Σε παρακαλώ, δηλαδή, μην το κάνεις...
Σέβεν, το άβατάρ σου τα σπάει, μην το αλλάξεις!
Scorpion έγραψε:Αμα βαλεις twilight θα αμολησω τον λυκο σου να σε φαει
dark witch έγραψε:Scorpion έγραψε:Αμα βαλεις twilight θα αμολησω τον λυκο σου να σε φαει
Δεν το συμπαθεις και πολυ το twilight ε? :P
BaGGoS έγραψε:εχω καταλαβει οτι μερικα ατομα απο εδω μεσα μπαινουν μονο και μονο για να δουν τα ποστ που υπαρχουν στο τοπικ του twilight και μετα την κανουν με ελαφρα χωρις να πουν ουτε ενα γεια εδω στην γενικη ή εστω στον κοιτωνα τους
γι' αυτο γραφτηκατε στο φορουμ παιδια?
μπορει να ειναι σκληρο το παραπανω αλλα μεχρι ενα οριο
Άσε το ποιους εννοεί.Christy έγραψε:BaGGoS έγραψε:εχω καταλαβει οτι μερικα ατομα απο εδω μεσα μπαινουν μονο και μονο για να δουν τα ποστ που υπαρχουν στο τοπικ του twilight και μετα την κανουν με ελαφρα χωρις να πουν ουτε ενα γεια εδω στην γενικη ή εστω στον κοιτωνα τους
γι' αυτο γραφτηκατε στο φορουμ παιδια?
μπορει να ειναι σκληρο το παραπανω αλλα μεχρι ενα οριο
δηλαδή, ποιούς εννοείς?
Ακριβώε.Witch-King έγραψε:Δικιο εχει ο Ναθανιελ και εγω εχω τοσο καιρο εδω και δεν ποσταρω ουτε στον κοιτωνα ουτε και στην διασκεδαση ουε και σε πολλα αλλα τοπικ,σημαινει οτι δεν εχω λογο υπαρξης στο φορουμ?
Γιατί είστε όλοι λουζερς εκεί μέσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεNovaenir έγραψε:Νομίζω ότι ο Βαγγέλης ήθελε να παραπονεθεί για τα παιδιά εκείνα που κολάνε με το twilight...γτ μάλλον τους έχει λίγο αχτι... :P :P :P
Προσωπικά θα συμφωνήσω με τον Στέφανο και τον Βασίλη...ο καθένας έχει δικαίομα να μπαίνει σε όποια τόπικ θέλει και να ποτάρει εκεί που θέλει...
Αλλιώς θα πρεπε να αλλάξουν οι κανόνές.
Βέβαια ενας τέτοιος κανόνας μόνο δημοκρατικός δεν θα ταν...κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντα!!
Ρε Στέφανε στο Γκριφ δεν εισαι?
Γιατί δεν περνάς και απο τον κοιτώνα καμια βόλτα???