Connie Cullen έγραψε:Lisakii σορρυ για το θεμα που ανοιξα πριν, πετα το στον τενεκε...
εγω θα εβλεπα λιγο πιο αδυνατη και τιμημενη καλλιτεχνι του αιωνα σε ηθοποιια, μουσικη-τραγουδι, συγγραφη-θεατρο, αρχιτεκτονικη, γλυπτικη, χορο, φωτογραφια κλπ κλπ
με πτυχιο ιατρικης και 10ετης διευθυνση θωρακοχειρουργικης η νευροχειρουργικης σε ιδιωτικη κλινικη.απο κει και περα (μετα τα 10 αυτα θεικα γεματα καρδιες και εγκεφαλους χρονια)
πτυχιο νομικης με μια θεση στο internationnal δικαστικο σωμα οπου θα ασχολουμουν με σοβαρες διεθνεις υποθεσεις... τι δολοφονιες και κλοπες μου λες τωρα...
καθως και πτυχιο τεχνων
για συνεχεια ισως μια ηρεμη ζωη βιολογος(μοριακη τεχνολογια, βιοχημεια, φυσιολογια, μικροβιολογια η κατι τετοιο...)
αποριτε που ακομα δεν πεθανα? ε μα ναι...
με εχει δαγκωσει ο εντουαρντ... ή, δεν ξερω, ισως να ημουν με τον παττινσον... δεν ξερω ποιος μου αρεσει περισσοτερο...
βριστε με αν θελετε για την βαρβατη λιστα, αλλα ειμαι υπερβολικα ψωνιο για να πω οτι δεν θα τα ηθελα ολα αυτα
βγαλε τον εντ και τον πατινσον και ειμαστε διδυμες. αν και εμενα σκετη θωρακοχειρουργικη για την υπολοιπη ζωη μου χωρις να εχω ιδες για ολα τα υπολοιπα αντικειμενα που ανεφερες δεν θα με χαλαγε. καθολου μαλιστα :P