.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

4 απαντήσεις

9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων

Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 40685
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων Empty 9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Δευ Αυγ 29, 2016 1:22 pm

9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων Pensinemutine

Το HarryWorld υπάρχει εδώ και 9 χρόνια! Αυτά τα χρόνια ήταν γεμάτα χαρές, παρέες, γέλια, κλίκες, παρεξηγήσεις, events, δάκρυα, χαμόγελα αλλά πάνω απ' όλα... μαγεία! Ποιες στιγμές έχετε κρατήσει για πάντα στην καρδιά σας; Ή για να το θέσω πιο σωστά... εσείς, τι αναμνήσεις έχετε φυλάξει στην Κιβωτό των Στοχασμών σας;

Είναι μήπως το Τρίαθλο Μαγείας; Αν ναι, είναι το 1ο ή το 2ο; Είναι οι Αγώνες Κούντιτς; Είναι κάποια Χαριποτερική Ημέρα; Είναι κάποιος Χριστουγεννιάτικος, Πασχαλινός ή Χαλλογουιν εορτασμός; Είναι το πάρτι κάποιου κοιτώνα ή κάποιας Σχολής Μαγείας; Εσείς τα μέλη από την εποχή του Νώε δημιουργίας του φόρουμ, τι θυμάστε περισσότερο; Τι ατάκες και φορουμιακές συναντήσεις θα σας μείνουν αξέχαστες, για πάντα χαραγμένες μέσα σας; Τι θυμάστε ξαφνικά από το φόρουμ μια στιγμή και χαμογελάτε ασυναίσθητα; Ποιο μέρος του HarryWorld πιστεύετε ότι θα κουβαλάτε για πάντα μαζί σας;

.
    .
    .
    9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων Elsa_u12
    .
    .
    .:
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων Empty Απ: 9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Τετ Αυγ 31, 2016 1:24 pm

Ας κανω την αρχη εγω blasé

Δεν θα ξεχασω το Yule Ball στο Μπομπατον καθως και το πρωτο διαγωνισμο εμφανισεων που ειχαμε κανει [angel] Αθανασιαααααα cry cry

Καθε φορα που σκεφτομαι διαφορες ατακες οπως την καροτι φουστα της ναταλιας, δεν μπορω παρα να χαμογελασω!

Θα θυμηθω και αλλα γιατι ειναι πολλες οι στιγμες και οι αναμνησεις αλλα ναι Razz

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Τετ Αυγ 31, 2016 4:33 pm

1. Η ημέρα της εγγραφής μου. Ήταν το 2008, τα Χριστούγεννα, νομίζω. Είχα βρει το HarryWorld στο pathfinder κι ήμουν σε φάση "αφήστε με να μπω!". Αλλά δεν ήξερα από φόρουμ, οπότε τα έκανα όλα στα τυφλά και δεν είχα ιδέα.
    2. Όλοι οι αγώνες Κουίντιτς εκείνης της εποχής. Δεν κατάφερα να απαντήσω πρώτος καμία ερώτηση, ποτέ, αλλά είχα μία αγάπη σε κάθε αγώνα.
    3. Όταν ο Μέρλιν μου είπε να αλλάξω νικνέημ. Είχα εξαντλήσει τις αλλαγές μου, αλλά εκείνος πίστευε πως είμαι ο mR.Geo πια κι έπρεπε να αλλάξω ολοκληρωτικά αέρα.
    4. Όταν έγινα moderator. Είχα ήδη περάσει από Πρέσβης και Τραπεζίτης, αλλά είναι τιμή να σου εμπιστεύονται πως μπορεί να συντονίσεις το φόρουμ. Ειδικά με το δικό μου παρελθόν, το θεωρούσα αδιανόητο. Όταν, ειδικά, άκουγα καλά λόγια, ανέβαινε το ηθικό μου.
    5. Διευθυντής Μπομπατόν. Μάλλον από τα ρανκ που δεν τα πήγα τόσο καλά. Ήθελα πολύ να ασχοληθώ, να κάνω πράγματα, αλλά προφανώς η λειτουργία μιάς σχολής ήταν κάτι που δεν μπορούσα να κάνω τόσο καλά. Αλλά το αγαπούσα. plz
    6. Διαχειριστής. Παναγία. Και. Χριστέ. Μου. Μόλις είχα τελειώσει τις πανελλήνιες και είχε βγει ανακοίνωση για θέσεις, οπότε ο χρόνος μου ήταν απεριόριστος και το HarryWorld ήταν οικογένεια, οπότε ναι. Περίμενα κάποια παλιά θέση, που ξέρω, το έχω ξανακάνει κλπ και βλέπω admin. Φρίκαρα, η αλήθεια είναι, αλλά ένιωσα μερικούς κόπους να ανταμείβονται.
    7. Cap Cap 31/08/14'. Δύο χρόνια πριν, ακριβώς. cry
    8. Μία περίοδος που το HarryWorld είχε κίνηση και το Χάφλπαφ ήταν ακέφαλο (σαν κι εμένα. χαχα. εντάξει δεν ήταν αστείο, το κόβω Razz ). Αγαπούσα/ω θα αγαπώ το Χάφλπαφ, για πάντα. Είχα ελάχιστον προσωπικό χρόνο, την δουλειά του συντονιστή και ανέλαβα τον κοιτώνα, αλλά θυμάμαι πόσο ήθελα να το κάνω και να τα καταφέρω.
    9. ΚΑΘΕ. ΜΑΓΙΚΗ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
    Love ya, HarryWorld I love you

