλαίει, να ξέρετε..
--3-- Δεν μου άρεσε που δεν είδα τον μαγικό κόσμο. Ούτε ένα δωμάτιο, ούτε ένα κτήριο, ούτε ένα μπουντρούμι, ούτε ένα υπουργίο... Εγώ αυτά θέλω Τα ζητάει ο οργανισμός μου
Θυμάμαι έμπαινα μέσα στην Διαγώνιο Αλέα και σκεφτόμουν "Μπήκα σε άλλο κόσμο"...
--4-- Δεν μου άρεσε η βόλτα με το πλοίο.
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσω:
Στις ταινίες, οι μαθητές ταξιδεύουν με τραίνο επειδή το Χογκουαρτς προστατεύεται. Δεν μπορείς να διακτινιστείς μεσα. Πρέπει να πας με τραίνο ξέρω γω. Αλλά γιατί να πρέπει να πας με πλοίο στην Αριζόνα; ΄Χαζή λογική μου φαίνεται. Ειλικρινά, αν ήθελε να πάει τον ιππόγρυπα-αετό πίσω στην αριζόνα, ας διακτινιζόταν στην αριζόνα και ας τελείωνε. No story..
--5-- Δεν μου άρεσε το CGI. Καθόλου. Υπάρχουν ταινίες, το CGI των οποίων είναι τέχνη. Το FB δεν είναι μια από αυτές...
Εν ολίγις, δεν μου άρεσε η ταινία. Ήταν σαν ένα αόρατο χέρι να με έσπρωχνε βίαια προς την οθόνη μπας και την συμπαθήσω. Αλλά εγώ δεν θέλω χέρι. Θέλω η ταινία να με καλεί. Θέλω να μπορώ να δω το FB ξανά και ξανά δίχως να βαριέμαι, όπως έβλεπα και το Χαρυ πότερ κάθε παρασκευή
Δεν ένιωσα νοσταλγία. Ένιωσα πως πλήρωσα τσάμπα 8 ευρώ.
Νταξ, δεν είναι για πέταμα. Αλλά χρειάζεται ένα καλό βιβλίο, ένα καλό back story...
Hecate έγραψε:
Κάθε φορά που λέγανε MACUSA άκουγα Γιακούζα.
Όντως! Και εγώ
I never found beauty longing for the impossible
and never found the possible to be beyond my reach.
- .:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°12
Teddy Lupin έγραψε:
Τι δεν μου άρεσε...
- Σπόιλερ:
--1-- Δεν μου άρεσε που κανείς δεν φορούσε ρόμπα. Γιατί φορούσαν ρούχα muggle? Υποτίθεται πως πρέπει να υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ τους. Δεν είναι λογικό να γοητεύεσαι από τους muggles αλλά να φοράς τα ίδια ρούχα με αυτούς
--2-- Δεν μου άρεσε που ο Depp εμφανίστηκε για 15 δευτερόλεπτα... Επίσης, γιατί τον έκαναν έτσι; Ο Βολντι είναι σουπερ χαρακτήρας.. Ο grindelwald είναι φλώρος. Τέρμα ξανθός, κούρεμα ποδοσφαιριστής εθνικής ισπανίας, με ένα μάτι γυάλινο... Γιατί έτσι βρε παιδιά; Ο Βολντι κλαίει, να ξέρετε..
--3-- Δεν μου άρεσε που δεν είδα τον μαγικό κόσμο. Ούτε ένα δωμάτιο, ούτε ένα κτήριο, ούτε ένα μπουντρούμι, ούτε ένα υπουργίο... Εγώ αυτά θέλω Τα ζητάει ο οργανισμός μου
Θυμάμαι έμπαινα μέσα στην Διαγώνιο Αλέα και σκεφτόμουν "Μπήκα σε άλλο κόσμο"...
--4-- Δεν μου άρεσε η βόλτα με το πλοίο.
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσω:
Στις ταινίες, οι μαθητές ταξιδεύουν με τραίνο επειδή το Χογκουαρτς προστατεύεται. Δεν μπορείς να διακτινιστείς μεσα. Πρέπει να πας με τραίνο ξέρω γω. Αλλά γιατί να πρέπει να πας με πλοίο στην Αριζόνα; ΄Χαζή λογική μου φαίνεται. Ειλικρινά, αν ήθελε να πάει τον ιππόγρυπα-αετό πίσω στην αριζόνα, ας διακτινιζόταν στην αριζόνα και ας τελείωνε. No story..
