Αρχικά, ήταν πολύ fast-paced.Ήδη στην σελίδα 30 ήμασταν στο 4ο έτος.Άρχισε να γίνεται χαμός γρήγορα,μπλέξανε με τις χρονομηχανές και έλεγα ότι από στιγμή σε στιγμή θα πεταχτεί και κάνας Barty Crouch Jr. aka David Tennant με ένα TARDIS να σώσει την κατάσταση. (Doctor Who & Harry Potter crossover
.Επίσης, γηροκομείο St.Oswald.If you know what I mean ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).Πείτε στην Ρόουλινγκ ότι η θέση του Άρχοντα του Χρόνου είναι κατειλημμένη
Λυπήθηκα την Αστόρια και στεναχωρήθηκα που είχε απεβιώσει και η θεία Πετούνια
.
Η ΜακΓκόναγκαλ πώς ήταν διευθύντρια στο σχολείο?Οι πηγές μου έλεγαν πως εκείνη την εποχή είχε αποσυρθεί γιατί τα έχανε σιγά σιγά
Ο Άλμπους είναι πολύ wannabe Kylo Ren και επαναστάτης.Γίνεται ενοχλητικός.
Ούτε αναφορά σε Teddy Lupin
Ο Ρον ήταν κάπως στην σκιά όλης της υπόθεσης.
Πολύ bromance προς το τέλος της 3ης πράξης,με τον Ντάμπλντορ να κάνει σχεδόν ερωτική εξομολόγηση στον Χάρι
.Έχουμε ΧάριxΝτράκο και ΆλμπουςxΣκορπιός.Μόλις τάισε το fandom με νέα ship και fanfic
.
Ναι,έχουμε Σνέιπ,έστω και σε alternative timeline
Η φάση με την γριούλα με τα γλυκά ήταν πολύ wtf.Κάλιστα θα γινόταν ταινία τρόμου
.
Και επιτέλους,μετά από τόσα χρόνια,επιτέλους,ΒόλντεμορτxΜπέλλατριξ είναι canon
Ωστόσο,η φάση που έπαιξε μεταξύ τους έγινε καθαρά για συμφέρον του Βόλντεμορτ και πολύ βλακεία.Ο Ακατονόμαστος δεν θα αγαπούσε πότε την κόρη του.
Γενικά,το βιβλίο είναι σαν ένα fanfiction.Ξέρω,είναι θεατρικό έργο,αλλά με άφησε σχεδόν αδιάφορη
.Μόνο η 4η πράξη άξιζε,διότι είχε λίγη δράση και λιγότερο μελόδραμα
.
Θα αγοράσω το βιβλίο στα ελληνικά μόνο και μόνο για να έχω όλα τα βιβλία.
Εναλλακτικοί τίτλοι για το βιβλίο:《Harry Potter and Bad Parenting》ή 《Ron Weasley and Dad Jokes》