9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Πεμ Σεπ 01, 2016 12:27 am

ειπες την εποχη που γραφτηκες και θυμηθηκα οτι ειχα αρχισει να γινομαι ενεργη πανω στα γενεθλια του φορουμ πριν μερικα χρονια και σε εκεινα τα γενεθλια ειχαν αλλαξει τα νικ και ειχαν επιστρεψει ο καθενας στα αρχικα του... και γω το νεο μελος ειχα χασει τον μπουσουλα... rofl

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    The Guardian Angel
    The Guardian Angel
    παίκτης/ρια Quidditch
    παίκτης/ρια Quidditch

Αριθμός μηνυμάτων : 3113
    Location : στον κόσμο των ονείρων μου...εκεί που όλα είναι ιδανικά...
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: 8α εκτιμήσεις κάτι μόνο όταν το χάσεις... και 8α το χάσεις γιατί ποτέ δεν το εκτιμήσεις όπως του άξιζε...

Δημοσίευση από The Guardian Angel Παρ Σεπ 09, 2016 11:10 pm

Πωπωω... μου φαινεται σαν αιώνες να είμαι πάλι εδώ!! Αλλά ήταν τόσο όμορφααα.... Αγάπη μεγάλη! cry In Love red face matakia oh! shy I love you

Pay attention to your dreams - God's angels often speak directly to our hearts when we are asleep.

9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων Angelbyunkn0wns

No, you'll never be alone
    When darkness comes I'll light the night with stars
    Hear the whispers in the dark
    No, you'll never be alone
    When darkness comes you know I'm never far
    Hear the whispers in the dark
    Whispers in the dark
    Slytherin Fiction Team
    Severus John Snape
    Severus John Snape
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 6404
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...

Δημοσίευση από Severus John Snape Παρ Σεπ 09, 2016 11:30 pm

Όταν πριν από τρία χρόνια έστελνα την πρώτη μου κουκουβάγια για την είσοδό μου στο μαγικό αυτόν κόσμο. Μπορεί να μου πήρε καιρό, αλλά μετά από εκείνη την πρώτη μετάφραση για τον προφήτη, αλήθεια που είναι αυτή δεν την βρήκα ακόμα, το HarryWorld έγινε ένας καθημερινός συνοδοιπόρος. Μπορεί τώρα να έχει λιγότερη κίνηση όμως θέλω να πιστεύω πως σύντομα όλα θα αλλάξουν και πάλι και με το νέο βιβλίο και την νέα τριλογία (καθώς και την 9η ταινία) το φόρουμ θα επιστρέψει στις παλιές του δόξες και όλοι εμείς δεν θα προλαβαίνουμε τα ποστ..

9 Χρόνια Μαγικών Αναμνήσεων Sign10

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 7:29 am