--5-- Δεν μου άρεσε το CGI. Καθόλου. Υπάρχουν ταινίες, το CGI των οποίων είναι τέχνη. Το FB δεν είναι μια από αυτές...
- Δικές μου εξηγήσεις:
--1--
Απαντησες στην ίδια σου την ερωτηση.Επειδή είχαν αυτό το χάσμα και δεν ήθελαν να αποκαλυφθούν στους Μαγκλ,φόραγαν αυτά τα ρούχα,γίνονταν ινκογκνιτο και κυκλοφορουσαν ανάμεσά τους.
Και στη Μ.Βρετανία δεν φόραγαν ρόμπες,εκτός αν ήσουν κάπου με πληθυσμό αποκλειστικά αποτελουμενο από μάγους όπως η Διαγώνιος Αλέα ή αν ήσουν ο Δαίδαλος Ντινκγλ.
--2--
Δεν μου άρεσε ο Ντεπ γενικώς.Αν τον εντυναν αλλιώς ίσως θα μου άρεσε.
--3--
Ένα ολόκληρο MACUSA δεν σου έκανε ?Μια βαλίτσα παράδοξα ασυγκριτων διαστάσεων?Δεν?
--4--
Δεν νομίζω πως είναι φυσικά δυνατό να διακτινιζονται σε διαφορετικές ηπείρους,πόσο μάλλον σε μια περιοχή/πολιτεία 295.000 τετραγωνικων χιλιομετρων που δεν ξέρεις πως είναι,τι έχει,ποιος είναι ο πληθυσμός από Αμαγους.Άλλωστε
--5--
Να σχολιάσουμε τα cgi του 2016 του τρολ/δεν-θυμάμαι-τι-ήταν στην παμπ?
- Λε απορισιόν:
- Ο Γριντελβαντ είχε το ραβδί από κουφοξυλια τότε?
- Stuff and Thangs:
Teddy Lupin- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°13
Evie Frye έγραψε:
- Δικές μου εξηγήσεις:
--1--
Απαντησες στην ίδια σου την ερωτηση.Επειδή είχαν αυτό το χάσμα και δεν ήθελαν να αποκαλυφθούν στους Μαγκλ,φόραγαν αυτά τα ρούχα,γίνονταν ινκογκνιτο και κυκλοφορουσαν ανάμεσά τους.
Και στη Μ.Βρετανία δεν φόραγαν ρόμπες,εκτός αν ήσουν κάπου με πληθυσμό αποκλειστικά αποτελουμενο από μάγους όπως η Διαγώνιος Αλέα ή αν ήσουν ο Δαίδαλος Ντινκγλ.
--2--
Δεν μου άρεσε ο Ντεπ γενικώς.Αν τον εντυναν αλλιώς ίσως θα μου άρεσε.
--3--
Ένα ολόκληρο MACUSA δεν σου έκανε ?Μια βαλίτσα παράδοξα ασυγκριτων διαστάσεων?Δεν?
--4--
Δεν νομίζω πως είναι φυσικά δυνατό να διακτινιζονται σε διαφορετικές ηπείρους,πόσο μάλλον σε μια περιοχή/πολιτεία 295.000 τετραγωνικων χιλιομετρων που δεν ξέρεις πως είναι,τι έχει,ποιος είναι ο πληθυσμός από Αμαγους.
--5--
Να σχολιάσουμε τα cgi του 2016 του τρολ/δεν-θυμάμαι-τι-ήταν στην παμπ?
- Σπόιλερ:
--1-- Ναι, ίσως να φταίει το ότι ήταν πολλοί muggles κοντά. Πάντως εγώ ήθελα να δώ μάγους, όχι νεοϋορκέζους με ραβδιά Τι στο καλό, μάγοι είναι. Μπορούν να κρύψουν ολόκληρο Χογκουαρτς από τους muggles αλλά όχι 5 ρόμπες;
--3-- Χμμ ισχύει ότι έδειξαν λίγο MACUSA αλλά το γεγονός ότι δεν το θυμάμαι καθόλου μου δείχνει πόσο μη-ιδιαίτερο ήταν. π.χ. Τα χρυσά αγάλματα του υπουργείου στο Χαρυ Πότερ δεν βγαίνουν από το μυαλό ούτε με σφαίρες Αν η ροουλινγκ είχε επέμβει με ένα βιβλίο, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα
--4-- Ο διακτινισμός δεν έχει όριο. Ωστόσο, με την αύξηση της απόστασης, αυξανεται και η δυσκολία και η πιθανότητα κάτι να πάει στραβά. Διακτινισμό μεταξύ ηπείρων καλό είναι να εκτελούν μόνο επιδέξιοι μάγοι.
