1. Η ημέρα της εγγραφής μου. Ήταν το 2008, τα Χριστούγεννα, νομίζω. Είχα βρει το HarryWorld στο pathfinder κι ήμουν σε φάση "αφήστε με να μπω!". Αλλά δεν ήξερα από φόρουμ, οπότε τα έκανα όλα στα τυφλά και δεν είχα ιδέα.
2. Όλοι οι αγώνες Κουίντιτς εκείνης της εποχής. Δεν κατάφερα να απαντήσω πρώτος καμία ερώτηση, ποτέ, αλλά είχα μία αγάπη σε κάθε αγώνα.
3. Όταν ο Μέρλιν μου είπε να αλλάξω νικνέημ. Είχα εξαντλήσει τις αλλαγές μου, αλλά εκείνος πίστευε πως είμαι ο mR.Geo πια κι έπρεπε να αλλάξω ολοκληρωτικά αέρα.
4. Όταν έγινα moderator. Είχα ήδη περάσει από Πρέσβης και Τραπεζίτης, αλλά είναι τιμή να σου εμπιστεύονται πως μπορεί να συντονίσεις το φόρουμ. Ειδικά με το δικό μου παρελθόν, το θεωρούσα αδιανόητο. Όταν, ειδικά, άκουγα καλά λόγια, ανέβαινε το ηθικό μου.
5. Διευθυντής Μπομπατόν. Μάλλον από τα ρανκ που δεν τα πήγα τόσο καλά. Ήθελα πολύ να ασχοληθώ, να κάνω πράγματα, αλλά προφανώς η λειτουργία μιάς σχολής ήταν κάτι που δεν μπορούσα να κάνω τόσο καλά. Αλλά το αγαπούσα.
6. Διαχειριστής. Παναγία. Και. Χριστέ. Μου. Μόλις είχα τελειώσει τις πανελλήνιες και είχε βγει ανακοίνωση για θέσεις, οπότε ο χρόνος μου ήταν απεριόριστος και το HarryWorld ήταν οικογένεια, οπότε ναι. Περίμενα κάποια παλιά θέση, που ξέρω, το έχω ξανακάνει κλπ και βλέπω admin. Φρίκαρα, η αλήθεια είναι, αλλά ένιωσα μερικούς κόπους να ανταμείβονται.
7. Cap Cap 31/08/14'. Δύο χρόνια πριν, ακριβώς.
8. Μία περίοδος που το HarryWorld είχε κίνηση και το Χάφλπαφ ήταν ακέφαλο (σαν κι εμένα. χαχα. εντάξει δεν ήταν αστείο, το κόβω
). Αγαπούσα/ω θα αγαπώ το Χάφλπαφ, για πάντα. Είχα ελάχιστον προσωπικό χρόνο, την δουλειά του συντονιστή και ανέλαβα τον κοιτώνα, αλλά θυμάμαι πόσο ήθελα να το κάνω και να τα καταφέρω.
9. ΚΑΘΕ. ΜΑΓΙΚΗ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
Love ya, HarryWorld