.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

5 απαντήσεις

9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω

Alison Sheridan
    Alison Sheridan
    Hogwarts Professor
    Hogwarts Professor

Αριθμός μηνυμάτων : 10933
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.

9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω Empty 9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω

Δημοσίευση από Alison Sheridan Κυρ Αυγ 28, 2016 6:52 pm

.
    9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω 4igcxu

Σήμερα το φόρουμ κλείνει αισίως 9 χρόνια λειτουργίας!

9 χρόνια HarryWorld. 9 χρόνια μαγεία, στιγμές και αναμνήσεις που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες.

Μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια η μαγική αυτή κοινότητα φιλοξένησε χιλιάδες μάγους και μάγισσες, και αναπτύχτηκαν ισχυρές σχέσεις και φιλίες που θα μείνουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Γιατί αυτό είναι το HarryWorld [shug]

Εσείς; Ποιοί είναι αυτοί οι 9 μάγοι και μάγισσες τους οποίους γνωρίσατε στο μαγικό μας κόσμο και τους οποίους παραδέχεστε; Ποιούς θέλετε να ευχαριστήσετε και γιατί;

~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
    .
    9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω Ac_yia11
    Baby let my blood flow:
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω Empty Απ: 9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Τετ Αυγ 31, 2016 4:44 pm

Ενώ κάθε χρόνο ανεβαίνει ο αριθμός, πάντα μου φαίνεται δύσκολο να ξεχωρίσω εννιά, αλλά θα προσπαθήσω.

9. Sev. Δεν θυμάμαι πολύ καλά εκέινη την περίοδο, αλλά ήταν ο άνθρωπος που είχε υπομονή και κατάφερε να μου μάθει τους κανόνες των forum, αλλά και του HarryWorld I love you
    8. RemousLoupin. Έχω περάσει εννέα χρόνια και το όνομά του, πάντα με γυρνάει πίσω στοο 2008/9 που ήταν επιμελητής, το Χάφλπαφ λειτουργούσε απίθανα και τον θεωρούσα αξιοζήλευτο. Ήταν ένας από τους λόγους που αγάπησα τον κίτρινο κοιτώνα.
    7. Eva-Maria Watson/Lucy Weasley. Τις εποχές που ήμουν μέλος φάντασμα, που προκαλούσα προβλήματα κλπ, είχα μία παρέα και μου έδινε ένα λόγο να μπαίνω στο harryworld και να θέλω να γίνω μέλος αυτή της μεγάλη οικογένειας.
    6. Merlin the Great. Έχω βαρεθεί τόσο πολύ, ακόμη και σήμερα να βλέπω/γράφω το όνομά του συχνά, αλλά το "Great" είναι πολύ λίγο για να μιλήσεις για τον Δημήτρη. Με έχει δει σε πολλές φάσεις ως μέλος. Από ένα σημείο και μετά πίστεψε σε 'μένα, με βοηθούσε, μου μιλούσε, είναι ο πιο μαγεμένος όλων! I love you
    5. FLEUR258. Η καρδιά μικρού παιδιού, πάντα θα με κάνει να πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν να υπάρχουν. Πάντα θα με κάνει να βλέπω το καλό στους άλλους και να συμβιβάζομαι με όσα δεν μου αρέσουν. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος.
    4. Miss Smeouro :P Η Πόπη για κάποιο λόγο, κάθε φορά που την έβλεπα, ένιωθα λίγο παραπάνω πως είναι μάγισσα. red face Δεν ήμασταν ποτέ κολλητάρια, αλλά πάντοτε μου άρεσε να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί της, να της μιλάω κι ας μην είπαμε ποτέ τίποτα σοβαρό.
    3. Cassandra Black. Παρόμοια φάση με την Πόπη. Νιώθω πως κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί της, μου προκαλεί μία θετική αύρα. Με κάνει να θέλω να την προσεγγίσω, να μου μιλήσει (όχι, όχι, με αυτά τον τρόπο!). Μου φαινόταν ανέκαθεν ενδιαφέρον.
    2. Leonie Vernier. I love you Πολλές καρδιές και πολλές αγάπες. Μιλάγαμε χρόνια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν βλεπόμαστε συχνά, αλλά είναι απίθανο το πόσο διαφορετικό δεν είναι το αίσθημα κάθε φορά που την βλέπω.
    1. John Dawlish. Ο καλύτερος φίλος που έχω κάνει εδώ μέσα. Δεν θέλω να πω πολλά, γιατί δεν μπορώ να αποτυπώσω με λέξεις και γράμματα τα αισθήματα που έχω γι' αυτόν τον άνθρωπο. Θα μείνει για πάντα παιδί. Ίσως πιο παιδί από τη Φλερ. Είναι καλός, έχει ευγενική ψυχή, πάντα δοτικός και πάντα πρόθυμος.
    Συγγνώμη για τους υπόλοιπους 235345 που δεν σας έγραψα, έπρεπε μόνο εννιά. Sad

9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    Severus John Snape
    Severus John Snape
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 6404
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...