Αλλά ΟΚ, έστω ότι ήταν δύσκολο. Πιστεύω θα μπορούσε να γίνει με άλλους τρόπους
Με τζάκια (τα οποία συνδέουν συγκεκριμένους προορισμούς οπότε τα magical skills δεν παίζουν ρόλο). Ε δε νομίζω να μην υπήρχε ένα τζάκι που να συνδέει ευρώπη και αμερική
--5- Όχι, δεν αναφέρομαι μόνο στο CGI των ταινιών του Χάρυ Πότερ. Λέω γενικά πως υπάρχουν ταινίες του 2009-2016 που έχουν πολύ καλύτερο CGI από το FB..
I never found beauty longing for the impossible
- .:
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°14
Τα Φανταστικά Πλάσματα μου άρεσαν πάρα πολύ. Μου άρεσαν ίσως περισσότερο και απο ορισμένες χαριποτερικές ταινίες (4η-5η-6η) και δεν βάζω άλλες αν και θα μπορούσα. Σίγουρα μια ταινία που κατάλαβε ότι το χαριποτερικό κοινό μεγάλωσε ηλικιακά αλλά κάνει και σαφές άνοιγμα σε άλλο κοινό που κοιτάζει με δυσπιστία τέτοιου είδους ταινίες. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σκάσουμε αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε πιστό θεατή κάποιον κολλημένο σινεφίλ που παθαίνει υστερία με το όνομα Ταρκόσκι και ό,τι τελοσπάντων τελειώνει σε -όφσκι και κρατάει κάμερα.
Ρίχνει στην σκακιέρα πολλά θέματα. Πολιτική, ρατσισμό, βία, τόσο ενδοοικογενειακή όσο και κοινωνικά εκπεφρασμένη, χαμένους έρωτες και πληγωμένες καρδιές. Δεν προβληματίστηκα, μου άρεσε που ανοίγει τόσα μέτωπα. Τα πλασάρει ωραία και δεν εκβιάζει τα πράγματα. Αυτή είναι μια σεναριακή αρετή. Και οι μετατροπίες απο ένα βαρύ θέμα σε ένα χιουμοριστικό ιντερμέδιο, είναι εξαιρετικές.
Οι ερμηνείες πολύ καλές, ξεχώρισα του Φάρελ καθώς είναι ένας ηθοποιός που δεν τον θυμάμαι να έχει απογειώσει ρόλους, αλλά εδώ παίζει καλά. Ο Ρεντμέιν καλός, λίγο απροσάρμοστος αλλά νομίζω ότι είναι σκηνοθετική οδηγία. Το αγγλάκι στο Αμέρικα, παίξ'το και λίγο στυλ "είμαι απο χωριό" για να μην καταλάβουν ότι στο βαλιτσάκι σου έχεις ένα τεράστιο μαγικό πλάσμα που το πας Αριζόνα μεριά. Εξαιρετική η Alison Sudol στον ρόλο της Κουΐνι, κλέβει λίγο τας εντυπώσεις. Οκ, είναι αβαντοδόρικος και ο ρόλος. Μπορεί να φαίνεται αθώα αλλά θα σου κάνει το Μακούζα άνω-κάτω.
Ο διάλογος για την καλύτερη σχολή μαγείας Hogwarts vs Ilvermorny σίγουρα θα μπορούσε να θεωρηθεί σικέ αγώνας. Χαμένη παρτίδα.
Τον Γκέλλερτ -σαν Γκέλλερτ- δεν τον χαρήκαμε ιδιαίτερα. Μια ατάκα είχε και στης φυλακής τα σίδερα. Περιμένουμε την επόμενη. Τώρα, δεν θυμάμαι την καταγωγή του Γκέλλερτ αλλά για να επιλέξουν ένα τόσο ξανθό χρωματάκι στο μαλλί, ε, την Αρία Φυλή έχουν στο μυαλό τους. Είναι και κοντά χρονικά, θα τους δούμε τους συμβολισμούς. Γενικότερα, μπορεί στον Βόλντερμορτ να είναι ξεκάθαρη η ιδεολογία του ναζισμού, εδώ θα το πάνε ένα βήμα παραπάνω. Τους παίρνει να το κάνουν άλλωστε.
