Mαρια-Φλερ-Θεκλακι-Λοβ: Η Μαρια
της γειτονιας της καρδιας μας, το πιο γλυκο και ομορφο πλασμα εδω μεσα, που μας θυμιζει οτι ναι, ακομα και στα ξεροχορτα υπαρχουν λουλουδια <3 δεν χανω την πιστη μου στην ανθρωποτητα οσο υπαρχει μια Μαρια-Θεκλα να μας δινει ελπιδα και να μας συγκινει με την σταση της απεναντι σε καθε τι μικρο και μεγαλο που (της) συμβαινει γυρω της. Θελω να πω κι αλλα αλλα θα πω απλα οτι ειναι ο πιο καλος ανθρωπος που εχω γνωρισει και της αξιζουν τα καλυτερα
Μυρτω: Γιατι οταν την πρωτογνωρισα τη συμπαθησα αμεσως. Γιατι αργοτερα, οσο την μαθαινα καλυτερα, ειδα το δικο της τροπο σκεψης, που με εκανε ενα τσακ πιο αισιοδοξη να ακολουθησω το μοττο της: magic happens out of your comfort zone. Γιατι, πλεον, οποτε ερχεται Αθηνα, ειναι απο τις πιο χαρουμενες και γεματες αγαπη μερες μας <3 Και γιατι ανυπομονουμε να τη δουμε στη Θεσσαλονικη, as well :p Γιατι ειναι μια λατρεια τελοσπαντων!
Kατερινα: ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΜΙΑ ΙΧΘΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ, ΠΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΑΛΛΙ ΣΑ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΑΑΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΑΔςΕΦςΕΦΑΣΑΣ <3
Γκελερτ: Ενα μελος που εκτιμω απο τον καιρο που ημουν στο τημ, κι ας μη το ξερω καλα!
Φονικο Μαρσουπιλαμι: Ο Εικοσσιένας με βοηθησε οταν ειχα παρει εκπομπη στο ραδιοφωνοοο, ξερω, παλια καλα σταφυλια, αλλα το ραδιοφωνο ηταν αγαπη και δεν τα ξεχναμε αυτα, οποτε τον ευχαριστω, ακομα και 50 χρονια μετα! :p
Amycus: Για οσες φορες ξεχασα τον κωδικο μου και με βοηθησε να ξανακανω λογκ ιν. Οκ, εχω πρηξει και αλλους διαχειριστες γι αυτο το λογο. Αλλα οσο ηταν ο Θανος, θαρρω η αφηρημαδα μου χτυπησε την πορτα 2-3 φορες παραπανω :p
Cassandra Black:Γιατι ειναι Μαγισσα και πηγη εμπνευσης και μαθησης για φαντομ/σειρες/ανιμε και ο,τι εχει να κανει με geek world.
Φινεας Νιγκελους Μπλακ: Γιατι,μαζι με καποια αλλα μελη μου εδειξαν οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται ή οι ανθρωποι οπως τους περιμενεις.
Αθανασια: γιατι θα μπει, και θα το δει, και θα νομιζει πως ξεχασα οτι ειναι το σουβλακι μου!
Και γιατι αν καποτε το φορουμ κλεισει (παπαππαπαπαπαφτουφτουφτουφτου
) ή γκρεμιστει ο σερβερ ή δεν ξερω τι, η σταθερα του ολου "φιλια-απο-φορουμ" ειναι η Ριτα Σκιτερ και η Leanan.-
Kαι ισως επρεπε να γραψω 2-3 ακομα ατομα που δεν ξερω τοσο καλα ωστε να δηλωσω την εκτιμηση μου, ή καποια απο αυτα δεν τα προλαβα καν ενεργα, αλλα ειναι απο τους wanna meet ακομα και αν δεν μπαινουν πλεον.
Και 2-3 ακομα χαζα που δεν τα αντιπαθω και ιδιαιτερα.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 10.