9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω Empty Απ: 9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω

Δημοσίευση από Severus John Snape Πεμ Σεπ 01, 2016 9:14 am

Δεν ξέρω αν θα βρω 9 άτομα ή αν είναι περισσότερα ...
    1. Merlin the Great! Εκτός του ότι τον ευχαριστώ για τούτο το μαγικό μέρος, τον ευχαριστώ και για την εμπιστοσύνη του, τις συνταγές του και κυρίως για το γέλιο που έχω ρίξει όλη την σεζόν με τον καλύτερο foodie της ελληνικής tv πάντα σε ντουέτο με την μουρλή Ναταλία.
    2. Τον Dawlish διότι ήταν αυτός που μου έμαθε το φόρουμ, τους κανόνες και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιμελητές
    3. Την anthian9 για το πρώτο μου πόστο ως ρεπόρτερ που ήταν η αρχή του κακού Razz
    4. Την Milady που μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια πράγματα αλλά πάντα ακούει τις απόψεις μου και τις συζητάμε πολιτισμένα.
    5. Το καπελάκι, για πολλά και διάφορα
    6.Τον Amycus που στήριξε οποιαδήποτε τρελή ιδέα μου όταν ήταν πράσινος
    7. Την Delacour (Καλλ) για ατελείωτα ποστ φαγητού και για την επαναφορά διάφορων ενοτήτων του Χαφλ
    8. Τον Magorian για πολλά ενδοκοιτωνικά
    9. Την Lunafw, την μαγεμένη Έφη που μου έδειξε τόσο για τα βίντεο και για το πως διατηρείς μια γραμμή στα μαθήματα και την φωνή της που χαραμίζεται στις αίθουσες διδασκαλίες των ελληνικών σχολείων ενώ άνετα θα μπορούσε να κάνει καριέρα στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα του κόσμου...

Αυτά για φέτος... Στα 10 χρόνια ίσως γράψω άλλα

9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω Sign10
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Δευ Σεπ 12, 2016 1:50 pm

θέλω να ευχαριστήσω την demipotter 9 φορές γιατί είναι η καλύτερη όλων Voldemort Voldemort

9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω 1290vg5h

RAULSON:
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τετ Σεπ 14, 2016 5:03 am

Mαρια-Φλερ-Θεκλακι-Λοβ: Η Μαρια της γειτονιας της καρδιας μας, το πιο γλυκο και ομορφο πλασμα εδω μεσα, που μας θυμιζει οτι ναι, ακομα και στα ξεροχορτα υπαρχουν λουλουδια <3 δεν χανω την πιστη μου στην ανθρωποτητα οσο υπαρχει μια Μαρια-Θεκλα να μας δινει ελπιδα και να μας συγκινει με την σταση της απεναντι σε καθε τι μικρο και μεγαλο που (της) συμβαινει γυρω της. Θελω να πω κι αλλα αλλα θα πω απλα οτι ειναι ο πιο καλος ανθρωπος που εχω γνωρισει και της αξιζουν τα καλυτερα [shug]

Μυρτω: Γιατι οταν την πρωτογνωρισα τη συμπαθησα αμεσως. Γιατι αργοτερα, οσο την μαθαινα καλυτερα, ειδα το δικο της τροπο σκεψης, που με εκανε ενα τσακ πιο αισιοδοξη  να ακολουθησω το μοττο της: magic happens out of your comfort zone. Γιατι, πλεον, οποτε ερχεται Αθηνα, ειναι απο τις πιο χαρουμενες και γεματες αγαπη μερες μας <3 Και γιατι ανυπομονουμε να τη δουμε στη Θεσσαλονικη, as well :p Γιατι ειναι μια λατρεια τελοσπαντων!

Kατερινα: ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΜΙΑ ΙΧΘΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ, ΠΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΑΛΛΙ ΣΑ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΑΑΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΑΔςΕΦςΕΦΑΣΑΣ <3

Γκελερτ: Ενα μελος που εκτιμω απο τον καιρο που ημουν στο τημ, κι ας μη το ξερω καλα!

Φονικο Μαρσουπιλαμι: Ο Εικοσσιένας με βοηθησε οταν ειχα παρει εκπομπη στο ραδιοφωνοοο, ξερω, παλια καλα σταφυλια, αλλα το ραδιοφωνο ηταν αγαπη και δεν τα ξεχναμε αυτα, οποτε τον ευχαριστω, ακομα και 50 χρονια μετα! :p

Amycus: Για οσες φορες ξεχασα τον κωδικο μου και με βοηθησε να ξανακανω λογκ ιν. Οκ, εχω πρηξει και αλλους διαχειριστες γι αυτο το λογο. Αλλα  οσο ηταν ο Θανος, θαρρω η αφηρημαδα μου χτυπησε την πορτα  2-3 φορες παραπανω :p

Cassandra Black:Γιατι ειναι Μαγισσα και πηγη εμπνευσης και μαθησης για φαντομ/σειρες/ανιμε και ο,τι εχει να κανει με geek world. respekt

Φινεας Νιγκελους Μπλακ: Γιατι,μαζι με καποια αλλα μελη μου εδειξαν οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται ή οι ανθρωποι οπως τους περιμενεις.

Αθανασια: γιατι θα μπει, και θα το δει, και θα νομιζει πως ξεχασα οτι ειναι το σουβλακι μου!
    Και γιατι αν καποτε το φορουμ κλεισει (παπαππαπαπαπαφτουφτουφτουφτου Pray ) ή γκρεμιστει ο σερβερ ή δεν ξερω τι, η σταθερα του ολου "φιλια-απο-φορουμ" ειναι η Ριτα Σκιτερ και η Leanan.-

Kαι ισως επρεπε να γραψω 2-3 ακομα ατομα που δεν ξερω τοσο καλα ωστε να δηλωσω την εκτιμηση μου, ή καποια απο αυτα δεν τα προλαβα καν ενεργα, αλλα ειναι απο τους wanna meet ακομα και αν δεν μπαινουν πλεον.

Και 2-3 ακομα χαζα που δεν τα αντιπαθω και ιδιαιτερα. hehe In Love

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 10.

ghgh
    hhg
    hy
    9 μέλη που παραδέχομαι/εκτιμώ/θέλω να ευχαριστήσω 2yv6ngk
    Reveal your secrets:

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 7:56 am