Το Ομπσκούρους με ξένισε λίγο. Δεν το είχα συνηθίσει στο χαριποτερικό σύμπαν. Ή για να το πω πιό σωστά, είχα συνηθίσει να υπάρχει κακό στο χαριποτερικό σύμπαν που όμως προσωποποιούνταν πάντα, υπήρχε εκφραστής, συνήθως μάγος/ισσα. Εδώ είναι κάτι αόρατο, ασαφές, έχει να κάνει με βαθύτερους μαγικούς νόμους και μου θύμισε άλλες ταινίες τύπου Θώρ ή Εκδικητές που κάπου υπάρχει μια κρυμμένη δύναμη που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο. Έπρεπε να το βολέψω κάπου στο μαγικό κόσμο.
Ωραία ταινία. Περιμένω τις επόμενες και Ντάμπι-Γκέλλε. Αυτό το ταλευταίο το απαιτώ!
Ρίχνει στην σκακιέρα πολλά θέματα. Πολιτική, ρατσισμό, βία, τόσο ενδοοικογενειακή όσο και κοινωνικά εκπεφρασμένη, χαμένους έρωτες και πληγωμένες καρδιές. Δεν προβληματίστηκα, μου άρεσε που ανοίγει τόσα μέτωπα. Τα πλασάρει ωραία και δεν εκβιάζει τα πράγματα. Αυτή είναι μια σεναριακή αρετή. Και οι μετατροπίες απο ένα βαρύ θέμα σε ένα χιουμοριστικό ιντερμέδιο, είναι εξαιρετικές.
Οι ερμηνείες πολύ καλές, ξεχώρισα του Φάρελ καθώς είναι ένας ηθοποιός που δεν τον θυμάμαι να έχει απογειώσει ρόλους, αλλά εδώ παίζει καλά. Ο Ρεντμέιν καλός, λίγο απροσάρμοστος αλλά νομίζω ότι είναι σκηνοθετική οδηγία. Το αγγλάκι στο Αμέρικα, παίξ'το και λίγο στυλ "είμαι απο χωριό" για να μην καταλάβουν ότι στο βαλιτσάκι σου έχεις ένα τεράστιο μαγικό πλάσμα που το πας Αριζόνα μεριά. Εξαιρετική η Alison Sudol στον ρόλο της Κουΐνι, κλέβει λίγο τας εντυπώσεις. Οκ, είναι αβαντοδόρικος και ο ρόλος. Μπορεί να φαίνεται αθώα αλλά θα σου κάνει το Μακούζα άνω-κάτω.
Ο διάλογος για την καλύτερη σχολή μαγείας Hogwarts vs Ilvermorny σίγουρα θα μπορούσε να θεωρηθεί σικέ αγώνας. Χαμένη παρτίδα.
Τον Γκέλλερτ -σαν Γκέλλερτ- δεν τον χαρήκαμε ιδιαίτερα. Μια ατάκα είχε και στης φυλακής τα σίδερα. Περιμένουμε την επόμενη. Τώρα, δεν θυμάμαι την καταγωγή του Γκέλλερτ αλλά για να επιλέξουν ένα τόσο ξανθό χρωματάκι στο μαλλί, ε, την Αρία Φυλή έχουν στο μυαλό τους. Είναι και κοντά χρονικά, θα τους δούμε τους συμβολισμούς. Γενικότερα, μπορεί στον Βόλντερμορτ να είναι ξεκάθαρη η ιδεολογία του ναζισμού, εδώ θα το πάνε ένα βήμα παραπάνω. Τους παίρνει να το κάνουν άλλωστε.
Το Ομπσκούρους με ξένισε λίγο. Δεν το είχα συνηθίσει στο χαριποτερικό σύμπαν. Ή για να το πω πιό σωστά, είχα συνηθίσει να υπάρχει κακό στο χαριποτερικό σύμπαν που όμως προσωποποιούνταν πάντα, υπήρχε εκφραστής, συνήθως μάγος/ισσα. Εδώ είναι κάτι αόρατο, ασαφές, έχει να κάνει με βαθύτερους μαγικούς νόμους και μου θύμισε άλλες ταινίες τύπου Θώρ ή Εκδικητές που κάπου υπάρχει μια κρυμμένη δύναμη που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο. Έπρεπε να το βολέψω κάπου στο μαγικό κόσμο.
Ωραία ταινία. Περιμένω τις επόμενες και Ντάμπι-Γκέλλε. Αυτό το ταλευταίο το απαιτώ!
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Wise Luna- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2017
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
Δεν την είδα ακόμα, αλλά έτσι για την ιστορία, ας ενημερώσουμε το θέμα ότι κέρδισε το Όσκαρ Ενδυματολογίας.
Romione- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°16
Την είδα χθές· (δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα) ενδιαφέρουσα ταινία
Κατά τα άλλα δεν ήταν και "Χάρι Πότερ και ..." επιπέδου αλλά περίμενα να είναι χειρότερη οπότε δεν απογοητεύτηκα!
- Σπόιλερ:
- , το CGI εμένα μ'άρεσε, ήθελα να μπω κι εγώ μες στην βαλίτσα και να μη βγω ποτέ . (Τι γλυκούλι το Erumpent!)
Κατά τα άλλα δεν ήταν και "Χάρι Πότερ και ..." επιπέδου αλλά περίμενα να είναι χειρότερη οπότε δεν απογοητεύτηκα!
Home is where the Hearthstone is.
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°17
Το βιβλιο βασικα ειναι κατι σαν ατλας ολων των πλασματων. Δεν ηταν ιστορια...
Αυτο που εχει βγει σε βιβλιο με ιστορια ειναι το σεναριο της ταινιας αν και οπως καταλαβαινεις οι διαφορες πρεπει να ειναι μικρες.
Επισης, τωρα ειδα οτι δεν εχω γραψει εδω. Εγω προσωπικα την ταινια τη λατρεψα! Παντα ηθελα να δω τη διαμαχη Dumbledore - Grindelwald σε σειρα ή σειρα ταινιων. Το μονο πραγμα που με χαλασε ειναι οτι ονομασαν την ταινια Fantastic beasts and where to find them, τιτλο που βρηκα καπως ασχετο με το περιεχομενο εν τελει.
Αυτο που εχει βγει σε βιβλιο με ιστορια ειναι το σεναριο της ταινιας αν και οπως καταλαβαινεις οι διαφορες πρεπει να ειναι μικρες.
Επισης, τωρα ειδα οτι δεν εχω γραψει εδω. Εγω προσωπικα την ταινια τη λατρεψα! Παντα ηθελα να δω τη διαμαχη Dumbledore - Grindelwald σε σειρα ή σειρα ταινιων. Το μονο πραγμα που με χαλασε ειναι οτι ονομασαν την ταινια Fantastic beasts and where to find them, τιτλο που βρηκα καπως ασχετο με το περιεχομενο εν τελει.
Lena*- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2854
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2011
Magical Identity
Today's thought: i solemnly swear that you're a huge fucking nerd.
- Δημοσίευση Ν°18
Η ταινια μου αρεσε παρα μα παρα πολυ, ωστόσο για εμενα ο Νιουτ δεν εχει καθολου χημεια με την Τινα, δε μ αρεσε καθολου η επιλογη της ηθοποιου κ μοιαζει κ πολυ μεγαλύτερη του, ενω υποτιθεται ειναι εκεινος μεγαλυτερος της.
Κ δεν μ αρεσε η επιλογη του Γκριντελβαλντ.. Δεν ειχα σποιλαρει τον εαυτο μου δεν ηξερα καν οτι ειχαν κασταρει τον Ντεππ για τον ρολο. Μ αρεσει ο Ντεπ σαν ηθοποιος αλλα ως Γκριντελβαλντ για εμενα δε πειθει..
1+ χρονος περασε τα συναισθηματα μου ειναι τα ιδια.
Κ δεν μ αρεσε η επιλογη του Γκριντελβαλντ.. Δεν ειχα σποιλαρει τον εαυτο μου δεν ηξερα καν οτι ειχαν κασταρει τον Ντεππ για τον ρολο. Μ αρεσει ο Ντεπ σαν ηθοποιος αλλα ως Γκριντελβαλντ για εμενα δε πειθει..
1+ χρονος περασε τα συναισθηματα μου ειναι τα ιδια.
- ♡:
- http://lenv-xo.tumblr.com/
"Moonwalkius Maxima!"